zielek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gdzie konretnie w Warszawie ten spot?
master Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 ja postaram sie bujnac jak mi sie uda - standartowo KFC
Arkadiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gdzie konretnie w Warszawie ten spot? Route66 (nazywana też C66), ul. Prymasa Tysiąclecia 74 oczywiście w Warszawie. sroda 18.30 latamy oczywiście KFC 18.30 Tak, kominiarze latają w środę w koło komina, Michał, Ty se kup 50 -tkę, będzie ekonomicznie itd. w trasy w sumie nie latasz. A po taniości będzie. Ps. Kto ma ochotę to leci na W-wę, a kto nie ma czasu, nie ma ochoty, lub po prostu nie jest męski, lub nie umie jeździć po rondach, niech lata w koło komina, przymusu ni ma. Ale coś czytam, że jakieś atrakcję nas czekają jutro pod C66
limmp1 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 co tu umieć trzeba nic tylko czas mieć
master Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 dzisiaj 1830 KFC - omowimy jutrzejszy wyjazd
FiołekPłock Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 czwartek 17.00 stacja paliw BLISKA na wylocie na Wawę przed VW startujemy na SPOTA do Wawki
Arkadiusz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No i spot w W-wie zaliczony, Jazda na 6+, Zorganizowanie na 6+ Po prostu było super, Krzysiek, dzięki za kawę o godzinie 22:30, dzięki niej jeszcze prosperuję, pozdrowienia dla żonki i podziękowania za kanapeczki, ale wjazd na posesję do poprawy. Ogólnie ekipa rośnie w siłę i tak trzymać !!! Zielek, chyba w majce Ci się jedna żarówka przepaliła jak wyjechaliśmy od Ma5tera , ale może mi się zdawało. Pozdrawiam i dziękuję i proszę o wstawianie zdjęć. Musimy to powtarzać, spoko. ja mam A Ty co znowu masz? Walisz zagadkami Michał. Pewnie pijany znów byłeś. Wybaczam !!!
master Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dzieki panowie za pare godzin wspolnej jazdy, no drogi poprawic na razie nie zdaze, ale prosze sie dowiadywac , a tu link do albumu: https://picasaweb.go...feat=directlink
zielek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 czekamy na propozycje na weekend..........
limmp1 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 no to sobie polataliście jak znam życie to noc was zastała
master Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jak nie pojade, to moze byc niedziela 17
Arkadiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 W niedzielę na 17:00 mogę być, ale na 19:45 muszę być w robocie, wiec lipka może być.
FiołekPłock Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 dzięki Wawka za miłe przyjęcie i efekt szerszenia w alejach ......hahahaha aż maszyny gasły , prawda Areczku ! dzięki za bezpieczny powrót do domu Bogdan , dzięki za strawę i zimną colę Krzychu ciasto było pyszne , nam Marcinom smakowało a ja to bym nawet dziś polatał ale tak NOCNY SZAŁ po 21-ej !!!!!
master Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 panowie w niedziele rano lece do Malagi (Costa del Sol) tak wiec odpada niedziela, jedyny wolny czas to sobota wieczorkiem tak 1800 - 1900 na chwilke.
Rekomendowane odpowiedzi