pablos Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witajcie koledzy i koleżanki..... Po ostatniej udanej imprezie z głównym udziałem Burgmanii postanowiliśmy pójść o krok dalej i już dziś przekazać Wam ofertę spędzenia wspólnie sylwestra u Nas w Klubie Perła na ul. Kolejowej 8/10. Pełną ofertę "Pirackiego sylwestra w Klubie Perła" znajdziecie na Naszej stronie Klubu Perła. Poniżej fragment oferty: Szybkimi krokami nadchodzi Nowy Rok 2011. Postanowiliśmy uczcić to wydarzenie i wspólnie z Wami bawić się w Sylwestra 2010. Zabierzemy Was tego wieczoru na szalony rejs - na pokładzie Naszego Galleonu. ... Nasza załoga zapewni Wam udaną zabawę, pełne bezpieczeństwo (nikt nie wypadnie za burtę chociaż będzie wiało i bujało !starwars ). Szef kuchni zapewni aby Wasze brzuszki nie były puste, a bar aby szumiało Wam w głowach nie tylko od wiatru na zewnątrz i muzyki wewnątrz. Tego wieczoru na pokład wpuszczamy w pierwszej kolejności wszystkich w Pirackich strojach oraz innych przebierańców inspirowanych np. filmem "Piraci z Karaibów" czy "Piraci" R.Polańskiego. Dla wszystkich w przebraniach bardzo miłe niespodzianki i dodatkowe promocje !!!!!! Taka impreza pozostanie na długo w Waszej pamięci. Gwarancja udanej zabawy w miłej i nieskrępowanej atmosferze - to jest to co na pewno jesteśmy Wam w stanie zapewnić. O DOBRĄ MUZYKĘ W TRAKCIE REJSU ZADBA DLA PAŃSTWA: DJ PABLO i DJ Shee (grać będziemy tylko największe hiciory ostatnich 50 lat-nie zabraknie Rock&Roll-i, polskich przebojów,oraz klasyki dance, rnb,pop lat 80 i 90) Oczywiście nie zabraknie fajerweków o północy. Klub Perła przygotuje niewielki pokaz dla swoich gości !!! CENY ZAPROSZEŃ W PRZEDSPRZEDAŻY: Bussines Klass - 140,00 zł /os Bussiness Klass - 260,00zł/parę Bussiness Klass - Zaprszenie grupowe powyżej 10 osób zniżka 10% (liczona od ceny za 1 osobę) ------------------------------------------------------ Standart Klass - 50,00 zł/os Standart Klass - Zaproszenie grupowe powyżej 10 osób zniżka 10% UWAGA PODANE CENY OBOWIĄZUJĄ TYLKO W PRZEDSPRZEDAŻY DO 19 GRUDNIA 2010 r. CENY OBOWIĄZUJACE OD 20.12.2010r Bussines klass - 160,00 zł /os Bussines klass - 300 zł/parę brak oferty dla grup -------------------------------------------------------- Standart klass - 60,00 zł/os brak oferty dla par brak oferty dla grup INFORMACJA, REZERWACJA I PRZEDSPRZEDAŻ: e:mail: pawel@klubperla.pl telefonicznie: 530318646 728306488 Więcej szczegółowych informacji wraz z menu znajdą Państwo pod adresem: http://www.klubperla.pl/6.html Serdecznie zapraszamy!!!! Przedpłat można dokonywać przelewem,gotówką oraz kartą kredytową w klubie podczas trwania imprez. Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy !!!!! Bez Was może się impreza nie udać a na pewno będzie wiało nudą!!!. Pozdrawiam Pablos i Teletubiśka Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Listopada 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Propozycja ciekawa,trzeba będzie pomyśleć. Ps.Pablos,moge przyjść bez przebrania-za drogo mnie to kosztuje !starwars Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Grzesiu Ciebie zwalniamy z przebierania się ... chociaż może jakąś przepaskę na oko co Ty na to. Chociaż może i nie ...... bo ostatnio jak psy latały po kolejowej tarmosząc perukę to i tą opaskę też odpuśćmy ..... Później ktoś napisze w jakmś brukowcu ... sensacja !!!! Psy na ul.Kolejowej cały Nowy Rok tarmosiły Grzegorza.X .... ten zaś po przebudzeniu w akcie odwetu wytarmosił wszystkie psy,hycla który próbował ocalić biedne kundle oraz cztery ekipy interwencyjne Policji i Straży Miejskej . Jak się późnej okazało był to akt zemsty za perukę utraconą ponad miesiąc wcześniej a znalezioną przez te właśne kundelki....... Hehe Pozdr. Pablos PS.Grzesiu powineneś przemyśleć tą ofertę bardziej perspektywicznie......... Ona też będzie a po 1:00 załoga Naszej Łajby będzie mogła delikatnie wypić sobie drina i pobawić się z Gośćmi. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 He he he.... pojechałeś Pablos Ja od razu powiem pass... spędzam w moim ulubionym pubie z.... ups, się rozpędziłem. Nie będę robił Pablosowi konkurencji... (jakby co PM). Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Listopada 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Grzesiu Ciebie zwalniamy z przebierania się ... chociaż może jakąś przepaskę na oko co Ty na to. Spoko,na tyle moge sobie pozwolić PS.Grzesiu powineneś przemyśleć tą ofertę bardziej perspektywicznie......... Ona też będzie a po 1:00 załoga Naszej Łajby będzie mogła delikatnie wypić sobie drina i pobawić się z Gośćmi. No i namówiłeś Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 16 Listopada 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Hmmm, jeszcze, nie mieliśmy czasu pomyśleć o zabawie noworocznej, propozycja kusząca. Jak Wrzonio wpłynie do domowego portu to rozważymy ofertę. Odnośnik do komentarza
