RONIN Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A ja się zastanawiałem kto z Pruszkowa jest tym t-maxem ? ;-)
Klazoniusz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Gdzie polecacie w Płocku serwisować skuter? Gdzie warto jechać, a gdzie omijać? Może macie namiary na jakiegoś rzetelnego mechanika. Zasadniczo chciałbym zrobić taki dokładniejszy przegląd i naprawić wskaźnik paliwa.
Arkadiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No i dziękuję za odwiedziny Ronin z towarzyszką, oraz Braszken !!!! Zapraszam jak będę wiedział wcześniej, wtedy będzie można dłużej pogadać !!! Klazoniusz, nie pomogę Ci, bo nie korzystałem nigdy z mechaników ani serwisów w Płocku, może Braszken coś Ci podpowie, bo on bardziej zna te tereny i klimaty !!!
bogdan201 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No i dziękuję za odwiedziny Ronin z towarzyszką, oraz Braszken !!!! Zapraszam jak będę wiedział wcześniej, wtedy będzie można dłużej pogadać !!! Klazoniusz, nie pomogę Ci, bo nie korzystałem nigdy z mechaników ani serwisów w Płocku, może Braszken coś Ci podpowie, bo on bardziej zna te tereny i klimaty !!! Ha ha Ty korzystałeś bardziej w kierunku Gostynina, kup jakiś jednoślad to przegląd po zakupowy wraz z kawą masz gratis Czy ktoś w czwartek (07.08) wybiera się na Warszawskiego spota ?
braszken Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Arek ja staram sie naprawiać sam wszelakie drobne usterki, aczkolwiek doradzam sie specjalistów bo to nieuniknione. Sam rozbieram i składam a po ostatniej rozbiórce i kosmetyce zrobiłem 9 tys km i odpukać bez problemów Tak na marginesie 16 sierpnia planujemy jechać w kierunku westerplatte, jadą 3 skutery. Ktoś chętny sie dołączyć ???
bogdan201 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Na ile dni ? mam w tym czasie urlop więc jestem otwarty na propozycje.
braszken Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wstepnie sobota ok 7 rano wyjazd i powrót wieczorem ale do rozważenia pozostać na niedziele
bogdan201 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Więc jestem zainteresowany, jakby co to autostradę A1 mamy gratis od Premiera
RONIN Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gdzie polecacie w Płocku serwisować skuter? Gdzie warto jechać, a gdzie omijać? Może macie namiary na jakiegoś rzetelnego mechanika. Zasadniczo chciałbym zrobić taki dokładniejszy przegląd i naprawić wskaźnik paliwa. Poproś Klimka niech spyta Michała gdzie serwisował t-max a. Na następny weekend zapowiadają deszczową pogodę nad morzem, ale będę obserwował prognozy i jak się poprawi to może do was dołączę. Czy jest jakiś plan co chcecie zobaczyć? Oczywiście w grę wchodzi nocleg pod namiotem.
braszken Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Morwa37 to Ty dzis na T-max'ie pomykałeś w Łącku ?
andrzek_yagi Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wyjazd teoretycznie na jeden dzien,ale jak ktoś ma możliwość powinien zostać na niedzielę.W planie zwiedzanie Westerplatte i przejazd s7 ką do Nowego Dworu i dalej do Stegny na smażoną rybkę.Przenocować można na polu kempingowym w Kątach Rybackich.
rafszyman Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam kolegów. A może koło 8 ten wyjazd to bym z Wami się przejechał może nie do końca trasy ale dobre i pare km w grupie?
braszken Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 O Rafał sie odezwał co tam u Ciebie
rafszyman Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Krzychu bez zmian. Jak to wakacje dyżur za dyżurem.
braszken Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A lecisz podbić Westerplatte w sobotę od rana
rafszyman Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Krzychu bardzo bym chciał z wami smignąć ale koncze dyżur w sobote o 7 i musze dojechać z Wyszogrodu.
braszken Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A lecisz na Westerplatte? To poczekamy
rafszyman Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Krzych jutro dam konkretną odpowiedź.
braszken Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Klazoniusz a moze Ty sie wybierzesz ?
Klazoniusz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Chętnie bym się wybrał, ale 16.08 mam wesele. Poza tym muszę zostawić na kilka dni skuter w serwisie - słyszę jakiś dziwny dźwięk którego wcześniej nie było i trochę mnie to martwi.
Rekomendowane odpowiedzi