Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rajd 4X4 gościnnie... w najbliższą sobotę

𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

W najbliższą sobotę, tj. 4 grudnia 2010 organizowany jest Rajd 4X4 pod hasłem > Ogólnopolska Terenowa Integracja "Dla choinki" organizowany przez Polskie 4X4.

fd2d958c003e4bf190e0562f9121df82.jpg

Jako, że właścicielem terenu na którym odbywać się będzie rajd jest nasz zaprzyjaźniony kolega z Klubu CT i organizowane jest tam także małe spotkanie kamperowców z pieczeniem kiełbasek w tle, to pomyślałem, że ktoś od nas chciałby dołączyć a przy okazji popatrzeć na zmagania Off Road'owców. Zawsze miło jest spotkać się w zacnym gronie i delikatnie zintegrować Klubowo !tut .

Będzie ognisko/ grill... więc jeśli coś to można zabrać ze sobą jakieś mięsiwo lub kiełbę :)

Artix z tego co wiem już rozgrzewa Jeep'a, jednak z racji bandycko rannej pory startu, udziału w rajdzie nie bierze !happybth ;)

Myślę, że realnie na miejscu będziemy od ok. godziny 10ej :)

Spotkanie odbywać się będzie TUTAJ,

Koordynaty GPS Trzepowo:

52°34'37.956"N

21°4'16.463"E

Opis dojazdu:

7 km za Serockiem w kierunku Pułtuska w miejscowości Dzierżenin, zaraz za kościołem/po prawej/ skręcamy w lewo. Jedziemy ok 1300m i po prawej stronie będzie już widać imprezowisko.

Reasumując: jeśli jest ktoś chętny porządnie zmarznąć a przy okazji popatrzeć na zmagania off road'owców (przy obecnej pogodzie mogą to być zmagania ciekawe :P ) to serdecznie zapraszamy !happybth

• Administrator

Wstalem, pojechalem bylo fajnie choc zmarzlem ale ognisko pomagalo :D Orzech robil foty wiec mam nadzieje ze wstawi :D

• Administrator

Artur... już nie przesadzaj... nie było tak zimno. Oranżada zamarzała w kubkach dopiero po 5 minutach :o

I tak ciesz się, że mieliśmy ognisko...... oraz, dzięki uprzejmości Pawcia> opał..... który nota bene- sam woziłeś :D

DSC04236.JPG

Krajobraz wieczorny sobotniego rajdu...

DSC04669.JPG

No i czekamy na obiecane foty Orzecha... :D

• Administrator

No naglowek byl wymowny, mimo braku czapki jakos przezylem :D szkoda ze OS malo tracily hard corem ale idea byla szczytna :o naprawde nie zaluje ze pojechalem mimo jak na mnie bandyckiej porze, ale dzis odespalem wreszcie caly tydzien, bo wstalem o 14 :D

• Sympatycy

Niestety aparat pod wpływem temperatury odmówił szybko współpracy:

IMG_0119m.jpg

Niektórym nie szło dobrze

IMG_0117m.jpg

UAZ z silnikiem 2,3 od Forda

IMG_0120m.jpg

IMG_0124m.jpg

Przed mrozem ratowało nas ognisko

IMG_0131m.jpg

IMG_0132m.jpg

IMG_0133m.jpg