M_Pajak Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ciekawa propozycja i wydaje się że i ekipa świetna . Trza tematem się zająć . !OK Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Odświeżę nieco temat z dwóch powodów. 1. Na stronie Klubu pojawiła się aktualizacja dotycząca "sposobu zamawiania oraz wnoszenia opłat za sylwestra" 2. Przypominam wszystkim chętnym gdyż nie podejrzewałem tak dużego zainteresowania imprezą w Klubie Perła i jeżeli jest ktoś zainteresowany radzę szybko podjąć decyzję gdyż mam już 143 rezerwacje (w tym ponad 30 wpłat) więc może się okazać, że najlepsze miejsca siedzące zostaną rozdysponowane i nie będzie wyboru miejsc a już tym bardziej zablokowania stolika dla większej grupy. PS. Proszę o dokładne przeczytanie warunków promocji i sposobu wnoszenia wpłat. Jeżeli macie jakieś pytania proszę pisać na adres mailowy: pawel@klubperla.pl Pozdrawiam Pablos Paweł Porębski tel.530318646 Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kaska wpłacona Pablos liczę na dobry stolik !OKK Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Pieniądze wpłacone, i teraz pozostało moczyć nogi przed imprezą, oj będzie się wirowało, !scooter !happybth !tut aż się boję o podłogę !tut !tut Arkadiusz i Iwona meldują się obowiązkowo Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Dla wszystkich po ustaleniu z grzegorz76 !scooter wybraliśmy miejsca nr 17,18,19 + leżące 20 !OK możecie rzucić okiem na mapkę mapka rozmieszczenia stolików - Sylwester 2010 w klubie Perła Niestety błąd aplikacji spowodował zlanie się numerów stolików wraz z napisem rezerwacja, w każdym bądź razie są to miejsca na drugim poziomie sali nr2. lewa strona. Pozdrawiam Pablos Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 O! Widzę że będę miał miejsca blisko grupy Burgmaniakowej (stolik 14) !happybth Mam nadzieję że Cię Pablos poznamy bo jeszcze nie mieliśmy jakoś okazji. Do zobaczenia na Sylwku. Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Poznacie na pewno .... będę sprawcą zamieszania na parkiecie !happybth. Uprzedzam pracuję tylko jakiś czas !!! potem bójcie się burgmaniacy !!! Przychodzę pić i bawić się razem z Wami. Barti będziesz miał odległość do grupy jakieś pół rzutu butelką pod wiatr a będzie wiało oj będzie...... Burgmaniacy przypominam,że przebrania będą premiowane !!! Przewidzieliśmy także piorunujące i zwalające z nóg promocje na barach!!!! Shot wódki już od 3zł. Wódeczka na butelki już od 50-60zł Piwo od 6zł Oferta do wyczerpania zapasów lub pokonania spożywających w/w trunki !happybth Odnośnik do komentarza
Noguru Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 No to się widzimy !tut gdzie ja przebranie wykombinuje może opaskę na oko chociaż !OK ps moja wybranka będzie niewolnicą heheeh kupie kajdany Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ps moja wybranka będzie niewolnicą heheeh kupie kajdany Noguru nie wydawaj kasy, lepiej kup !tut a kajdanki ja Ci przyniosę tylko mi powiedz czy mają być z futerkiem czy bez !OK Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Bawcie się grzecznie, ja z rodzinką mam inny bal, ale wątrobą będziemy z Wami... i sercem też. Ahoj Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Oj....... !placz2 Było !OK I nic nie zgubiłem Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ojojojo...... !OKK działo się, działo... !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Stycznia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ale co by nie mowić,w dobrym towarzystwie zabawa była świetna !OKK Odnośnik do komentarza
Noguru Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 nieźle było cali dotarli do domu z wielkim bólem głowy hehehe !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi