Skocz do zawartości
Forum Burgmania

zrzutka krwinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bardzo wiedziałam jak to napisać, żeby mi nie wyszła akcja reklamowa ani "odezwa do narodu". Przepraszam też, że jako prosty forumowicz pozwolę sobie popasożytować na Dostojnej Burgmanii, ale od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju pewna myśl. W ferworze przeświateczno-wigilijno-świąteczno- noworocznych wyjazdów zawsze trafi się ktoś, kto "zapomniał" zmienić na zimowe lub spieszył się bardziej niż inni, albo po prostu miał tego dnia pecha. Jakie sa tego skutki - pewnie nie raz wielu z nas widziało. Pomyslałam sobie, że może dobrym "prezentem pod choinkę" byłoby wiaderko (albo i kilka) oddanych honorowo krwinek. W sumie osobiście nie mam zacięcia do ratowania świata, ale czasami każdego nachodzi, żeby zrobić coś pozytywnego. Może ktoś zarazi się tym pomysłem? Wystarczy przyzwoity stan zdrowia i 24h abstynencji !piwko . Żeby nie było, że tylko agituję - ja wybiorę się prawdopodobnie w najbliższą środę do Centrum Krwiodawstwa na Nowogrodzkiej. A może jeszcze ktoś, gdzieś ?

P.S.

O co prosi Chuck Norris jak przychodzi do centrum krwiodawstwa?

O pistolet i wiadro.

Pozdrowienia dla wszystkich

Ewa

• Administrator
Opublikowano
Opublikowano

temat znam, też w nim pisałam - jakoś się rozeszło po kościach - nie wiedziałam, czy to konto jest czy go nie ma !piwko , no to zaczęłam jeszcze raz

Jeśli to OT to sorki