Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 W najbliższą sobotę, tj. 4 grudnia 2010 organizowany jest Rajd 4X4 pod hasłem > Ogólnopolska Terenowa Integracja "Dla choinki" organizowany przez Polskie 4X4. Jako, że właścicielem terenu na którym odbywać się będzie rajd jest nasz zaprzyjaźniony kolega z Klubu CT i organizowane jest tam także małe spotkanie kamperowców z pieczeniem kiełbasek w tle, to pomyślałem, że ktoś od nas chciałby dołączyć a przy okazji popatrzeć na zmagania Off Road'owców. Zawsze miło jest spotkać się w zacnym gronie i delikatnie zintegrować Klubowo !tut . Będzie ognisko/ grill... więc jeśli coś to można zabrać ze sobą jakieś mięsiwo lub kiełbę Artix z tego co wiem już rozgrzewa Jeep'a, jednak z racji bandycko rannej pory startu, udziału w rajdzie nie bierze !happybth Myślę, że realnie na miejscu będziemy od ok. godziny 10ej Spotkanie odbywać się będzie TUTAJ, Koordynaty GPS Trzepowo: 52°34'37.956"N 21°4'16.463"E Opis dojazdu: 7 km za Serockiem w kierunku Pułtuska w miejscowości Dzierżenin, zaraz za kościołem/po prawej/ skręcamy w lewo. Jedziemy ok 1300m i po prawej stronie będzie już widać imprezowisko. Reasumując: jeśli jest ktoś chętny porządnie zmarznąć a przy okazji popatrzeć na zmagania off road'owców (przy obecnej pogodzie mogą to być zmagania ciekawe ) to serdecznie zapraszamy !happybth Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 5 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wstalem, pojechalem bylo fajnie choc zmarzlem ale ognisko pomagalo Orzech robil foty wiec mam nadzieje ze wstawi Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Artur... już nie przesadzaj... nie było tak zimno. Oranżada zamarzała w kubkach dopiero po 5 minutach I tak ciesz się, że mieliśmy ognisko...... oraz, dzięki uprzejmości Pawcia> opał..... który nota bene- sam woziłeś Krajobraz wieczorny sobotniego rajdu... No i czekamy na obiecane foty Orzecha... Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 No i czekamy na obiecane foty Orzecha... Jutro jak się dorwę do serwera. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Baltona Opublikowano 5 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Chyba nie było łatwo bo ten nagłówek w gazecie przy ognisku ,,Niech Bóg da Wam siłę" jest wymowny Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 5 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 No naglowek byl wymowny, mimo braku czapki jakos przezylem szkoda ze OS malo tracily hard corem ale idea byla szczytna naprawde nie zaluje ze pojechalem mimo jak na mnie bandyckiej porze, ale dzis odespalem wreszcie caly tydzien, bo wstalem o 14 Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Niestety aparat pod wpływem temperatury odmówił szybko współpracy: Niektórym nie szło dobrze UAZ z silnikiem 2,3 od Forda Przed mrozem ratowało nas ognisko Kolejny poddał się Krótka notka w ŻW -KLIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi