Klubowicze AREQ Opublikowano 25 Czerwca Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca Dzięki wielkie wszystkim uczestnikom wycieczki za super niedziele 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 28 Czerwca Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca RR moto Katowice teraz😆
Klubowicze nietoperz Opublikowano 28 Czerwca Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca Najpierw urodziny Kolby, później 4biker i impreza w RRMOTO. 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Czerwca Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca A potem ja Was spotkałem pod RR Moto. Jurek nawet na motórze wjechał, albo wyjechał 😉 Ludzi było duuuużo A w tym tłumie spotkaliśmy jeszcze Arka i po nasyceniu się widokiem różnych motocykli przyszedł czas na małą przejażdżkę do .... na: Dziękuję za nieplanowaną fajną wycieczkę 🚗 2
Klubowicze AREQ Opublikowano 29 Czerwca Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca Dzięki wszystkim za super sobotę Było zaj***** jak zawsze 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Lipca Użytkownicy Opublikowano 6 Lipca Migu - kaj to jest pisz, bo na Chudów nie wygląda🤷♂️
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Lipca Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 4 godziny temu, Nazir napisał(a): Migu - kaj to jest pisz, bo na Chudów nie wygląda🤷♂️ Kaniów. Piknik rodzinny ( charytatywny na pogorzelców) połączony z pokazem starych samochodów i złotem motocyklowym. Jeszcze parę fotek. 2
Klubowicze nietoperz Opublikowano 19 Lipca Klubowicze Opublikowano 19 Lipca Dzisiaj mały spontan przed wyjazdem na urlop! To gdzie jedziemy? Nie wiem! Może Żywiec? Może być! To pojechaliśmy do miejscowości Polska Nowa Wieś na Master Truck Show. W drodze powrotnej w Strzelcach Opolskich odpoczynek na stacji benzynowej i takie oto spotkanie ! 2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia Zbliża się długi weekend. Czy ktoś planuje jakieś jednodniowe wyjazdy ?
Klubowicze ziga Opublikowano 1 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia Nie stety na tą chwilę brak możliwości wyjazdu choć bardzo bym chciał
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia Ja mam pomysł na wypad na Słowację.Niezbyt daleko jest ścieżka w koronach drzew z mostem linowym i okoliczną ciekawą zabudową schronisk. Trasa z Bielsko-Biała na miejsce to tylko 130 km ale fajna widokowo.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Ja mam pomysł na wypad na Słowację.Niezbyt daleko jest ścieżka w koronach drzew z mostem linowym i okoliczną ciekawą zabudową schronisk. Trasa z Bielsko-Biała na miejsce to tylko 130 km ale fajna widokowo. O super. A w który dzień ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia Nie mam planu . To pogoda i ewentualni chętni zdecydują.
Klubowicze Migu Opublikowano 1 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 12 godzin temu, Joasia70 napisał(a): Zbliża się długi weekend. Czy ktoś planuje jakieś jednodniowe wyjazdy ? W tym czasie jest Leniwiec.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 27 minut temu, Migu napisał(a): W tym czasie jest Leniwiec. Nie wszyscy jadą.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 9 godzin temu, Migu napisał(a): W tym czasie jest Leniwiec. 8 godzin temu, Joasia70 napisał(a): Nie wszyscy jadą. To fakt. To pomysł dla tych co są w domu i się nudzą.
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia Właśnie o to chodzi, że chciałbym się z Wami gdzieś przejechać szkoda, że może to kolidować z moimi planami.😟
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 5 godzin temu, Migu napisał(a): Właśnie o to chodzi, że chciałbym się z Wami gdzieś przejechać szkoda, że może to kolidować z moimi planami.😟 No to pech . Ale cóż począć , jak się obstawia jedne wypady to przepadają drugie. Może w Bieszczadach gdzieś razem pośmigamy ?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 3 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia Coś gdzieś słyszałem o Oławie i muzeum... tylko terminu nie pamiętam..... co do Słowacji odpadam(y)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia Godzinę temu, robert1973 napisał(a): Coś gdzieś słyszałem o Oławie i muzeum... tylko terminu nie pamiętam. Projekt OŁAWA to jest pomysł @subaru gtb320 on ustala termin . Trzeba go pytać
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 3 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 3 Sierpnia W czerwcu byłem w Oławie i zapowiadali,że lada moment otworzą kolejne nowe hale z samolotami a w dalszej perspektywie z pociągami, wagonami etc. W tym tygodniu dorzucili kilka modeli wykonanych w skali 1:1 z tektury...Tak czy siak,miejsce godne polecenia.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 4 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia Co do Oławy początek sezonu pogodowy był bardzo słaby. Kwiecień maj pogoda dramat do tego inne szybkie spotkania (cuś ,ogniska itd ) nie było kiedy. Nie stety albo pogoda do d.... albo ciężko się było wszczelić w wolny weekend aby mi lub innym pasowało Przyszły tydzień za szybko, na stepny 14-17 leniwiec nie da rady. Ale do brzegu przed bieszczadami są dwa terminy 23-24 sierpień lub 30-31 sierpień. Zakładam post OŁAWA. Aby w tydzień kto może kto da rady I ustalimy termin wyjazdu . Wszystko uzależnione od ilości osób i znalezienia noclegu resztę damy rady .Jednodniowy wyjazd bez sensu chyba że ktoś chce ( na siłę w jeden dzień) to odbębnić. 1
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 5 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 5 Sierpnia PS Seba- samo schodzenie muzeum to ok 2-3 godz. Przyjemności 😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 1 godzinę temu, grzybek napisał(a): samo schodzenie muzeum to ok 2-3 godz. Dlatego plan jest taki aby w 1 dzień zrobić wycieczkę krajoznawczą przez Czechy + zwiedzanie niespodzianki potem przyjazd do hotelu jakieś piwko , kolacja ,pogaduchy i spać . A rano 2 dnia po śniadaniu muzeum na spokojnie tyle ile trzeba i krótszą droga do domu.
Rekomendowane odpowiedzi