Bobas Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Chyba koleś coś pop........... z tym przebiegiem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 21 Listopada 2010 Pomyłka w opisie...
Drek Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Logiczne, że jest pomyłka. Zastanawia mnie fakt, czy redakcja (jest to ogłoszenie w gazecie) wydrukuje tylko sprostowanie czy całe ogłoszenie będzie nowe? I gdzie jest pomyłka? W przebiegu, cenie czy roczniku? Jeżeli przebieg prawdziwy to szacun dla importera. Wiadomo przecież, że 6 letni skuter oryginalnie przejechał 5 zer i cyfra z przodu a u nas nagle zmieniło się to w np. 16 tys.
Jurek_mwo Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wydaje mi się,ze coś porąbali z zerami. A może ma 1600 km !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2010 Wiadomo przecież, że 6 letni skuter oryginalnie przejechał 5 zer i cyfra z przodu a u nas nagle zmieniło się to w np. 16 tys. Skuter na 100% nie ma nawet 2 lat, przecież to nowy model. Raczej błąd w opisie 16 tysi obstawiam !happybth
Lucjan73 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wiadomo przecież, że 6 letni skuter oryginalnie przejechał 5 zer i cyfra z przodu a u nas nagle zmieniło się to w np. 16 tys. Skuter na 100% nie ma nawet 2 lat, przecież to nowy model. Raczej błąd w opisie 16 tysi obstawiam !happybth Ogłoszenie jest z nowego Świata Motocykli, właśnie zakupiłem. Jak ktoś bardzo chce to mogę podać numer telefonu do sprzedającego i problem będzie rozwiązany !happybth A tak przy okazjii to jaka skuteczna reklama
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2010 Dziwne ogłoszenie. Pomijając "przebieg", to cena 12,9 kPLN za SW T400 z 2010 roku jest mocno atrakcyjna... !happybth Ze zdjęcia nie widać żeby był po dzwonie. pzdr
Lucjan73 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dziwne ogłoszenie. Pomijając "przebieg", to cena 12,9 kPLN za SW T400 z 2010 rokujest mocno atrakcyjna... !happybth Ze zdjęcia nie widać żeby był po dzwonie. pzdr Paweł to zdjęcie jest skanowane ze ŚM a tam w ogłoszeniach są bardzo malutkie foty. Nic na nich nie zobaczysz nawet z lupą A cena coż pewnie po "dziadku" sprzedaje jakiś przedstawiciel Caritasu albo jakiejś innej organizacjii non profit
Gość Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Cena, jak w reklamach. 12 900 rata... jedna z trzech. Razem 38 700 i wszystko gra.
Rekomendowane odpowiedzi