Klubowicze bilety Opublikowano 28 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2011 Byłem dzisiaj w Berlinie i mam dla was 4 katalogi Louis-a i 7 POLO, oczywiście rozdam GRATIS. ale odbiór osobisty lub przez posłańców. Proszę rezerwować, kto pierwszy ten lepszy. Zostało jeszcze Louis - 0 szt. POLO - 2 szt.
22hubert Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 poprosze jezeli masz jeszcze niebawem bede w szczecinie
Sent Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Louisa mam już od 2 tygodni Fajowe narzędzia mają, tylko ceny niemieckie Ale Polo chętnie przygarnę !tut Wpadnę może do Hutnika !OK W przyszłym tygodniu powinny przyjść kalendarze dla mnie i Artura, to może zrobimy punkt zbiórki
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2011 Myślałem że katalogi pójdą jak cieple bułeczki a tu proszę jeszcze mam. Kto jeszcze chętny na katalogi POLO i Louis Hubert już leżą uszykowane. Sent oczywiście zapraszam będę miał dla ciebie w pracy. I żeby nie było że u nas się już nie jeździ !scooter
wooferai Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Heh..dzięki Bilety za info na priv. Ja połamany na grypę leżę plackiem !happybth już cały tydzień. Ale już deczko lepiej, więc to polo możesz mi odłożyć. !happybth Natomiast na Luis-a, jak nie ma chętnych, to też mogę Ci zabrać. Wpadnę koło środy lub czwartku. Pozdrawiam serdecznie, powracając do żywych. !happybth
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzięki Hubert i Roman za odwiedziny, !YES Sent i wooferai - katalogi czekają u mnie w pracy. kruszyn - przywiozę do Stargardu !yeah lub
Sent Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja też dziękuję za katalog i za miłą rozmowę
romano77 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dziekuje i ja, kurde te katalogi to nic dobergo.... bedzie trzeba sie zlapac za kieszen...... a niby mam juz wszystko... !scooter
Rekomendowane odpowiedzi