Barti Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dzisiaj odwiedziłem ze znajomymi jedno z Warszawskich kin. Padło na film "Śniadanie do łóżka", taki tam lajtowy polski film. Ku uciesze mego serca wystapił tam maxi-skuterek, Malaguti Madison !happybth Przewija się w wielu scenach tego filmu gdyz porusza sie nim główny bohater. Szczerze mówiąc film taki sobie ale sketerek zagral rewelacyjnie !tut Polecam wszystkim zobaczenie tego filmu !happybth Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Może to klubowy? O pardon, forumowy? W kazdym razie własność któregoś z naszych forumowiczów? A może wypożyczony ze sklepu? Bohater umiał jeździć? Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Naklejki nie miał więc cięzko powiedzieć czy "forumowy", był to starszy model Madisona. Moje zdziwienie było wielkie kiedy zobaczyłem własnie madisona a nie Burgmana czy inne medialne maxi !happybth Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Co się dziwisz !happybth To przecież piękny skuter !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Listopada 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Może to klubowy? O pardon, forumowy? Ty się kiedyś doigrasz !happybth Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Szczerze mówiąc film taki sobie....!happybth Polecam wszystkim zobaczenie tego filmu !happybth Czyli że jak ? Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Szczerze mówiąc film taki sobie....!tut Polecam wszystkim zobaczenie tego filmu !happybth Czyli że jak ? Czyli że poleca obejrzenie Zaznaczając że film taki sobie !OK !happybth Odnośnik do komentarza
zx_space Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 14 Listopada 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Z filmami, serialami jest tak ze mozna sobie kupic reklame, no coz milo jednak ze skuter zagaral jakas role nawet jak to tylko reklama. Ja tez ostatnio kupowalem serial 5 min scena Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi