Mario Opublikowano 1 Lutego 2006 Opublikowano 1 Lutego 2006 Czy kto? byłby chętny pojechać na skuterku ?
dr.big Opublikowano 1 Lutego 2006 Opublikowano 1 Lutego 2006 Czy kto? byłby chętny pojechać na skuterku ? A co to za festiwal? Bo cos tego Roskilde nie kojarze ... Na koncert np. WARSAW VILLAGE BAND ? Mam co prawda w planach wybrac sie do Danii, ale bedzie to raczej Bornholm .
Mario Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Opublikowano 1 Lutego 2006 WARSAW VILLAGE BAND grali w zeszłym roku a czy w tym to nie wiem . Na razie z potwierdzonych jest np. Franz F.., Tool i Placebo. Ja wybieram sie od kilku lat i nie mogę moze w tym roku sie uda.
Gość majon Opublikowano 1 Lutego 2006 Opublikowano 1 Lutego 2006 Mario co Ty taki dzikus jestes moze bys tak nas wtajemniczyl pozdro majon
Mario Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Opublikowano 1 Lutego 2006 to tak z premedytacj? , bo jak kto? nie zna Roskilde to nic nie pomoze,wyjasnienia, linki itp. Szkoda spamować ale jak juz chcesz to masz http://www.roskilde-festival.pl
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 1 Lutego 2006 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2006 Mario zadziwiasz wszystkich ostatnimi czasy(nawet Kefirowi 2 dychy oddałe? ) 184 eurasków bilecik fiu fiu
dr.big Opublikowano 1 Lutego 2006 Opublikowano 1 Lutego 2006 Mario zadziwiasz wszystkich ostatnimi czasy(nawet Kefirowi 2 dychy oddałe? )184 eurasków bilecik fiu fiu Do tego dosyc drogie wyzywienie, paliwko, nie mowiac juz o alkoholach w DK To juz podwojne zadziwienie ? Ile to bedzie km? Jakies 2500?
Mario Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Opublikowano 2 Lutego 2006 tylko ze na Roskilde to ja juz z 10 lat oszczędzam
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Lutego 2006 Administrator Opublikowano 2 Lutego 2006 Mario... przy twoim oszczędzaniu to po 10 latach mógłby? sobie kupić jakie? małe państewko Na Roskilde to sięgnij do tylnej kieszeni jeansów
RobB. Opublikowano 2 Lutego 2006 Opublikowano 2 Lutego 2006 Mario... przy twoim oszczędzaniu to po 10 latach mógłby? sobie kupić jakie? małe państewko Na Roskilde to sięgnij do tylnej kieszeni jeansów oj jak boli .....spadłem ze ?miechu z krzesł? . No Mariusz, a uważaj Ty co piszesz Mario masz rację, nadszedł już czas na wydawanie. No w końcu Chińczycy mówi? że rok psa (jak i sam pies) przyjazny będzie ludziom Cieszę się że dożyłem TEGO momentu .... No, no Mario rozrzutny, fiu, fiu Pozdrawiam i życzę miłego wydawania kasy RobB.
Rekomendowane odpowiedzi