upiór Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Spoko spoko nowa Burgmaniaczka to nie ZACNA , nie nie to nie taka łatwa sprawa . P.S Arek trzymaj się Kolego mocno , wszystko będzie cacy !OKK . Znaczy się miałem na myśli Iwonkę .
limmp1 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 to ta Arkowa burgmaniaczka coś opieszale się zbiera do nas a burgmania niedługo no i latanie !scooter a pewno termin już minął
KLIMEK Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Spox jak dobrze pamiętam to termin na 24 stycznia reszta nie ważna, ważne żeby było zdrowe Arek pozdrów żonkę !holiday
limmp1 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Komendant ,ucichł opija Roksanę,nowa burgmaniaczka w klubie !OKK
Arkadiusz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 W dniu 28.01.2012 o 21:00, limmp1 napisał(a): Komendant ,ucichł opija Roksanę,nowa burgmaniaczka w klubie !OKK To nie som tanie rzeczy, to trza lać !!!! To nie jest takie łatwe, to wymaga wyrzeczenia !winkiss
limmp1 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Aruś jak się dodrze opije to zdrowo chowa się potem Arek wyrzeczenia wyrzeczeniami ale na drugi dzień jaki ból głowy !sciana
Arkadiusz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 W dniu 29.01.2012 o 16:24, limmp1 napisał(a): Arek wyrzeczenia wyrzeczeniami ale na drugi dzień jaki ból głowy !sciana Eeeee tam taki ból to nie ból, poród to jest ból
Arkadiusz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 W dniu 29.01.2012 o 19:17, limmp1 napisał(a): skąd wiesz że poród to ból Bo jak szedłem odwiedzić córkę i żonę to jakaś kobitka krzyczał A chyba zęba jej nie rwali Ty a co Ty tak wnikasz ? !w00t
limmp1 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie wnikam ,tylko u mnie w rodzinie to porody lekkie były,ale różnie to bywa pozdrówka dla Iwonki,sa już w domku !winkiss
Arkadiusz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Niestety, dziś nie puścili do domku, może jutro ?
KLIMEK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Aruś gratulacje wstawiam wódkę do zamrażarki !happybth i czekam na sygnał !holiday pozdrowienia dla małżonki. !OK !tut nowej małej Burgmaniaczki
limmp1 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Klimuś przecież nie tobie się urodziło a wstawiasz wódkę do lodówki,chyba że coś przeoczyłem !vampire
KLIMEK Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Spokx Michałku ja tyko stanowię rezerwy federalne !holiday
limmp1 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 te rezerwy to w piciu alkocholu czy w wychowaniu dzieci !vampire
Arkadiusz Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 W dniu 1.02.2012 o 10:52, KLIMEK napisał(a): Spokx Michałku ja tyko stanowię rezerwy federalne !holiday No Klimek na Tobie to można polegać, !OKK Dzięki !!! Ps. Już niedługo komisyjne odpalenie T-cusia, już się doczekać nie mogę !w00t Kamery gotowe, taśmy starczy. A kropnąć coś !piwko by można pomyśleć !!!
limmp1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 moja pszczółka to odpala od strzała,nie jak padlina helix !scooter ,klimek,jak wprowadzą sprzedaż alkocholu do 22 to mete trza otworzyc będzie !vampire Komendant to do kiedy na tacierzyńskim w domu siedzi !placz1
KLIMEK Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Michał to nie pszczółka to bąk truteń jednym słowem T-Cuś, wiem teraz dlaczego pytałeś się o drzewo bo ci potrzebne do odpalenia T-Cusia (spalenia ) a tak swoją drogą Michale plastik się szybko pali na ale spox jeszcze trochę i palimy sprzęty !scooter
Arkadiusz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 No dobra Panowie dzięki za spotkanie, krótkie ale zawsze pogadać warto w mroźny dzień, Michał dzięki za kawkę. !winkiss no i szkło !!!
limmp1 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Arek polecam się, a co do palenia to pali sie to co stare i zabytkowe typu helix
KLIMEK Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 !scooter Michale zabytków ani antyków się nie pali ponieważ są dziełami sztuki, sam zresztą wiesz że o porządną Helenę teraz trudno, dlatego mój zacny sprzęt jest po prostu !tut najlepszy !tut najcenniejszy bynajmniej dla mnie popatrz po zlotach ile przyjeżdża takich sprzętów jak mój, resztę pozostawię bez komentarza ............. !OKK
limmp1 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Klimuś tak najcenniejszy dla ciebie a na zlot to tylko ty sie doturlasz,bo reszta zabytków juz nie na chodzie,ktos kto sie nie zna to nie doceni,dobrze że wziąleś prostownik to znaczy że szykujesz się do odpalenia,wiosna tuż tuż,sfilmujemy zobaczymy,opijemy w szanownym gronie jak odpali a jak nie odpali to tez,każdy powód jest dobry ,to do kwietnia sie chyba ogarniesz,tylko w garażu wstaw piecyk coby już helenka ci rozmarzała,a u mnie t maxik od strzała na wiosnę odpala a komendant z tvn przyjedzie cobyś wstydu nie przyniósł marce honda !vampire Klimek ,trzeba troche sobie popisać,bo wiosna niedługo i polatamy sobie ,linkę holowniczą dla ciebie bedę woził jak helenka da d...py to na holu wróci lub na przyczepce a własciciel pksem, ,zrobisz wiosenny przegląd akumulator, wydech ,remont silnika i do przodu
Arkadiusz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 W dniu 8.02.2012 o 14:52, limmp1 napisał(a): z tvn przyjedzie cobyś wstydu nie przyniósł marce honda !vampire Przyjedzie, przyjedzie, będzie wszystko dokumentowane, oj będzie się działo, Ale damy radę panowie, niedługo wiosna, mamy w temacie płockim nowego kolegę, więc będzie nas więcej do śmigania. Bo jest jeszcze Sławek i Darek, ale oni to mi się wydaje że komputer służy im do sprzątania a internet do gotowania :) Tak, że Panowie trzeba być czujnym i zwarty i czekamy na godzinę "0". Aha i czytać mi tu tematy na forum, bo po niedzieli robię kartkówkę
Rekomendowane odpowiedzi