Sympatycy Qw@ki Opublikowano 15 Lutego 2006 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2006 Temat sezonu 2006 rozpoczęty więc: Lubelskie Centrum Motocyklowe SOKÓŁ i Scooter's Ekipa Lublin oraz browary LECH (możesz klikn?ć na nazwę sponsorów) maj? zaszczyt zaprosić na: III Ogólnoeuropejski Zlot Skuterów & 1 Smarcika pt. "ZAKOŃCZENIE LATA 2006" który odbędzie się w dniach 15-17 wrze?nia 2006. INFORMACJE na temat zlotu, rezerwacji miejsc, programu, dojazdu itd. itp. znajduj? się na forum LCM SOKÓŁ-kliknij - tam również dopisujcie obecno?ć lub absencję Pamiętajcie o wydrukowaniu, podpisaniu i przywiezieniu REGULAMINU ZLOTU-kliknij Zlot jest organizowany za zaproszniami-karnetami które można było wcze?niej zakupić Co do uwag i sugestii: proszę o szczere wypowiedzi tutaj... :( chętnie odpowiem
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 Pamiętajcie o wydrukowaniu, podpisaniu i przywiezieniu REGULAMINU ZLOTU-kliknij Kto się wybiera do Fileja???
-=Dee Jay=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja .. i z Wybrzeża jeszcze kilka osób !w00t
pablos Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Pablos,Aga,Mandaryn i Ziper napewno ... karnety mam nadzieję już w drodze !w00t Pozdrawiam
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 Mandaryn i Ziper nie meldowali potrzeby posiadania karnetów. Dla Was natomiast oczywi?cie rezerwacja juz dokonana.
pablos Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Mandaryn i Ziper nie meldowali potrzeby posiadania karnetów.Dla Was natomiast oczywi?cie rezerwacja juz dokonana. Ziper Qwaki podobno ma problem z zakupem online ... wysłał jakiego? maila do Ciebie a Mandaryn ponoć wczoraj w nocy zamawiał .... Adam Odalski i Andrzej Palinka rzuć okiem raz jeszcze. Pozdrawiam
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 Adam zamówił- nie wiem tylko jakim sprzętem przyjedzie. A ziper niech prze?le mi maila ze wszystkimi swoimi danymi(adres,imię nazwisko pojazd itd) qwaki@sokol.lublin.pl Pablos - karnety chcesz za pobraniem pocztowym, czy wysyłasz na konto?
Gość madzia Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Jak na razie to ja i moja rodzinka tez sie na to piszemy !w00t Madzia ,Krzychu i Marcin
Sympatycy Kubo Opublikowano 16 Lutego 2006 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 Kubo+Scottie+Damles+Mento+Marcelina ZAREZERWOWANI i mog? spać spokojnie... Pozdówki... !w00t
dacja Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Dacja też miejsce już na zlocie ma !w00t PS - Czy dozwolony jest zakup spekulacyjny karnetów ...... !TAZ
Sympatycy Kubo Opublikowano 16 Lutego 2006 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 No wła?nie... Dobre pytanie koleżanko Magdaleno... Takie na czasie... Bo znam 2 takie pewne osoby , które byłyby zainteresowane wykupem wszystkich karnetów... Celu tej "inwestycji" nie moge zdradzić !w00t ... Pozdrówki... !TAZ
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 47 z 99 juz sprzedane-dwójki zakończone, zostaj? trójki i dwie czwórki. Pamiętajcie o wydrukowaniu, podpisaniu i przywiezieniu REGULAMINU ZLOTU-kliknij
-=Dee Jay=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Dee i Magda ... zarezerwowani !w00t
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Lutego 2006 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 proszę o 2 osobowy pawel883
-=Dee Jay=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 proszę o 2 osobowypawel883 Zamówienia to chyba nie tu ... do Qwaka pisz .. bo 2-ki się juz chiba kończ? ...
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2006 WAŻNE Pamiętajcie o wydrukowaniu, podpisaniu i przywiezieniu REGULAMINU ZLOTU-kliknij
dr.big Opublikowano 17 Lutego 2006 Opublikowano 17 Lutego 2006 "(...)3. Uczestnictwo w zlocie jest przewidziane wył?cznie dla posiadaczy skuterów i Smartów. (...)" DeeJay, gon jajko i kupuj skuter ... albo smarta .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 17 Lutego 2006 Sympatycy Opublikowano 17 Lutego 2006 Niemartw się DEE poczytasz sobie relacje na forum,przecież nie opchnierz jajka pawel883
ERMI Opublikowano 17 Lutego 2006 Opublikowano 17 Lutego 2006 ale mobilizacja - Jareczek mnie z klubu renegował to ja powiem ze sa to niezgodne z aktem normatywnym (konstytucj? RP) praktykii i ż?dam akceptacji mniejszo?ci "po pzej?ciach" bo inaczej sprawę na pi?mie będzie rozpatrywał Rysiu jajko nie damy się zaszczuc.
-=Dee Jay=- Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 "(...)3. Uczestnictwo w zlocie jest przewidziane wył?cznie dla posiadaczy skuterów i Smartów. (...)"DeeJay, gon jajko i kupuj skuter ... albo smarta . wszyscy już mnie goni? ... z jednej strony klub, z drugiej plecaczek, który wierci dziure w brzuchu ( po tym jak Maxymalny udestępnił ANtka na przejażdzke) ... co zrobić .. może do Firleja sie uda ..
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 18 Lutego 2006 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2006 Normalnie przegięcie pałki żeby za zakończenie lata płacić przed rozpoczęciem wiosny tego jeszcze nie robiłem nawet przy wyjazdach na wczasy. Chyba trzeba będzie zorganizować BBP(Burgmanowe Biuro Podróży) , które każdemu załatwi wej?ciówki(wjazdówki) na imprezy skuterowe bo cienko widzę zarezerwowanie sobie karnetu do Firleja za jaki? miesi?c , lub noclegu w Rynii na Burgmanię za tydzień
Daro Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Wszystko wskazuje na to, że ze względu na wielkie zainteresowanie i ograniczon? ilo?ć miejsc noclegowych nie wszyscy zdołaj? załapać się na niektóre zloty Widać że przyjęto do wiadomo?ci wypowiedĽ Kefira oto link http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=692
dr.big Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 No coz, do pelni szczescia brakuje nam tylko terminu i miejsca zlotu s3m . Oraz jakiejs imprezy skuterowej w lipcu . PS. Eh, zeby tak w lipcu nam sie Lebork odrodzil
Gość bieniek Opublikowano 18 Lutego 2006 Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja ..i z Wybrzeża jeszcze kilka osób Ja
Rekomendowane odpowiedzi