Gość Rysiek Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Pragnę poinformować ,że zlot motocykli i skuterów w Boszkowie odbedzie się w dniach 19-20 sierpnia 2006Prosze o dopisanie do kalendarza imprez Czy znane s? bliższe szczegóły Zlotu w Boszkowie w dniach 19/20 sierpnia - jak ze spaniem , może jaki? program, dokładny adres , a może namiary z kim się kontaktować. Jeżeli ma kto? wiedzę na ten temat to niech podzieli się na forum to będę wdzięczny i zobowi?zany .
Gość madzia Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Je?li chodzi o BOSZKOWO to więcej informacji znajdziesz tutaj: http://www.lbm.webpark.pl/ A o noclegi najlepiej pytaj Marysię (gg 1637114 lub tel.607394321) Pozdrawiam
Gość tadzik Opublikowano 24 Lipca 2006 Opublikowano 24 Lipca 2006 No juz chyba niestety odwołany, czy sie mylę?
W?ski Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Je?li chodzi o BOSZKOWO to więcej informacji znajdziesz tutaj: http://www.lbm.webpark.pl/ Faktycznie, informacji tyle, że nie wiadomo od czego zacz?ć czytanie !holiday - sama data zlotu !
ERMI Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 tak jak obiecalem organizatorom zlotu 3 lata temu, po tym jak zrobilli mnie "w konia"- bede powtarzał to co roku - nie warto tam jechać. choć atmosfera stworzona przez uczestników jest SUPER to spotkacie sie z TARANEM utrudnień i udziwnień obliczonych na wyci?ganie kasy - przez organizatorów. z całym szacunkiem. wiem Marysia buziaki
W?ski Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 tak jak obiecalem organizatorom zlotu 3 lata temu, po tym jak zrobilli mnie "w konia"- bede powtarzał to co roku - nie warto tam jechać. choć atmosfera stworzona przez uczestników jest SUPER to spotkacie sie z TARANEM utrudnień i udziwnień obliczonych na wyci?ganie kasy - przez organizatorów. O jej, czy to mowa o Boszkowie ?! !sciana
Gość madzia Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Niestety Boszkowo sie nie odbędzie !scooter
Rekomendowane odpowiedzi