Krzynio66 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia bylem w zeszlym roku 3 moto bilety bez problemu zachecam bo to super atrakcja
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Stycznia Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia Od zeszłego roku przymierzałem się do tego muzeum. I na pewno w tym roku nie odpuszczę . 😉Pozdrawiam
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Stycznia Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia Dość blisko muzeum w Oławie hotel ,,Ołowian"😉👌
Klubowicze frodka2 Opublikowano 15 Stycznia Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia Teraz 😄 Przedkongrwsowe spotkanie Miga z Nietoperkami 1
Krzynio66 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia przepiekne widoki a u nas prawie bez sniegu
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 31 Stycznia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Stycznia Teraz😁 3
Użytkownicy tommac Opublikowano 31 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 31 Stycznia Co to za biała strzała?
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 31 Stycznia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Stycznia Godzinę temu, robert1973 napisał(a): Gratulejszyn :) Dziekujęszyn😉 1 godzinę temu, tommac napisał(a): Co to za biała strzała? Wyśniona - wymarzona Forza 125🤩 4
Użytkownicy tommac Opublikowano 31 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 31 Stycznia Tak myślałem. Gratulacje i do zobaczenia, no i trzeba obkopać oponki 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Lutego Użytkownicy Opublikowano 1 Lutego @frodka2 gratuluję sprzęta - niech wozi tak dobrze jak wygląda👍 PS. No nie spodziewałem się po Tobie takiej słabej jakości zdjęcia🤔 😜😁 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Lutego Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, Nazir napisał(a): @frodka2 No nie spodziewałem się po Tobie takiej słabej jakości zdjęcia🤔 😜😁 🤣 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 1 Lutego Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 4 godziny temu, Nazir napisał(a): @frodka2 gratuluję sprzęta - niech wozi tak dobrze jak wygląda👍 PS. No nie spodziewałem się po Tobie takiej słabej jakości zdjęcia🤔 😜😁 Bo to ja robiłem! 🤣🤣🤣
Klubowicze Migu Opublikowano 1 Lutego Klubowicze Opublikowano 1 Lutego Jeszcze raz gratulacje ,niech wozi bezpiecznie. Taka słaba jakość zdjęcia 🤔🤣😁.
Klubowicze frodka2 Opublikowano 1 Lutego Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, Migu napisał(a): Jeszcze raz gratulacje ,niech wozi bezpiecznie. Taka słaba jakość zdjęcia 🤔🤣😁. Muszę wytłumaczyć dlaczego zdjęcie gorszej jakości mądrale! Przyjedzie godzinkę w temperaturze od - 1 do maks +2 stopni i zobaczymy jak Wam łapki zmarzną! Hondzia nie ma grzanych manetek ani handbarów..... na razie przynajmniej 😁 Godzinę temu, Krzynio66 napisał(a): gratulacje swietny wybor Dziękuję 😁
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Lutego Użytkownicy Opublikowano 1 Lutego 22 minuty temu, frodka2 napisał(a): Hondzia nie ma grzanych manetek ani handbarów..... na razie przynajmniej 😁 Ooo... to mam dla Ciebie prezent z okazji zakupu nowej hońdzi😁 I nie chodzi mi tylko o podwyższanie temperatury konwersacji (czytaj wqrw🤭)
Klubowicze frodka2 Opublikowano 1 Lutego Klubowicze Opublikowano 1 Lutego Godzinę temu, Nazir napisał(a): Ooo... to mam dla Ciebie prezent z okazji zakupu nowej hońdzi😁 I nie chodzi mi tylko o podwyższanie temperatury konwersacji (czytaj wqrw🤭) 🤔🤔🤔
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Lutego Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, Nazir napisał(a): Ooo... to mam dla Ciebie prezent z okazji zakupu nowej hońdzi😁 Ja bym uważał bo 🦇 patrzy i może być 😡
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lutego Administrator Opublikowano 2 Lutego 16 godzin temu, frodka2 napisał(a): Muszę wytłumaczyć dlaczego zdjęcie gorszej jakości mądrale! Frodzia, nic straconego... rób piękne focie i wrzucaj do konkursu Skuter Lutego 2025 ;-) Sprzętu oczywiście gratuluję... niech wozi bezpiecznie do celu 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Lutego Klubowicze Opublikowano 2 Lutego ...to już mamy nr.1 na podium....😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia Ktoś miał dziś weekendowo czy tylko po kwiatki dla swojej 😊. i nie odwiedzł 🤔
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia To @Migu . Pewnie zagoniony
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): To @Migu . Pewnie zagoniony 1000% Migu .A tyle razy pytał jak do mnie trafić a był 100metrów 🤣 zagoniony po sadzonki z Czechowic do Jasienicy dymał😉, ale czego się nie robi aby z domu uciec i kupić 🤣🤣🤣. P.s muszę go przyfilowac czy przypadkiem nie śmiga tam do Jolki 😁🤣
Rekomendowane odpowiedzi