Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo dzisiaj zatrzymała policja ??

jakaś łapanka było bo jak mnie sprawdzali to kosili wszystkie jednoślady

w tym czasie stało nas czterech koło radiowozu

glina mówił że sprawdzają lejce na motory bo kupa ludzi śmiga bez

uprawnień

• Sympatycy
Opublikowano
(...)glina mówił że sprawdzają lejce na motory bo kupa ludzi śmiga bez uprawnień

1. Pan Policjant

2. motocykle

3. dużo osób tak jeździ

• Sympatycy
Opublikowano
(...)glina mówił że sprawdzają lejce na motory bo kupa ludzi śmiga bez uprawnień

1. Pan Policjant

2. motocykle

3. dużo osób tak jeździ

Aleś go złajał Orzeszku - gorszy dzień miałeś czy jak. Stary zgred jesteś i nowomowy nie czaisz ;)

A mnie bardziej nie podoba się temat - z którego nic nie wynika.

Opublikowano

A gdzie łapali? Czyżby na Wisłostradzie? Śmignęłam tam panu, ale tylko obrócił się na pięcie i odprowadził wzrokiem. Pzdr

Opublikowano

Rychło w czas - sezon praktycznie się kończy, ruch na 2oo zdecydowanie mniejszy niż w lato więc jesli taki był faktyczny cel akcji to spóźnili się z tym o parę miesięcy.

@Orzech - do listy dopisałbym pkt. dotyczący lejcy :-) chyba chodziło o uprawnienia/prawo jazdy :-)

Opublikowano
Rychło w czas - sezon praktycznie się kończy, ruch na 2oo zdecydowanie mniejszy niż w lato więc jesli taki był faktyczny cel akcji to spóźnili się z tym o parę miesięcy.

@Orzech - do listy dopisałbym pkt. dotyczący lejcy :-) chyba chodziło o uprawnienia/prawo jazdy :-)

No muszą nadrobić trochę statystki bo się pewno okazało że złapali jakieś kilk setek za mało i premi na święta nie będzie... więc do roboty wyszli ;) ;) :)

a swoją drogą ta Polska to dziwny kraj, zawsze wszsytko na opak :) a może my są już Australijczykami ^^

• Sympatycy
Opublikowano

1. Pan Policjant

2. motocykle

3. dużo osób tak jeździ

Aleś go złajał Orzeszku - gorszy dzień miałeś czy jak. Stary zgred jesteś i nowomowy nie czaisz ;)

Nowomowę znam ale również znam paru Panów, o których mowa i wiem, że nie lubią tego określenia, co nie chłopaki :)

To, że kierowcy poruszają się bez PJ nie jest tajemnicą tylko faktycznie ta "zimowa akcja" troszkę po czasie no i takich tematów było już sporo ;)

Opublikowano

Oj Orzech nie chciałem nikogo obrazić mój rodzony Brat był w drogówce 17 Lat

znam tyle chłopaków z WRD i rzekę wódki z nimi wypiłem że mi nie mów

jak sie do nich glina powie to sie im nie podoba

Złapały mnie jakieś młodzieniaszki nic na mnie nie mieli to nie dzwoniłem po kolegach

Podaj mi kogo znasz w WRD ta PW może znamy tych samych ludzi

Spytałem sie tylko czy kogoś jeszcze złapali czy ten młody fantazjował że była łapanka