Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to dobrze, pisze co jakiś czas żeby temat nie umarł. Przymierzam się też chyba do sprzedaży sprzętu, w tamtym sezonie przejechałem może ze 300km, w tym 40km. Notorycznie losowe rzeczy uniemożliwiają mi polatanie niestety.

Jak będzie w planach jakiś wypad napisz, wypne się na wszystko i polece w końcu. Na mieście czasem widze co większy skuter pomykający.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zielek to grzech , żeby yamajka tak się marnowała. Zawsze w czwartek możecie wpaść do Łodzi. Widziałem , że Arkadiusz się obudził, tylko czemu w kujawsko-pomorskim?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

masz racje Krzysiu samemu to nic nie zrobisz :ninja:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Czy tu coś się dzieje? Można złapać się na jakąś przejażdżkę?

Pozdrawiam

Opublikowano

Można jak najbardziej :) zależy jak daleką przejażdżką jesteś zainteresowany :) kręcimy od około 200 do ponad 600 dziennie :)

Andrzek_yagi ja to myślałem ostatnio by tak przełamać tysiąc jednego dnia :)

Opublikowano

Jeden tysiąc dziennie to bardzo dużo,ale do zrobienia Krzysio.Wolałbym mniej niż tysiąc,ale w większym gronie.W małym Kutnie mamy trzy bardzo aktywne burgmany,a w Płocku jeden.sam Braszken trzyma fason za całe miasto.Brawo.

Opublikowano

No dużo i ciekawe czy mój kregosłup i kość ogonowa wytrzyma :) pamiętam te czasy kiedy wsiadałem na Suzi i po 20-30 km musiałem wstać w najlepszym wypadku, albo łyknąć tabletkę przeciwbólową by dalej jechać

Opublikowano

W tą sobotę to ja raczej pojeżdzę tylko na szmacie<ale wiem,ze Paweł to ma ogromną ochotę na Bałtyk.

Czyli najgorsze już za tobą!!!

Opublikowano

Ja w ta sobotę odpadam :( gości mam zaległych, ale w przyszłą to musimy, no chyba że ta niedziela jak coś, oczywiście jak pozwolą promile :)

Opublikowano

Ja dużo muszę się jeszcze nauczyć. Runda 200km jest ok, ale więcej nie wiem czy dam radę.

Opublikowano

Jakby ktoś był chętny to jesteśmy z Elizą sob-niedz. w Bossie. Ogólnie plan jest na plażing nad jeziorem Zdworskim, ale jakiś spontaniczny wypad Płock lub okolice też mamy w planie. A może Toruń? ;-)

Opublikowano

Jak ja mam w domu sajgon bo remont to Wy akurat do Torunia.A tydzień temu jak proponowalem tenże Torun to bez echa!!!

Opublikowano

Jak skompletuję ubranie to chętnie się wybiorę. Muszę kupić szybko kurtkę i rękawiczki - przejechałem kilkanaście kilometrów za miastem i zdecydowanie tego mi brakuje.

Opublikowano
  W dniu 31.07.2014 o 22:01, Klazoniusz napisał(a):

Jak skompletuję ubranie to chętnie się wybiorę. Muszę kupić szybko kurtkę i rękawiczki - przejechałem kilkanaście kilometrów za miastem i zdecydowanie tego mi brakuje.

Na ten weekend to raczej kurtkę z siatki kup i jakieś przewiewne rękawice bo zapowiadają ponad 30 stopni.

Opublikowano

Nie jestem zwyczajny do takiego owiewania. Myślę, że musiałbym odchorować taką wycieczkę bez dobrej ochrony przed wiatrem.

Opublikowano

Ronin jak nie będzie padało to wpadniemy z Wiolą i Limmpem na kawkę :Jumpy:

Opublikowano

Jakie padało! Klimek w weekend będzie 33 stopnie, ty się módl o cień.

Opublikowano

No tak ma byc faktycznie a ja jak bedziesz jeszcze w Boss-ie odwiedzę Cie w niedziele :)

Opublikowano

Ja prawie co drugi dzień jeżdżę (w tym sonie już 6000 km) Kutno, Gostynin, Płock i jeszcze Was nie widziałem ??? Kiedy jeździcie i jak można Was spotkać ?

Opublikowano

Bogdan to samo pytanie do Cie nie mozna zadać gdzie i jak mozna Cie spotkac :) ja mam juz ponad 8 tkm i Cię nie widzę a jeżdzę dokładnie na tej samej trasie

Opublikowano

Jutro tzn. w niedziele rano wybieram sie do Włoclawka na tamtejszy targ staroci. To bedzie moja pierwsza dłuższa wyprawa :-) Jakby ktos chciał sie wybrac to zapraszam, przy okazji napewno czegoś się nauczę.

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ale o której i skąd?

Opublikowano

Planuję start o siódmej. Miejsce startu dowolne. Może być jakaś stacja paliw.

Proponuję

Siòdma McDonald naprzeciwko Statoil.

Będę czekał.

Pozdrawiam (dobranoc)

Opublikowano

Był plażing nad Białym, teraz wróciliśmy do Bossa na obiad i po lecimy do Ciechocinka, może ktoś chętny na popołudniowe kulanko?

• Klubowicze
Opublikowano

Ronin widziany na jeziorem w Koszelowce w sobote stalem obok t-max.Mam dzialke w Pieczyskach kolo Iłowa bede od 08.08 do 17.08 jestem czesto nad jeziorem w Koszelowce chetnych zapraszam na piwko.