Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Marca Użytkownicy Opublikowano 13 Marca 5 godzin temu, frodka2 napisał(a): zaproponuję pierwszy termin 29 marca I super👍👍 Teraz pozostaje już tylko... dopasować pogodę☝️😃
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Marca Sympatycy Opublikowano 13 Marca No i gitara... bo potem święta, wyjazdy, itp, itd, etc🤣
Klubowicze nietoperz Opublikowano 13 Marca Klubowicze Opublikowano 13 Marca 16 godzin temu, frodka2 napisał(a): To ja może zaproponuję pierwszy termin 29 marca? Oczywiście pogoda gra pierwsze skrzypce😃🌞🌞🌞😃 Tak się składa że mnie też pasuje !😁
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Marca Klubowicze Opublikowano 13 Marca 😭 28,29 - dniówki od 5.00 - 17.00. 😭 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Marca Klubowicze Opublikowano 17 Marca Wstępnie zapisuję termin 29.03 .... tylko nie wiem na co 😉 zakończenie czy rozpoczęcie sezonu ? czy obie imprezy ? 🤣🤣
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Marca Klubowicze Opublikowano 17 Marca 10 godzin temu, Joasia70 napisał(a): zakończenie czy rozpoczęcie sezonu ? czy obie imprezy ? 🤣🤣 TZW 2w1 . Zabieramy wszystkiego podwójnie i jemy aż "pęcniemy" 🤣 Trzeba sobie zrekompensować jesień 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Marca Klubowicze Opublikowano 19 Marca Jest już specjalny wątek o ognisku . TU Tylko tam będą aktualne info o dacie . Proponuję tam zaglądać aby nie przegapić. 2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Marca Klubowicze Opublikowano 24 Marca Takie wydarzenie: MotoParada Czy ktoś ma ochotę się wybrać jak dopisze pogoda ?
Rekomendowane odpowiedzi