Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po otrzymaniu pewnych sygnalow, kontaktowalem sie z organizatorem zlotow w Leborku, Marcinem Wojcikiem i jest niewielka szansa na organizacje nastepnego zlotu w 2011 roku w Leborku...

Po Burgmanii bylyby to zapewne drugi najwiekszy zlot skuterow w Polsce, trzymajmy kciuki, ze sie uda :lol: .

Jesli dowiem sie czegos wiecej, bede o tym pisal w tym watku.

• Administrator
Opublikowano

Jak by to byl sierpien lub wrzesien bylo by idealnie, bo niestety w maju i czerwcu bede lekko ograniczony czasem :lol:

Opublikowano

Robert, z reguły założyciel takiego wątku prowadzi listę chętnych :(

Możesz nas już wpisać :lol:

Opublikowano

Hahaha, Adamie, na razie to tylko pogloski :) . Poczekamy... zobaczymy...

A wiem, ze na taki zlot chetnych z calej Polski byloby wielu :lol: .

PS. Arturze, 2002 rok byl w sierpiniu, 2003 w maju :( ... Kto wie... kto wie...

• Sympatycy
Opublikowano

Nooo gruby przeciek... Lębork to mój pierwszy zlot, na którym się 'ujawniłem' :(

Pokochaliśmy się, więc jestem do dziś :)

Choćbym nie wiem co miał zobić, by tam być... BĘDĘ :]

Fajnie że coś się dzieje w temacie spotkań-zlotów w tym roku... Bo Burgmania to stanowczo za mało jak na cały sezon :)

CU ;)

K. :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Super wiadomość. Czekam na dalszy rozwój tematu...... :lol:

• Administrator
Opublikowano

łoff... :(

Marcin Wójcik...

Nie ukrwam, że jestem w szoku :)

Przypomnę, że Lębork to, podobnie jak Rynia, stolica (prekursorskich) zlotów skuterowych :lol: . Historia mówi o tym jasno.

Przypomnę chociażby Lębork 2004 czy wcześniejsze, Lębork 2002 i noclegi w "Pałacu pod Bocianim Gniazdem" ;) Piękne czasy i super wspomnienia :)

Jeśli przeciek okaże się realny to w ciemno: WCHODZĘ W TO :)

Opublikowano

Na pewno drugi zlot skuterowy w Polsce sie przyda i mam cicha nadzieje, ze ogolne zainteresowanie tym wydarzeniem wplynie korzystnie na organizatora i Lebork 2011 dolaczy do kalendarza imprez w tym roku :D .

PS. Ze 100 chetnych powinno sie u nas uzbierac ;) ...

Opublikowano

Lębork - piękne miejsce :D

Jeżeli termin mi "zagra" - chętnie się wybiorę...

• Sympatycy
Opublikowano

Wiadomość super. Jesli czas pozwoli to sie stawie - Lebork 2004 , moj pierwszy skuterowy zlot, Helenka dała rade w obie strony, az sie łezka w oku kreci :D .

Opublikowano

Gdy były zloty Lębork 2002 i 2004 robiłem jeszcze w pieluchy ;) ,

nie wiedziałem co to skuter i jaką daje frajde z jazdy.

Jeśli będzie organizowany będę na 100% :D

PS

Fajne relacja i fotki ze zlotu

• Sympatycy
Opublikowano

Nie mogę się doczekać szczegółów. Trzymam kciuki !OKK

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

W planach mam Malbork to jak czas pozwoli to chętnie dopiszę się do Lęborka

• Klubowicze
Opublikowano

Do Malborka się wybieram , i mam nadzieję że ta imprezka też wypali , bo w Lęborku jeszcze nigdy nie byłem . !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

w Malborku będę, a do Lęborka z chęcią bym się wybrał, nie byłem tam jeszcze :D;) !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również się piszę! !YES

Opublikowano

Bzzzzzzzz

Mój Boże, ile to już lat upłynęło ;) . Popatrzyłem na te fotki ....... !YES

Powinienem przyjechać. Kiedy będzie znany termin spotkania???? :o:o

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich.....

po pierwsze ku formalnosci...Lębork 2004 to juz nie ja,to juz kto inny

2002 i 2003(słynne bocianie gniazdo) to sie przyznaje bez bicia ze ja to popelnilem...

Co do 2011....jedyny mozliwy termin na dzis to 12-15 sierpnia,bardzo wstepne miejsce to okolice Łeby...

Wszystko to sa bardzo wstepne przymiarki,nic na 100%...

Tylko jak mnie potem zona z domu wyrzuci to pierwszemu uczestnikowi z brzegu który bedzie miał siostre to sie od razu wprowadzam z manelami bez pytania...Zeby nie było ze nie ostrzegałem...(oczywiscie zartuje)

Pozdrawiam wszystkich których znam i nie znam i ktorzy mnie znaja i nie znaja...

Opublikowano

Witamy :) . Czyli zlot "nad morzem" ;) . Czasy sie zmienily, dzisiaj jest nas duzo wiecej, a przejechanie 500- 700km na zlot nie jest juz tak problematyczne ze wzgledu na pojemnosc.

W czasach pierwszych zlotow leborskich pojemnosc 250ccm byla naprawde duza, dzisiaj to raczej preludium zabawy ze skuterami ;) .

Mam nadzieje, ze zlot wypali i bedziemy mogli spotkac sie na jedynym zlocie nadmorskim w tym roku :) .

Pozdro i trzymam kciuki !piwko .

• Klubowicze
Opublikowano

Chętnie się tam pojawie !piwko

• Administrator
Opublikowano
Witam Wszystkich.....

po pierwsze ku  formalnosci...Lębork 2004 to juz nie ja,to juz kto inny

2002 i 2003(słynne bocianie gniazdo) to sie przyznaje bez bicia ze ja to popelnilem...

Witam !piwko

Wiemy, wiemy... ;)

Faktycznie 2004 wyszedł spod innego "noża" ;) ale teraz to już nie ma większego znaczenia. Na chwilę obecną ważne jest aby Lębork 2011 doszedł do skutku. :) Trzymamy kciuki ;)

Marcin, jakbym mógł Ci jakoś pomóc w temacie zlotu to wal śmiało na PM :)

Opublikowano

Witam

Na zlocik w Lęborku z miłą chęciom też się pisze . Żeczywiście to bylo tak dawno .Pamiętam najbardziej ten z roku 2002 .Bo wygrałem Rajd o puchar burmistrza i dostałem pierwszą nagrodę i to na moim pierwszym skuterku 50ccm NEO"S .Byłem taki szczęśliwy że mi to się udało. Super !!!!! Trzymam kciuki aby wszystko wypaliło i Pozdrawiam

Opublikowano

pawelneos

.Pamiętam najbardziej ten z roku 2002 .Bo wygrałem Rajd o puchar burmistrza i dostałem pierwszą nagrodę

My tez Paweł pamietamy...szczególnie jak sprawdzałes na stacji co jest w butelkach...

MariuszBurgi

Marcin, jakbym mógł Ci jakoś pomóc w temacie zlotu to wal śmiało na PM

Zebys Mariusz jeszcze nie załował tych słow....

Jak bys mógł to skontaktuj sie ze mna....dr.big zna mojego "słuzbowego" meila ,zreszta nr telefonu chyba tez od tamtej pory nie zmieniłem..Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Może być mega imprezka , jadę !w00t

Opublikowano

Tylko 600 km- lecę tym bardziej że stację dializ w Lęborku już zaliczyłem.

Termin klepię w urlopażu.

Pozdrówka dla orga J.D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...