Gość biały Opublikowano 16 Lutego 2006 Opublikowano 16 Lutego 2006 Ewidentny bł?d handlarza robi?c fotki na takim "tle". Jest jeszcze inna możliwa interpretacja. Daje Ci do zrozumienia, że sprowadza pojazdy tylko po "lekkich obrażeniach" . Optycznie niewiele widać ( a chyba nawet celowo nie zrobił zdięcia owego porysowanego boku ), a jeszcze nie wiadomo jak maszyna się sprawuje. Krótko mówi?c: pojazd jest "prawie skończony" więc go sprzedaje. A je?li sprzedaj?cy czyta ten w?tek to niech co? weĽmie na serce bo jeszcze... Pozdrawiam
rudy_56 Opublikowano 17 Lutego 2006 Opublikowano 17 Lutego 2006 Mariusz, Pleszew to istne zagłębie kup z Francji czyli z ofert? podana przez Ciebie tez byłbym wielce ostrożny. Nasz pan od X9 ma sporo trupków i wcale sie z tym nie kryje, popatrzcie i tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=87336940
Gość scottie Opublikowano 17 Lutego 2006 Opublikowano 17 Lutego 2006 Ojojoj ta Majesty z tyłu ma troszke kółeczko krzywe :/ czy to tylko taki lipy aparat ogolnie rzecz biorac niezla rupieciarnia i ta piekna stodoła w tle... Widze ze rolnicy niezle wykorzystali dopłaty
Gość Svempas Opublikowano 17 Lutego 2006 Opublikowano 17 Lutego 2006 Ooo to to Majesty podobne stało długo na ebay-u. Widać i to zassał
Administrator Artix Opublikowano 17 Lutego 2006 Administrator Opublikowano 17 Lutego 2006 Im wiecej czytam watek allegro kupa tym bardziej odchodzi mi ochota na szukanie czegos poza klubem lub nowki sztuki.
Gość gogo90 Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 A co s?dzicie o tym Madiosnie? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M146091
pawko Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 Wizualnie maszynka prezentuje się całkiem nieĽle. Mi osobi?cie Madison się do?ć podoba, ale co do spraw mechaniczno-technicznych to musz? się wypowiedzieć bardziej do?wiadczeni forumowicze.
Gość siwy Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 Madik ogółem jest bardzo dobrym skuterem, ale jednak ta sztuka wydaje mi się że była malowana
Gość Svempas Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 No mowa... Założe się te chromy na wydechu s? tylko po to żeby zakryć na nim rysy które powstały w wyniku szlifa. Poza tym na jedym zdjęciu widać głębie garażu tego pana, a w ?rodku kompresor(przy okazji bardzo tandetny). No i te dodatkowe lakierowane czę?ci . Co do stanu licznika się nie wypowiadam: 2001 , francja i taki przebieg... hehe kpina No i jeszcze ta cena
pablos Opublikowano 23 Lutego 2006 Opublikowano 23 Lutego 2006 Ładna sztuka , wypicowana na maksa, i ten przebieg 4500 km nic tylko brać ale.... to już przesada w kręceniu licznikiem odejmować 20000-30000 km i robić z niego "NÓWKĘ" przez 5 lat robić po mniej niż tysi?c km rocznie niewiarygodne , klamki i ciężarki wymienione w tym roczniku wychodziły jako czarne, szyba od nowszego rocznikowo, i dym z rury !!! widać na dużym powiększeniu( przypadło?ć typowa dla silników Yp 125 - padnięte uszczelniacze) błotnik tylni polakierowany ... za dużo tych fajnych bajerów - nikt przy zdrowych zmysłach nie pakowałby takiej kasy w lakierowanie i poprawianie wizulnej strony w skuter praktycznie niejeżdĽony. Wałek na 1000%. A na jednym ze zdjęć w rogu garażu stoi kompresor i pistolet do malowania przypadek czy co??? Pozdrawiam
Gość gogo90 Opublikowano 24 Lutego 2006 Opublikowano 24 Lutego 2006 A co myslicie o tym : http://www.allegro.pl/item88751234_peugeot...bydgoszcz_.html Bo juz mam totalny metlik w głowie !sciana. Który waszym zdanie najlepszy ogolnie model: madison 125, elystar 125, x9 125, x8 125 ??
Gość siwy Opublikowano 24 Lutego 2006 Opublikowano 24 Lutego 2006 Według mnie to najlepszym wyborem będzie X9 lub X8 ewentualnie madison. Elystar według moich obliczeń jest dosyć małym skuterem porównuj?c go np. z X9.
Rekomendowane odpowiedzi