dragon513 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 witam mam pytanie zdaje prawko na cbf 250 jak sie włancza swiatła pozycyjne? dzieki za odp pozdrawiam !OKK Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Listopada 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 "Włancza" się "włancznikiem" !OKK a jeśli jest to nowszy model to odpalają się automatycznie po uruchomieniu silnika Odnośnik do komentarza
Patryk92 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Pozycyjne włączają się po przekręceniu kluczka na pozycję ON. Po odpaleniu załączają się już światła mijania (również autmatyczie). Mi cała formuła została powiedziana na 1 godzinie jazd, a na egzaminie i tak było tylko "Niech mi Pan nie opowiada tylko sprawdzi to" Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Listopada 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 "Włancza" się "włancznikiem" Kurde, forum analfabetów dargon513 - naucz się pisać po Polsku bo mózg się lasuje !OKK Odnośnik do komentarza
zx_space Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 "Włancza" się "włancznikiem" Kurde, forum analfabetów przecie sobota była !OKK i człowiek zmęczony a wy się czepiata Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Listopada 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Szłem łęką, kwiaty pachły, Ona mnie odepchła, rzygłem, bekłem i poszłem bo chamstwa nie zniesę. Fajnie??????????/ !OKK Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wypowiedzi bardzo na temat Wszyscy się strasznie czepialscy zrobili o błahostki... Twój wpis jest za to na temat... Administracja Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wypowiedzi bardzo na temat !V Wszyscy się strasznie czepialscy zrobili o błahostki... Noo, nie WSZYSCY. Mi tu brakuje jeszcze trzech groszy od co najmniej jednego forumowicza/klubowicza ...... Ale zgadzam się z Orzechem, aż ciarki przechodzą po przeczytaniu niektórych wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
ADMINISTRACJA Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Temat został wyczerpany. Mamy nadzieję, że dragon513, po raz kolejny nie napiszę posta bez sprawdzenia ortografi, gramatyki i zacznie używać znaków interpunkcyjnych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi