rafałek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ciekawa maszynka, tylko ciekawe jak jako?ciowo http://www.brandshut.com/tk150ta.htm Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ciekawa maszynka, tylko ciekawe jak jako?ciowohttp://www.brandshut.com/tk150ta.htm Jesli juz to dla Benelli Adivy a nie BMW C1 !w00t ... Odnośnik do komentarza
Gość kamyk128 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ale i tak trzeba jeĽdzić w kasku bo niema pasów bezpieczęstwa i sztywnego dachu jak BMW C1 Odnośnik do komentarza
Gość siwy Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ładne ładne, ale jak motocykl to powinien być bez takowego dachu. Jak chce dach to moge ?migać samochodem !w00t Odnośnik do komentarza
Maciek Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Jak dla mnie może być Ale sam bym sobie takiego nie sprawił Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Znalazłem kolejny pojazd wzoruj?cy się na BMW C1 jednak o tyle ciekawy, że trzykołowy www.venturino.de Czyżby jednak skutery z dachem nie miały znikn?ć z naszych dróg ? Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 7 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Tyle ze znowu brak w nim pasow, i wyglada jak wozek inwalidzki, ehh chyba jednak pozostane przy poszukiwaniach C1 a szkoda ze w tym segmencie mam tylko do wyboru C1, a moze i nie szkoda Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Kiedys bede takim jezdzil ... do apteki po leki na reumatyzm . Chociaz nie wiem czy bede jeszcze w stanie opanowac 149ccm i 7,9 KM . Odnośnik do komentarza
Gość maciek_dm Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 witam, ja mysle, ze to moze byc prawdziwa konkurencja dla C1 - nowa, odrodzona, najprawdziwsza ADIVA (tym razem już bez Benelli) made in Italy: www.adiva.it pozdrawiam maciek Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 10 Marca 2006 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 witam,ja mysle, ze to moze byc prawdziwa konkurencja dla C1 - nowa, odrodzona, najprawdziwsza ADIVA (tym razem już bez Benelli) made in Italy: www.adiva.it pozdrawiam maciek Niestety nie dopatrzyłem się pasów bezpieczeństwa co dla większo?ci zdyskwalifikuje ten pojazd ze względu konieczno?ci zakładania kasku Odnośnik do komentarza
ortos Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam! Nie dlatego,że mam C1, ale dlatego, że długo zastanawiałem się nad wyborem C1-Adiva I niestety , bo wolałbym mieć pojazd włoski , wybrałem C1 Adiva nie jest konkurencj? dla BMW chociażby powodu, o którym wspomniał Maximus...widziałem dwie osoby w kaskach w Adivie z zamknietym dachem - wygladali komicznie uderzaj?c sie co chwila głowami A Adiva to niestety tylko skuter z dachem... pozdr.... ortos vel mr. c1 Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Adiva jest chyba jedynie "konkurencja" dla tego Burgmana : KLIK !, bo na pewno nie dla C1 . Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Znalazłem jeszcze ciekaw? aukcję z tym Venturino... Venturino na Ebay Odnośnik do komentarza
ortos Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Czyżby jednak skutery z dachem nie miały znikn?ć z naszych dróg ? Będziecie przerabiać Burgery na pozdr... ortos vel mr. c1 ps. Proszę mnie nie bić, to Big znalazłe tego Burgera... Odnośnik do komentarza
ortos Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Je?li chodzi o DACHOWCE, to znalazłem takie co?: Vinson pozdr... ortos vel mr. c1 Odnośnik do komentarza
Gość maciek_dm Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Je?li chodzi o DACHOWCE, to znalazłem takie co?:Vinson pozdr... ortos vel mr. c1 widzialem go w tescie we wloskiej prasie - brzydal jak nie wiem co i za bardzo w ogole nie wiem dla kogo cos takiego ; dach, trzy kola? po co komu takie cos. pozdrawiam maciek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi