Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2022 Podziękowania całej ekipie 🤣 A w szczególności Arturowi za prowadzenie całej grupy. Pogoda w 90 % się udała pająki przewietrzone Słowacja pierwszy raz w tym roku odwiedzona . Jescze raz Artur dzieki
Sympatycy kris02 Opublikowano 3 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2022 Wyjazd życia. Z Piekła do Czyśćca 🤩 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2022 Ja z rodzinką w Chabówce na 4 dni, lody w Nowym Targu. Myślałem że gdzieś spikniemy się, ale jak Artur prowadził to nici z tego. Samochodem to raczej głównymi drogami, choć z Nowego do Chabówki trzeba było "białymi", korki nieprzeciętne. Pozdro dla Was.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 5 Maja 2022 Taki temat: Ognisko w Czajkowie 8mego maja. Zbieramy się w jakimś miejscu o konkretnej godzinie, czy każdy na "własną rękę" Osobiście jestem za trasą jak w ubiegłym roku przez Jędrzejów - jeśli i Paweł jedzie ☝️ Albo przez Miechów - drogą 783. Jeśli będą chętni to można dopasować trasę do tego kto i skąd wyjeżdża - ☝️w ramach rozsądku i jednak napiętego czasu (wbrew słowom Sapera: że ognisko o 12tej to można się wyspać🤭😂)
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2022 Ja planuje dołem na Wadowice Skawina. Postuj na A4 na mcdonlds na mop Kłaj. Wylot z Bielska 8:00. McDonald Kłaj 10:00 tankowanie kawa Czajkowa na 12:0
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 5 Maja 2022 14 minut temu, subaru gtb320 napisał: Ja planuje dołem na Wadowice Skawina. Postuj na A4 na mcdonlds na mop Kłaj. Wylot z Bielska 8:00. McDonald Kłaj 10:00 tankowanie kawa Czajkowa na 12:0 Czyli patataj - takie szybkie! - jest to jakaś opcja😉👍 Ja jednak nie mam BMW🤷♂️ - jada wolni - bocznymi a jem tylko kebaby😜🤭
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2022 13 minut temu, Nazir napisał: Ja jednak nie mam BMW🤷♂️ - jada wolni - bocznymi a jem tylko kebaby😜🤭 Ja też juz nie mam BMW🙁.A droga taka bo najszybsza dla 125cm🤔😁
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2022 Ja podobnie do Seby. Tylko z McD lecę A4 tylko do Brzeska i potem bokami tak jak na zdjęciu
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 5 Maja 2022 41 minut temu, arturo-bb napisał: Ja podobnie do Seby. Tylko z McD lecę A4 tylko do Brzeska i potem bokami tak jak na zdjęciu A w McDonald Kłaj będziesz o 10tej? Trasa jak zawsze u Ciebie, może być co... ol - taka dla furmanek i kombajnów👍 Może od MC dołączę🤔😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2022 26 minut temu, Nazir napisał: A w McDonald Kłaj będziesz o 10tej? Tak. Jak co to dalej możemy razem
Klubowicze karton Opublikowano 7 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2022 Miłego biwaku ja nie mogę a warto zachecam kto nie był tam
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 7 Maja 2022 W dniu 5.05.2022 o 22:37, arturo-bb napisał: Tak. Jak co to dalej możemy razem Wielkie dzięki Artur👍 jednak zmiana planów spowodowała, że pojadę inną drogą. Tak czy inaczej do zobaczenia na 🔥 i szerokości😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2022 Szybka wycieczka po Podbeskidziu ,Jedrzejow zawitał i Arturobb 😁 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2022 Szybki spontan winnice madziarskie
Robak Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Polatane na Słowacji na grubo 708 km łącznie 35 tys. km. Przekroczone.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownicy Opublikowano 27 Czerwca 2022 8 godzin temu, Robak napisał: Polatane na Słowacji na grubo 708 km łącznie 35 tys. km. Przekroczone. Grubo💪
Robak Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 3 godziny temu, Nazir napisał: Grubo💪 Troche przesada na jeden dzień. 500 na spokojnie można ale więcej to już gonitwa. Ale ze to był wyjazd bez konkretnego planu to tak wyszło
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2022 Jutro jadę na pstrągi do Lądka Zdroju . Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na wspólną przejażdżkę. Spotkanie o 11 w Raciborzu na stacji Cirkle K o TU
Klubowicze grzybek Opublikowano 2 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2022 Artur, fajnie byłoby, ale jak dla mnie, to trochę za daleko....na jeden dzionek. Ale pomysł całkiem dobry.👍 I zazdraszczam Wam, że tak blisko macie do znanej mi osobiście z pieszych wypraw po górach Słowacji( Tatry Vysoke, Mala i Velka Fatra...)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2022 To wpadnij kiedyś na dłużej to pojeździmy 1
Klubowicze Roni Opublikowano 2 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2022 3 godziny temu, arturo-bb napisał: Jutro jadę na pstrągi do Lądka Zdroju . Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na wspólną przejażdżkę. Byliśmy z Anią dwa tygodnie temu, ty Artur wiesz co tygryski lubią najbardziej pzdr serdecznie👍
Marcin 78 Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 14 godzin temu, arturo-bb napisał: Jutro jadę na pstrągi do Lądka Zdroju . Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na wspólną przejażdżkę. Spotkanie o 11 w Raciborzu na stacji Cirkle K o TU Nikt nie pisze , to żeby ci smutno i samotnie nie było to jadę 😜😂
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Lipca 2022 Użytkownicy Opublikowano 3 Lipca 2022 Miłego kulanka. Chętnie bym z Wami pojechał ale... 🤷♂️innym razem😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2022 Nazir następna okazja za miesiąc. Dzisiaj plan wykonany w 50% pstrągi były i takie I po zbujnicku na leczo warzywnym ( tylko zdjęcia nie zrobiłem 😪 Ale pycha 👍) Niestety byliśmy za późno aby załapać się na zupę z pstrąga 😡 Okazuje się że od 12 ustawiają się kolejki 😲 To fotka z poprzedniego razu Już jestem ugadany że następnym razem zadzwonię i odłożą kilka porcji. W drodze powrotnej jeszcze telefon od Miga i szybkie spotkanie w Pałacu w Zebrzydowicach. W sumie nakulane 550km i 6 razy przekraczałem granice 🤣
Rekomendowane odpowiedzi