Sympatycy siemik Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Siemka. Mam wielką prośbę do wszystkich chętnych i mających wolne w sobotę tj 9go marca tak ok. godz. 12tej żeby podjechali do Malborka !scooter , jest to związane z nakręceniem kilku kadrów przez znajomych z tv internetowej i kliknięciu kilku fotek.Nie jest to żadna impreza plenerowa tylko spotkanko z przejażdżką.Atrakcji żadnych nie przewiduję, chyba że znowu znajdą jakieś niewybuchy. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Gość miki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Hmm... Chyba 9 kwietnia ^^ Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Siemiczku będę się starał byc !scooter Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będę tego dnia w Stegnie, ale Multivanem !pomidor przygotowanie przyczepy do sezonu !OKK Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będę tego dnia w Stegnie Jak tylko pogoda pozwoli to i ja się kulnę !scooter a i do Stegny na kontrole nie daleko Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będę tego dnia w Stegnie, ale Multivanem przygotowanie przyczepy do sezonu A Marzenka pojedzie ZACNĄ chyba coś pokręciłeś Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Niestety nie mogę, robota !sciana , a tak chciałem się kulnąć do Malborka. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Klamka zapadła Bydzia jedzie do Malborka nalot ZACNYCH Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Chyba przyjadę do Malborka. Niedziela u Upiorka raczej niestety u mnie nie wypali !sciana Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Rano w sobotę będę w Giżycku, ale postaram się dojechać pod zamek o rozsądnej porze !YES Najwyżej poczekacie na mnie z pół godzinki Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No nie co ja czytam . Ja niestety pracuję jak w każdą sobotę , a do tego jeszcze mam 150 m3 , no i temat spotkania w niedzielę tak więc czasowo nie dam rady . P.S Kochani tylko ten olej dla Grzesia do ja też się dokładam :lol: . Niech Kolega przyjedzie w niedzielę do Kowalewa , w razie czego klucze od baszty są u Burmistrza . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Szanowny kolego Grzegorzu, też bardzo chciałem wziąć udział w tym temacie lecz tak jak Ci wspominałem wcześniej "fabryka", "fabryka", ale w niedzielę do jadę obligatoryjnie, więc zrobimy troszkę zamieszania w Kowalewie Może się uda drugim razem, coś mówiłeś że może będzie jeszcze jedna szansa. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 12 to zbyt wcześnie,niektórzy "lubią pospać w pracy" Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Siemka. Fajnie że będzie nas więcej niż tylko ja Mowa oczywiście o kwietniu, coś mi się pomyliło. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Siemka. Fajnie że będzie nas więcej niż tylko ja Mowa oczywiście o kwietniu, coś mi się pomyliło. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Siemik Grzesiu z wielką przyjemnością najedziemy ten zameczek oczywiście na......... Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 O której to Bydzia planuje przez DG przejeżdzać? !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 O której to Bydzia planuje przez DG przejeżdzać? !scooter około 9.00 będziemy w Swieciu Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wielka szkoda, że będę w pracy ale muszę tak bo wybieram się do Upiora wiec coś za coś. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 około 9.00 będziemy w Swieciu czyli 9.20-9.30 w DG Bede myślał.Rano w sobote na forum zajrzeć należy ... Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Sorki Grzesiu, ale nie dam rady dojechać do Malborka Głupia sprawa, nie mam kluczy od chaty !sciana I cały misterny plan w ............ !NOT. Do Kowalewa pojadę 4oo. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Sorki Grzesiu, ale nie dam rady dojechać do Malborka Głupia sprawa, nie mam kluczy od chaty !sciana I cały misterny plan w ............ !NOT. Do Kowalewa pojadę 4oo. Mnie jeszcze żona z chaty nie wywaliła i klucze mam, ale kto wie, kto to wie ?????? Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Siemka. Sprawdzałem pogodę na jutro w Malborku i nie jest najgorsza, deszcz ma nie padać.W razie jakichś problemów dzwońcie do mnie a spotykamy się przy macdonaldzie.Teraz spróbuje powalczyć z nową pocztą forumową i na 20tą do pracy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mnie jeszcze żona z chaty nie wywaliła i klucze mam, ale kto wie, kto to wie ?????? Ja zawiozłem żonę do SPA.. Nie ma nikogo w domu. A teraz, dopiero sobie uświadomiłem, że brak kluczy od chaty, oznacza brak dostępu do !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jeżeli tylko pogoda się zmieni i < nie będzie lało to będę > !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czaro nie martw się Chłopie i tak zacnych będzie więcej niż tych innych . Pozdrawiam !vampire . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi