Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Czerwca Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): dobra, spadam stąd bo Artur-BB patrzy ☺️ 😎
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Czerwca Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca Znam ten szlak, kiedyś tam jeździłem. Teraz reaktywacja lini po 24 latach... Arturo ma foto- chromy. Nie zobaczy 🤪.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Czerwca Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca W dniu 17.06.2025 o 09:32, Joasia70 napisał(a): Przed nami długi weekend. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam w niedzielę na nieśpieszną przejażdżkę . Planuję kawę i słodkości w Lanckoronie, zwiedzenie muzeum - Dwór w Stryszowie, obiadek gdzieś po trasie. Miejsce zbiórki w Pszczynie stacja Orlen TU Wyjazd punkt 09:30 Wracamy do Pszczyny. Trasa ok 200 km Ps. proszę o zostawienie wiadomości kto planuje pojechać Wklejam drugi raz bo mi tu jakieś gamonie zamęt robią i może ktoś przegapić tą informację 2
Colargol Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Witam, Colargol też się pisze do Lanckorony z Pszczyny 2
Krzychu13 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Dzisiaj było pięknie, życzę takiej pogody i widoków jutro🛵 2
Klubowicze nietoperz Opublikowano 21 Czerwca Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 3 godziny temu, frodka2 napisał(a): Trochę słońca 🌞 Bardzo miły właściciel i fajne jedzonko ! Wpis do księgi gości zrobiony i nalepka burgmani przyklejona ! 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Czerwca Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca Pierwszy przystanek, śniadanie i kawa w Lanckoronie 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Czerwca Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 8 minut temu, frodka2 napisał(a): Hmmm....pierwsze foto - ok. Drugie....hmmmm....coś mi nie pasuje...🤔... 😉 Pozdrowionka dla Wszystkich.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 22 Czerwca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca 3
Sympatycy Grzech Opublikowano 22 Czerwca Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca Sądząc po uśmiechach, to wyjazd był udany. Super! 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 22 Czerwca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca Jestem już w domu. Dzięki bardzo za bardzo udany dzień. 3
Klubowicze frodka2 Opublikowano 22 Czerwca Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca Nietoperki też doleciały do domku. Bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom za super niedzielę, szczególnie Asi za pomysł i jego realizację😃😘. A że dzień bez szutrów, to dzień stracony to wszyscy wiemy🤣🤣🤣 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Czerwca Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca I ja dziękuję wszystkim za fajny dzień. 1 minutę temu, frodka2 napisał(a): A że dzień bez szutrów, to dzień stracony to wszyscy wiemy🤣🤣🤣 No cóż jakoś tak się trasa sama wytyczyła 😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 22 Czerwca 2 minuty temu, arturo-bb napisał(a): No cóż jakoś tak się trasa sama wytyczyła 😉 Tak...wiemy. Ty jesteś pionierem i dopiero po Twoim przejeździe drogi utwardzają💪😁 Jak w dobrej deweloperskiej inwestycji: najpierw budujemy bloki a potem - jak ludzie wydepczą szlaki, gdzie trzeba - chodniki i drogi zbudujemy😎. I tak 3mać - proszę mnie się nie zmieniać👊. Co prawda nie dałem rady pojechać z Wami na Lanckoronę ale zato zwiedziłem w ten weekend kaaawał świata.. Tu dojechałem "z buta" potem brazylyja i na powrót przez szutry też były - by Wam rajzy z Arturem aż tak nie zazdrościć😁 2
Klubowicze Trebor Opublikowano 22 Czerwca Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca Dziękuję Wszystkim uczestnikom niedzielnej wycieczki za bardzo fajny dzień.
Klubowicze ziga Opublikowano 23 Czerwca Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca Dziękuję za miły czas spędzony wszystkim razem i osobno👍😉
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Colargol Opublikowano 23 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Czerwca Trochę zmęczony ale szczęśliwie dotarłem do domu. Wycieczka wspaniała, pomysł na trasę również, po drodze tylko kozy chciały nas przegonić ale nie daliśmy się bo mieliśmy ze sobą parę naszych wspaniałych i odważnych. Dziękuję z wspaniałą niedzielę i towarzystwo. 3
Rekomendowane odpowiedzi