Sympatycy siemik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Siemka ludziska. Jeśli będziecie mogli to zapraszam jak najszybciej nawet o 10-11tej.Ułatwi to mojemu filmowcowi pracę. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
madej Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A o ktorej to spotkanko ,o 12 dobrze doczytalem ? Bo w sumie to Malbork lezy w pomorskim ,a tu widze pol Kujaw sie pojawi takze jak cos niewypali to sie kulne na big maca;) Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A o ktorej to spotkanko ,o 12 dobrze doczytalem ? Bo w sumie to Malbork lezy w pomorskim ,a tu widze pol Kujaw sie pojawi takze jak cos niewypali to sie kulne na big maca;) Co ma nie wypalić.W tej chwili już nie pada, wiatr też ucichł więc wszystko jest !OK . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mała zmiana - w Świeciu będziemy około 10tej Pozdro edyt: pogoda sie robi cacy !OK !OK !OKK !OK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 O 10- tej spotykam się z Michem w zatoczce pod Świeciem i letim na Malbork. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kolejne spotkanie dla Twardzieli, !scooter !scooter !scooter !OK wymiękłam !wchair spotkam się z Wami w Lecie. !winkiss Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czyli 9.20-9.30 w DGBede myślał.Rano w sobote na forum zajrzeć należy ... Jak zwykle obiecanki O 10- tej spotykam się z Michem w zatoczce pod Świeciem i letim na Malbork. A ja to niby gdzie mam się z Tobą spotkać w Chojnicach?........ Będę w zatoczce Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jeszcze w pracy jestem !placz1 Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No i po jeździe... 30 minut temu wróciłem do domu... Dzięki za gościnę gdziekolwiek byliśmy nie zdradzam szczegółów. Ja już więcej nie pójde tam gdzie chcieli nas oszukać ... Trochę zmarzłem i mam zamiar zainwestować teraz w grzane manety... Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja też już w domu. Dzięki za spotkanie. Pierwszy raz w życiu jechałem w takim wietrzysku. W drodze powrotnej ściągało mi kask z głowy. Aż ciężko się oddychało, bo pasek dusił pod brodą. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Siemka. Fajnie że przyjechaliście. Dzięki Burgerman za kawkę i podniesieni mnie na serduszku mówiąc że nawet biegowiec pali tylko 5 literków etylinki. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za odwiedzinki i do jutra. Ps. Jak naumiem się wklejać zdjęcia to wkleję. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ps. Jak naumiem się wklejać zdjęcia to wkleję. Tak jak mówiliśmy taśma dwustronna i jedziesz z tym koksem Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Szkoda że nie mogłem Śmignąć , no ale czas pokaże jeszcze nie jedno takie spotkanie nas czeka !scooter . No a tym co dotarli do domku , wkładać papucie i !piwko . A to na poprawę nastroju . http://www.youtube.com/watch?v=LnrMwp4__iQ&feature=related Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A tutaj mamy jedno małe zdjęcie i jedyne które zrobiłem. Przepraszam za jakość. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Siemanko Ja taz w domku ,dzięki wszystkim za fajne spotkanko Radzio dzieki za kawkę no i Tobie Siemiczka też !OKK Malbork najechany P.S Spotykamy się jutro w Kowalewie !OK !V !TAZ Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ps. Jak naumiem się wklejać zdjęcia to wkleję. Siemiczku , wiesz skąd się biorą kawały o milicjantach ? Hm... do zobaczenia jutro... Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siemiczku , wiesz skąd się biorą kawały o milicjantach ? Hm... do zobaczenia jutro... Coś dziś mówiłeś że wybierasz się do mnie na drinka . Przypomnij mi kiedy ? Żartowałem. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Coś dziś mówiłeś że wybierasz się do mnie na drinka . Przypomnij mi kiedy ? Żartowałem. Kiedy te drinki Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kiedy te drinki były Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie chce się odezwać, chyba zestrachał się. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jakie zestrachał, hola, hola, ja dopiero wróciłem z W-wy z jajeczka nie da się zrobić tak wszystkiego na raz, powoli powoli, Siemiczku doczekasz się i Cię naciągnę na straty spoko, a widzę że i Prezesa zabiorę po drodze ze sobą, byś odczuł to boleśnie, a i ja będę bezpieczniejszy bo zawsze się za Prezesa można schować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi