Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2011 Tak lekkim off-topem... przeglądając dziś net wpadł mi w oko nowy model Rometa... Oczywiście to popularna 50-ka (całe 3.1 konia z 4T)... Dostawcy pizzy już się cieszą Link do pooglądania - Naduś
0 Goły Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Ale brzydal . Nie wiem czy dostawcy pizzy będą zadowoleni z tych kółek . Pewnie to 10' więc jak wpadnie w dołek to już tam zostanie . I ten Bagażnik - jak załadujesz do pełna to start na jednym kole ze skrzyżowania gwarantowany. . Chyba że ten pojemnik z przodu to miejsce na balast .
0 kmodzele Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Ośmielę się dodać, że: 1. Nie nowy, bo już rok temu na II targach w Warszawie go wystawiano. 2. Jest w opcji termiczna torba do tego kufra. Czyli do pizzy jak znalazł. Powiedzmy, że z racji pojemności bagażnika, możemy ten pojazd zakwalifikować do maxiskuterów
0 stefanekmac Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 To jakis potwór>Moja WFM 125 tyle mocy miała...A na pewno więcej ważyła.
0 LWfilip Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kiedy zobaczyłem ten sprzęt pierwszy raz to pomyślałem, że zrobię dowcip mojej żonie, zapalonej zwolenniczce działki i go kupię. Powiedziałem jej o tym i miała okazję go zobaczyć. Nie chciała ze mną gadać bardzo długo. Akurat jej do gustu nie przypadł. Może znajdzie nabywców w dziale pizza?? Może listonosze? A kto to wie? Wydaje mi się, że tego typu pojazdy mają zastosowanie na dalekim wschodzie. Tylko pewnie z mocniejszym silnikiem. To akurat wina krajowych przepisów.
Pytanie
SlawoyAMD
Tak lekkim off-topem... przeglądając dziś net wpadł mi w oko nowy model Rometa... Oczywiście to popularna 50-ka (całe 3.1 konia z 4T)... Dostawcy pizzy już się cieszą
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi