-=Dee Jay=- Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 No coz, do pelni szczescia brakuje nam tylko terminu i miejsca zlotu s3m .Oraz jakiejs imprezy skuterowej w lipcu . PS. Eh, zeby tak w lipcu nam sie Lebork odrodzil jezeli bedzie to: termin juz jest znany i zamieszczony w kalendarium miejsce pewnie to samo ... jako ze sie sprawdzilo ...
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2006 Wpisałem na listę już 70 osób !!! Więc mamy 70% zajęte i tylko 30% wolne.
Gość Cappo Opublikowano 22 Lutego 2006 Opublikowano 22 Lutego 2006 Cappo potwierdza obecno?ć na Firleyu. Plecaczek wyj?tkowo przyjedzie autem z gondolk? . pozdrawiam wszystkich
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2006 Cappo- nie dostałem od ciebie maila, nie ma też zamówienia na karnety, nie ma rezerwacji pokoju - dopełnij formalno?ci!!!
Szaary Opublikowano 22 Lutego 2006 Opublikowano 22 Lutego 2006 Qwaki dostałę? maila ode mnie? Jak nie to rezerwacja na dwie osoby w pokoju 3 osobowym !w00t Trzeci? chętn? osobę znajdę Pozdrawiam
Mario Opublikowano 22 Lutego 2006 Opublikowano 22 Lutego 2006 Szary ja moge byc z Tob?i obiecuje wymiotować przez balkon.
-=Dee Jay=- Opublikowano 22 Lutego 2006 Opublikowano 22 Lutego 2006 Szary ja moge byc z Tob?i obiecuje wymiotować przez balkon. Widze Mario, że już masz ustalony plan swojego imprezowania ??
Gość Cappo Opublikowano 22 Lutego 2006 Opublikowano 22 Lutego 2006 Qwaki, próbowałem dopełnić formalno?ci, ale po 6 próbie na 2 kompach kupienia karnetu (z opcj? nie rejestrowania się) za każdym razem pojawił się bł?d !bicz Object not found! The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 404 sokol.lublin.pl Apache/2 więc nie na mnie z tym
pawko Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam. Chciałem zgłosić chęć uczestnictwa w imprezce. Maila ( a nawet dwa ) do Qwakiego z chęci? nabycia zaproszeń własnie przed chwilk? posłałem. Proszę o potwierdzenie czy doszły i rezerwację pokoiku. Dzieki i do zobaczenia.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2006 Spoko. Zaraz się biore za uzupełnianie listy rezerwacji na forum Sokoła
Darek Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam! Zgłaszam udział z plecaczkiem w zlocie. E-mail do Qwa@kiego z wszystkimi danymi już wysłany Jest problem z zakupem karnetów w sklepiku przez kasę Do zobaczenia (już wcze?niej niż na zakończenie sezonu )
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2006 Darku i inni nie przejmujcie się sklepikiem - jeżeli nie uda się wam zalogować to trudno, choć chciałem zwiększyć ogl?dalno?ć strony Sokoła. Wpiszcie się przynajmniej na forum Sokoła. Oczywi?cie cały czas kontroluję zamówienia i płatno?ci na specjalnie w tym celu założone konto i uzupełniam dane na pierwszej stronie informacji o zlocie oczywi?cie na stronie SOKÓŁ - FORUM *klik*
bogumilek Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 stawiamy sie z Magda na zlocie! zarezerwowalem "trojke" wiec poszukuje osoby do trzeciego lozka.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Opublikowano 1 Marca 2006 stawiamy sie z Magda na zlocie! zarezerwowalem "trojke" wiec poszukuje osoby do trzeciego lozka. W pierwszej chwili przeczytałem, że poszukujesz trzeciej osoby do łożka i pomy?lałem, że forum Ci się pomyliło
bogumilek Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 W pierwszej chwili przeczytałem, że poszukujesz trzeciej osoby do łożka i pomy?lałem, że forum Ci się pomyliło glodnemu chleb na my?li!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Opublikowano 1 Marca 2006 glodnemu chleb na my?li! ... a sytemu koryto Ja tam rzadko jestem syty Qwaki... jaki stan zlotowiczów mamy na dzień dzisiejszy? Może jaka? lista, taka jak zawsze?
pawko Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Mariusz kliknij w pierwszym ( rozpoczynaj?cym temat) po?cie na link oznaczony "skacz?cym trolem" . Tam Qwaki na bierz?co uaktualnia listę zlotowiczów, stan opłat, numerki zarezerwowanych pokojów, itp...
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2006 A mi co? nie działa ten link dzi?... Więc niewiem co się dzieje... Jedno jest pewne... Oba Zloty(Burgmania i Firlej) będ? chyba największymi zlotami jakie dot?d się odbywały... Chyba takiej frekwencji jeszcze nie było... Skoro tyle czasu wczesniej już na obu s? prawie full pełne pokoje... Pozostało jedynie PARĘ wolnych pokoi z tego co czytałem wczesniej, a w pogotowiu czekaj? jeszcze dodatkowe... Zobaczymy co to będzie... ja się już doczekać niemogę... Ciekawe ilu nowych użytkowników się zjawi i zapozna. Ja już mam wszystko zarezerwowane, opłacone i pewne co mnie niezmiernie cieszy, gdyż moge spać spokojnie i czekać na WIOSNĘ... Tymczasem do rychłego zobaczenia(już na targach i bemowie w Kwietniu)...Kubson
pawko Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Rzeczywi?cie KUBO, co? nie wchodzi tymczasowo ta stronka
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 1 Marca 2006 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2006 Ciekawe ilu nowych użytkowników się zjawi i zapozna. Użytkowników jak użytkowników ale ile "użytkowniczek" ile się zapozna
drogowiec Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Użytkowników jak użytkowników ale ile "użytkowniczek" ile się zapozna No popatrzcie.... NAstępny głodny się znalzł....... hehehe Pozdrówka
Gość Bork Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Jeżeli s? jeszcze luzy to jeden karnet dla mnie. Zaraz spróbuje wysłać maila z danymi. Pozdrawiam.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2006 Link działa. Trzeci post TO WŁA|NIE AKTUALNA-ZAMKNIĘTA LISTA UCZESTNIKÓW INFORMACJE na temat zlotu, rezerwacji miejsc, programu, dojazdu itd. itp. znajduj? się na forum LCM SOKÓŁ-kliknij Wła?ciwie to wszystkie podstawowe miejsca zarezerwowane, jedynie z rezerwy "budżetowej" troszku pozostało na czarn? godzinę. A miał być mały, kameralny zlot
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2006 Oto aktualna na dzisiaj godz.10:20 lista: Pamiętajcie o wydrukowaniu, podpisaniu i przywiezieniu REGULAMINU ZLOTU-kliknij REZERWACJE: nr pokoju-ilo osobowy - rezerwacja dla: (lista uczestników) - wykupiony Karnet na stronie SOKOŁ Pamiętajcie o wydrukowaniu, podpisaniu i przywiezieniu REGULAMINU ZLOTU-kliknij
drogowiec Opublikowano 2 Marca 2006 Opublikowano 2 Marca 2006 Wła?nie zabecalowałem za zlot. Mam nadzieję, że moje spóĽnienie nie jest jeszcze "krytyczne". Jak jest jezioro, to prydsznic niekonieczny Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi