Gość siwy Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Dzi? skorzystałem z rewelacyjnej pogody i zrobiłem foteczki mojej maszynki Fotki kiedy? wrzucałem na inny wortal jednak fotki były brzydkie i nic nie było widać.
Gość kamyk128 Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Ładny sprzęt !OK Wiadać że wiosna zbliża się wielkimy krokami Pozdro kamyk !OK
Kacza Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Fajny skuterek... !OK Moze ja swojego tez pokaze ?? ;p Pozdroo s3m EDIT Oto moja Maxterka http://bikepics.com/members/Kacza/01xq150/
Gość madzia Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Boże!!! Jak tam u Ciebie dużo sniegu jeszcze leży !OK A maszynka jest ?liczna !OK
Gość siwy Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Fajny skuterek... !OKMoze ja swojego tez pokaze ?? ;p Pozdroo s3m Czemu nie, ja chętnie zobacze A może wogóle zrobimy jaki? w?tek gdzie będ? fotki naszych maszynek !OK
Kacza Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja jestem za... POczekamy i zobaczymy co inni na to ... Pozdroo s3m
Gość Svempas Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Jestem za. Nawet mam gotowe fotki sprzed 2 dni !OK
Pleban Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Ładny sprzęt !OK Wiadać że wiosna zbliża się wielkimy krokami Nie wiem czy czasem na tym forum nie powinno się pisać .....że wiosna zbliża się wielkimy kołami.... !OK
romankos Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 u mnie w Szczawnicy ?niegu jeszcze jakie? 70 cm. Jedynie skuter ?nieżny nadaje się do jazdy.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Lutego 2006 Administrator Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja jestem za...POczekamy i zobaczymy co inni na to ... Je?li już bardzo chcecie się chwalić to proszę o wpisywanie samych linków do zdjęc... Pozatym osobi?cie uważam, że najlepszym miejscem na "chwalenie się" swoimi pojazdami jest galeria Klubowa do której wejdziecie po procesie rejestracji i dodaniu Waszej osoby w galerii. Innym m?drym miejscem s? zloty i spotkania Klubowe.
Rekomendowane odpowiedzi