Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekordzista w przebiegu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
screenshot001ly.jpg
Opublikowano

Chyba koleś coś pop........... z tym przebiegiem :)

• Administrator
Opublikowano

Pomyłka w opisie... :)

Opublikowano

Logiczne, że jest pomyłka. Zastanawia mnie fakt, czy redakcja (jest to ogłoszenie w gazecie) wydrukuje tylko sprostowanie czy całe ogłoszenie będzie nowe? I gdzie jest pomyłka? W przebiegu, cenie czy roczniku? Jeżeli przebieg prawdziwy to szacun dla importera. Wiadomo przecież, że 6 letni skuter oryginalnie przejechał 5 zer i cyfra z przodu a u nas nagle zmieniło się to w np. 16 tys.

Opublikowano

Wydaje mi się,ze coś porąbali z zerami. A może ma 1600 km !happybth

• Sympatycy
Opublikowano
Wiadomo przecież, że 6 letni skuter oryginalnie przejechał 5 zer i cyfra z przodu a u nas nagle zmieniło się to w np. 16 tys.

Skuter na 100% nie ma nawet 2 lat, przecież to nowy model. Raczej błąd w opisie 16 tysi obstawiam !happybth

Opublikowano
Wiadomo przecież, że 6 letni skuter oryginalnie przejechał 5 zer i cyfra z przodu a u nas nagle zmieniło się to w np. 16 tys.

Skuter na 100% nie ma nawet 2 lat, przecież to nowy model. Raczej błąd w opisie 16 tysi obstawiam !happybth

Ogłoszenie jest z nowego Świata Motocykli, właśnie zakupiłem. Jak ktoś bardzo chce to mogę podać numer telefonu do sprzedającego i problem będzie rozwiązany !happybth A tak przy okazjii to jaka skuteczna reklama :D

• Sympatycy
Opublikowano

Dziwne ogłoszenie. Pomijając "przebieg", to cena 12,9 kPLN za SW T400 z 2010 roku

jest mocno atrakcyjna... !happybth Ze zdjęcia nie widać żeby był po dzwonie.

pzdr

Opublikowano
Dziwne ogłoszenie. Pomijając "przebieg", to cena 12,9 kPLN za SW T400 z 2010 roku

jest mocno atrakcyjna... !happybth Ze zdjęcia nie widać żeby był po dzwonie.

pzdr

Paweł to zdjęcie jest skanowane ze ŚM a tam w ogłoszeniach są bardzo malutkie foty. Nic na nich nie zobaczysz nawet z lupą :( A cena coż pewnie po "dziadku" sprzedaje jakiś przedstawiciel Caritasu albo jakiejś innej organizacjii non profit :D

Opublikowano

Cena, jak w reklamach. 12 900 rata... jedna z trzech.

Razem 38 700 i wszystko gra.