Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Rozpoczynamy grudniowy konkurs na skuterowe "ciacho". Bardzo dziękuję Wszystkim głosującym, za wybranie mojego żółtka na skuter miesiąca listopada. !OKK Specjalne podziękowania dla Joasi70 !OKK , za wybór tej fotki z mojej galerii. Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w tej super zabawie. 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Moja propozycja, niestety jeszcze bez śniegu !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Moja propozycja Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 teraz tak Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 12 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przebijam temat ponieważ jakoś zginął w gąszczu innych spraw !happybth A fotek jakoś mało !happybth Czyżby grudzień nie jest ciekawym miesiącem na prezentacje !happybth Odnośnik do komentarza
Smerfetka Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Moja propozycja Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Skoro grudzień, to proszę bardzo... zimno i ciemno !scooter Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi