Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym polatał ale idę na wesele :clapping:

Opublikowano

No ja dziś w pracy, niestety. Master to odzywaj się na forum, byśmy o Tobie nie zapomnieli, Ty to musisz zmienić logina na Wilk Morski !!! :)

ja bym polatał ale idę na wesele :clapping:

To wyrwij się na chwilę, co za problem :clapping:

A tak to się przejesz czytaj (przeżresz) jeszcze i wylądujesz :clapping:

Opublikowano

widze ze wyprawa do stolicy udana i fajnie, ja od przyszlego tygodnia aktywny w spotach jak najbardziej !scooter

panowie w niedziele rano lece do Malagi (Costa del Sol) tak wiec odpada niedziela, jedyny wolny czas to sobota wieczorkiem tak 1800 - 1900 na chwilke.

ma5ter to najlepszego na podroz a my wypijemy za tych co na morzu bo do sklepu maja daleko !piwko

Opublikowano

dzieki pozdrawiam wszystkich i do nastepnego !V

Opublikowano

WITAM

Kto jest zainteresowany tym wyjazdem ?http://www.forum.burgmania.net/topic/15943-jesien-na-mierzei-wislanej-12-14-pazdziernika-2012r/

JA napewno wybiore sie z plecaczkiem

Opublikowano

Mnie nawet nie musisz pytać, dwa razy już byłem i nie wyobrażam sobie, być nie obecnym na trzecim, a nie zapisuję się na razie, bo zawsze byłem pierwszy :clapping:

Opublikowano

ja się wybieram z małżonką niewiem czy córka będzie chciała jechać

Opublikowano

Cześć panowie właśnie wróciłem z helu :kicking: Może jutro standard KFC 18.30

Opublikowano

ja odpadam pracuje od 18 do 6 :batman: miłego latania :kicking: może w niedziele polatam !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

Cześć panowie właśnie wróciłem z helu :laughing: Może jutro standard KFC 18.30

Helcia z Helu doleciała ? :lol1:, chyba

Jutro mam dzień więc do 20 jestem nie osiągalny, chyba że po 20:00, to możemy gdzieś się kulnąć.

Opublikowano

to klimka helcia lata ciekawy gadżet jest, nie jeżdzi za szybko a lata :(

Opublikowano

Arek wstaw wodę to cie odwiedzę :) i to chyba sam Yeti nie odpali :fish: a reszta albo pracuje albo się rozjechała na 4oo kołach

Opublikowano

siemka - cos widze ze nie mozecie sie zgrac :clapping:, mi skonczyl sie kontrakt z wlochami i wlasnie smigam do Rotterdamu i Antwerpii po ladunek.

Opublikowano

Krzysiek ahoj, ahoj, Kapitanie !!!

Nie, nie dziś np. Klimek śmignął po mnie do pracy i razem prześmigaliśmy, parę kilosków, co prawda tylko we dwóch, ale zawsze to razem !!!

Dzięki Klimuś za odwiedzenie, kawy nie miałem czasu zrobić, zresztą sam widziałeś !!!

Krzysiek dawaj znać wcześniej kiedy będziesz na suchym lądzie, zawsze coś zorganizujemy !!!

YETI zniknęło z garażu, czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie , gdzie ono jest ?

Opublikowano

jezdzi po okolicy ,nie lata niestety jak helix Klimka ;) ,ciekawe jak go udzwignie w powietrzu i jak ze startem !TOMCAT !TOMCAT

Opublikowano

może w wekend polatamy !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

W niedziele po południu będę miał chwilke i mogę komuś potowarzyszyć w przejażdżce.

KFC o godzinie 18:00 ?

Opublikowano

ja też jestem zainteresowany :D KFC 18;00 :) niedziela

Opublikowano

nie dam rady do 20 gram poprawiny :confused: i to w Gąbinie na sali Żawakol zanim zwinę sprzęt to będzie 21+ dojazd do domu ni jak nie mam szans na latanie w niedziele, ale proponuje standardowo środa :confused:

Opublikowano

A ja w niedzielę po 20:00 mogę śmigać nie ma problemu !!!

Opublikowano

W niedzielę po 20:00 to ja idę spać bo w poniedziałek rano o 4:00 muszę być na nogach ;)

Za nic się nie możemy zgrać.

W każdym razie w NIEDZIELĘ o 18:00 jestem w Płocku na KFC, jeżeli ktoś będzie to zapraszam, jak nie to zjem skrzydło i wracam do domu:(

Opublikowano

mam dziś kurs do Wyszogrodu z chęcią pojadę Burkiem .......

czy mogę liczyć na miłe towarzystwo w postaci kolegów MAXISCOOTEROWCÓW ????

WYJAZD O 18.00 KFC/STATOIL

Opublikowano

Jak najbardziej, będę już 17:45, jak możesz to podjedź wcześniej, dziś nie mam zbyt dużo czasu na latanie. Wcześniej wyjedziemy to i wcześniej wrócimy :)

Opublikowano

lux ! zapraszamy resztę szarańczy.........