michu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to rozpoczynamy !scooter !scooter Jutro ma byc super pogoda P.S Jakie ładdne nowe forum !YES Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Normalnie nie idzie sie połapać Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Siemka. Troszkę mi schodzi z nowym forum Nie mogę znaleźć swojej poczty ale kiedyś pewnie ją znajdę Znalazłem pocztę Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 W sumie jest nieźle,ale trzeba przywyknąć....Trochę się jeszcze gubię !placz Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 W sumie jest nieźle,ale trzeba przywyknąć....Trochę się jeszcze gubię !placz Również próbuje się połapać co ....gdzie ........jest.......... !placz1 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam !!! Wy się nie łapcie z forum, tylko wskakiwać na skutery i do przodu. Niech się koła kręcą. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Siemka Chciałem wstawić jakieś zdjęcia a tu lipa nie potrafię Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Siemik, po prawej stronie w oknie do pisania posta masz takie kolorowe kwadraty:"wstaw media" Działa tak, jak na starym silniku forum Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Siemik, po prawej stronie w oknie do pisania posta masz takie kolorowe kwadraty:"wstaw media" Działa tak, jak na starym silniku forum Może i działa jak na dawnym forum, jednak nie wiem jak wstawić zdjęcie tak żeby było tylko zdjęcie a nie jakieś żabki Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Siemik, kopiujesz adres obrazka, potem klikasz 3 ikonę za uśmieszkiem (wstaw obrazek)i wklejasz skopiowany adres.Sprawdziłem,działa Przykładowe zdjęcie z gazetki Lidla !YES Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wybieram sie na jakiś mały spacer !scooter w koło komina ktoś chętny oczywiście po obiadku Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam ciepełko w końcu można pojeżdzić. Powolutku ogarniam nowe forum. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Siemik, kopiujesz adres obrazka, potem klikasz 3 ikonę za uśmieszkiem (wstaw obrazek)i wklejasz skopiowany adres.Sprawdziłem,działa Przykładowe zdjęcie z gazetki Lidla !YES U góry nad postem pokazuje mi się coś takiego przy próbie wklejenia jakiegoś zdjęcia. Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif O co tu chodzi to nie mam pojęcia !placz1 Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Pewnie masz 2 razy w adresie www lub htpp !YES Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tak Czaro ma dwa razy , i dwa stany oleju !w00t . Tak więc kochani niedziela nam śmigła pod znakiem pięknej pogody , tak przynajmniej było w Kowalewie , oby takich więcej w tym sezonie. Pozdrawia !vampire . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Fajnie. Ja też troszkę pojeździłem !scooter a teraz delektuję się !piwko . Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Fajnie. Ja też troszkę pojeździłem !scooter a teraz delektuję się !piwko . Pozdrawiam Siemik Dzieki Grzegorzu, że mogłem Tobie potowarzyszyć i Twojej żonie... Zapewne chłopacy od H.. musieli drogo zapłacić za podróż w koło komina.... !placz Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dzieki Grzegorzu, że mogłem Tobie potowarzyszyć i Twojej żonie... Zapewne chłopacy od H.. musieli drogo zapłacić za podróż w koło komina.... !placz Oj ale pojechałeś...... !vampire Witek- kolega nie wie w co wdepnął !guns !guns Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 5,02 za ll/PB wczoraj płaciłem !placz1 PORAŻKA. !sciana Jazda na 2oo robi się porównywalna cenowo z 4oo.Dobrze że wrażenia są bezcenne !walkm Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja też próbuję ogarnąć nowe forum i nie jest łatwo Pogoda super, niebawem robimy masaż serca Upiorkowi !YES Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja tankowałem na BP 98 za cenę 5,30. Mało nie dostałem zawału. Ale faktycznie wrażenia bezcenne i koszty przyjąłem po męsku . Co do forum to trochę się pogubiłem ale to kwestia przyzwyczajenia. Za miesiąc nie będę na to zwracał uwagi. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 E tam paliwo a Ci co jeszcze muszą martwić o olej . Grześ pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A takie coś jak olej to gdzie jest? To się wlewa?;dolewa? Jakieś nieznane mi pojęcia używacie.Grypsera? !winkiss Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Motam się na nowym forum jak ciamajda !sciana Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Motam się na nowym forum jak ciamajda !sciana Prezes - ja też się troszku zamotałem, ale już powoli łapię, taki ze mnie geniusz komputerowy . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi