Roman67 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Jeśli mi nic nie wyskoczy to też jestem.
MISIEK Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 !OK To jest już nas siedmiu: NAVIGATOR !scooter , MISIEK !scooter , MALAGUTI !scooter , JER2Y !scooter , PabloXtC !scooter , roman67 !scooter , DRZEWO !scooter Proszę o punktualność ! Może wyskoczylibyśmy przy okazji do Rakoniewic ? Jest do obejrzenia skuter HABANA...
wojna79 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 sobota niestety nie bardzo mi pasuje na wyjazdy dajcie pózniej krótki opis gdzie sie włóczyliście
drzewo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki wszystkim za wspólny wypad !scooter Już nie pamiętam kiedy jeździliśmy tak liczną ekipą, jeśli wogóle...
MISIEK Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Faktycznie liczna ekipa !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter , tak liczna, że wstyd przyznać ale zgubiliśmy Leszka MALAGUTI... Kto zgadnie gdzie ? Gdybyśmy się nie rozdzielili na dwie grupy pewnie by ktoś zauważył. LESZEK -w imieniu wszystkich przepraszam, że nikt tego nie zauważył. Musimy obowiązkowo się powymieniać numerami telefonów aby mieć szeroki zakres ewentualnego kontaktu. Do zobaczyska wkrótce.
irasos Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Kurcze szkoda że nie mogłem dojechać ale po zdaniu relacji przez mojego brata który z wami jechał nie ma opcji aby mnie zabrakło następnym razem, dziś z mojej winy zabrakło mi 10 minut abym z wami pojechał i byłaby DYCHA !!!
JER2Y Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki wszystkim za miłe "śmiganie", a z Leszkiem to faktycznie głupio wyszło, jest nauczka na przyszłość. Leszek - sorry !
MISIEK Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 Dzisiaj trochę "pomieszkam" z rodzinką, może gdzieś śmignę skuterkiem ale pewnie tylko na chwilkę... Kilka fotek z wycieczki: KLIK
Leo60 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Nic się nie stało , pogoda była piękna i miałem okazję spędzenia kilka godzin na świeżym powietrzu . Aż do przyjazdu córki z zestawem naprawczym do opon , jest nauczka żeby taki mały zestaw wozić z sobą miałem wbity ostrz od nożyka łamanego .
PabloXtC Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Ja również dziękuję za przemiłe towarzystwo i czekam na więcej Do zobaczyska !
Roman67 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za spotkanie i wspólną wycieczkę. Pozdrawiam. Do zobaczyska !scooter
SRUBA Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 No to może mała wycieczka w sobotę tym razem się zamelduję To jak jedziemy na małą w sobotę
majesty400 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 witam jak by sie coś wykluło to może się podłącze pozdrawiam
MISIEK Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 W tym tygodniu łączę przyjemne z pożytecznym -mam małą robótkę na działce 70 km !scooter od Poznania... więc nie będzie mnie na weekendowym spotkaniu. Do zobaczenia następnym razem.
Rekomendowane odpowiedzi