burgifan Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Goły dlaczego Burgman ??? ... bo jest piękny !!!!! klasyczna linia, proporcjonalne wymiary, czytelne zegary, piękne "oczy" dobrze oświetlające drogę, bagażnik pozwalający kobiecie bez problemu zapakować się na tygodniowy wyjazd ( a wiadomo, że czy na miesiąc czy na tydzień kobieta ma tyle samo bagażu ) , dodatkowe schowki w kokpicie na dokumenty, telefon, mapy i inne potrzebne drobiazgi , wygodna kanapa ... Piękny jest !
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Z tymi maxi to podobnie jak z dziołszkami ,jedne piękne inne trochę mniej ..Kazdy zagląda na nie inaczej.Ważne żeby dawały .....radość chopie. Miałem suzi400k3 niebiesko-srebrną i była piękna. Mam sw600 srebrną... pięknie ciągnie. Ostatnio nabyłem bialutką ślicznotę innej orietacji i też jest super.
RONIN Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 z Burgim jest chyba tak jak z Mercem, (jechałem kilka razy ale mi nie przypadł do gustu), są piękne Alfy, Audi, Hondy i inne znane marki, a jak to mówią niektórzy bez gwiazdy nie ma jazdy
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie zamieniajmy dyskusji o nazwie strony w informacje, kto ile oleju gdzie dolewal . i jaki skuter mu się podoba.
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ludzie! Nazwa pochodzi bezpośrednio od nicka Ojca Dyrektora, którego jesteśmy Wielkimi Fanami. Pierwszy projekt — Burgimania, przepadł, dzięki olbrzymiej skromności Mariusza. Wycięto "i". Tak już zostało.
Administrator Artix Opublikowano 27 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2012 Flayman to ci w tajemnicy powiem że ten nick Ojca Dyrektora troche ewoluowal bo pierwotnie byl lekko inny a raczej dotyczyl innej marki rownie slusznej i chyba ciagle to jest ta pierwsza i najmocniejsza milosc a inne to poprostu kochanki
kmodzele Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Artix, no to żeś dał do pieca. I teraz chyba wszyscy już pocierają kolanami z ciekawości: jakie to były nicki? No powiedz, proszę!
Klubowicze sonor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nawijaj Artix!!!
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jak ten czas zap......a... http://www.forum.an650.de/geburtstagsw%FCnsche/1184-mariuszhelix.html pzdr
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Czyli jednak Helcia. Też było ładnie. A portal HelMania Nie mylić z półwyspem.
dr.big Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ale wątek ... U nas na frorum też są "wskazówki" w tym kierunku ....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jak ten czas zap......a... http://www.forum.an6...riuszhelix.html Szorstki... ale zapis odkopałeś ;) Ale wątek Dzięki za życzenia... nawet takie po 8 latach Pozdrawiam tych którzy pamiętają daaaawne czasy i zloty z początku lat 2000 jak i tych, którzy tworzą kolejne, aktualne karty historii maxi skuterowej. Pewnie w takim 2021 będziemy z nostalgią wspominać i ten wątek
Administrator Artix Opublikowano 28 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 28 Grudnia 2012 Brawo Szorski choc ty powinienes byc wykluczony z tego konkursu podpowiedz byla przeciez A o to i pierwsza naprawde pierwsza milosc wraz z wlascicielem. No coz On był stały tylko One sie zmienialy. Zdjecie z 2002 roku
Rekomendowane odpowiedzi