zielek Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 no to dobrze, pisze co jakiś czas żeby temat nie umarł. Przymierzam się też chyba do sprzedaży sprzętu, w tamtym sezonie przejechałem może ze 300km, w tym 40km. Notorycznie losowe rzeczy uniemożliwiają mi polatanie niestety. Jak będzie w planach jakiś wypad napisz, wypne się na wszystko i polece w końcu. Na mieście czasem widze co większy skuter pomykający. Pozdrawiam
RONIN Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zielek to grzech , żeby yamajka tak się marnowała. Zawsze w czwartek możecie wpaść do Łodzi. Widziałem , że Arkadiusz się obudził, tylko czemu w kujawsko-pomorskim?
KLIMEK Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 masz racje Krzysiu samemu to nic nie zrobisz
Klazoniusz Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam Czy tu coś się dzieje? Można złapać się na jakąś przejażdżkę? Pozdrawiam
braszken Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Można jak najbardziej zależy jak daleką przejażdżką jesteś zainteresowany kręcimy od około 200 do ponad 600 dziennie Andrzek_yagi ja to myślałem ostatnio by tak przełamać tysiąc jednego dnia
andrzek_yagi Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Jeden tysiąc dziennie to bardzo dużo,ale do zrobienia Krzysio.Wolałbym mniej niż tysiąc,ale w większym gronie.W małym Kutnie mamy trzy bardzo aktywne burgmany,a w Płocku jeden.sam Braszken trzyma fason za całe miasto.Brawo.
braszken Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 No dużo i ciekawe czy mój kregosłup i kość ogonowa wytrzyma pamiętam te czasy kiedy wsiadałem na Suzi i po 20-30 km musiałem wstać w najlepszym wypadku, albo łyknąć tabletkę przeciwbólową by dalej jechać
andrzek_yagi Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 W tą sobotę to ja raczej pojeżdzę tylko na szmacie<ale wiem,ze Paweł to ma ogromną ochotę na Bałtyk. Czyli najgorsze już za tobą!!!
braszken Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja w ta sobotę odpadam gości mam zaległych, ale w przyszłą to musimy, no chyba że ta niedziela jak coś, oczywiście jak pozwolą promile
Klazoniusz Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja dużo muszę się jeszcze nauczyć. Runda 200km jest ok, ale więcej nie wiem czy dam radę.
RONIN Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Jakby ktoś był chętny to jesteśmy z Elizą sob-niedz. w Bossie. Ogólnie plan jest na plażing nad jeziorem Zdworskim, ale jakiś spontaniczny wypad Płock lub okolice też mamy w planie. A może Toruń? ;-)
andrzek_yagi Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak ja mam w domu sajgon bo remont to Wy akurat do Torunia.A tydzień temu jak proponowalem tenże Torun to bez echa!!!
Klazoniusz Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak skompletuję ubranie to chętnie się wybiorę. Muszę kupić szybko kurtkę i rękawiczki - przejechałem kilkanaście kilometrów za miastem i zdecydowanie tego mi brakuje.
RONIN Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W dniu 31.07.2014 o 22:01, Klazoniusz napisał(a): Jak skompletuję ubranie to chętnie się wybiorę. Muszę kupić szybko kurtkę i rękawiczki - przejechałem kilkanaście kilometrów za miastem i zdecydowanie tego mi brakuje. Na ten weekend to raczej kurtkę z siatki kup i jakieś przewiewne rękawice bo zapowiadają ponad 30 stopni.
Klazoniusz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nie jestem zwyczajny do takiego owiewania. Myślę, że musiałbym odchorować taką wycieczkę bez dobrej ochrony przed wiatrem.
KLIMEK Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ronin jak nie będzie padało to wpadniemy z Wiolą i Limmpem na kawkę
RONIN Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jakie padało! Klimek w weekend będzie 33 stopnie, ty się módl o cień.
braszken Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 No tak ma byc faktycznie a ja jak bedziesz jeszcze w Boss-ie odwiedzę Cie w niedziele
bogdan201 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja prawie co drugi dzień jeżdżę (w tym sonie już 6000 km) Kutno, Gostynin, Płock i jeszcze Was nie widziałem ??? Kiedy jeździcie i jak można Was spotkać ?
braszken Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Bogdan to samo pytanie do Cie nie mozna zadać gdzie i jak mozna Cie spotkac ja mam juz ponad 8 tkm i Cię nie widzę a jeżdzę dokładnie na tej samej trasie
Klazoniusz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jutro tzn. w niedziele rano wybieram sie do Włoclawka na tamtejszy targ staroci. To bedzie moja pierwsza dłuższa wyprawa :-) Jakby ktos chciał sie wybrac to zapraszam, przy okazji napewno czegoś się nauczę. Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
Klazoniusz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Planuję start o siódmej. Miejsce startu dowolne. Może być jakaś stacja paliw. Proponuję Siòdma McDonald naprzeciwko Statoil. Będę czekał. Pozdrawiam (dobranoc)
RONIN Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Był plażing nad Białym, teraz wróciliśmy do Bossa na obiad i po lecimy do Ciechocinka, może ktoś chętny na popołudniowe kulanko?
Klubowicze morwa37 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ronin widziany na jeziorem w Koszelowce w sobote stalem obok t-max.Mam dzialke w Pieczyskach kolo Iłowa bede od 08.08 do 17.08 jestem czesto nad jeziorem w Koszelowce chetnych zapraszam na piwko.
Rekomendowane odpowiedzi