IMC_GREGOR Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Po bananach przyszedl czas na motory nadus
Klaud Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Powtórzę motto z innego wątku: "NIE MA ROBOTY, TRZYMAJĄ SIĘ GŁUPOTY". Panowie Komisarze się po prostu nudzą, i tyle. Za chwilę będzie o sokowirówkach, że muszą odzyskiwać min 70% czystego soku, a pulpa musi być biodegradowalna, względnie urządzenie w ciągu 2 godzin musi odtworzyć gruszkę, czy jabłko z pomocą wody, oraz magicznego proszku... Do roboty, do roboty, ot, co.
gkrz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Unię stworzyły wielkie korporacje, żeby wszystkich łapówkarzy mieć w kupie i nie szukać ich nie wiadomo gdzie. Ciekawi mnie tylko jak będzie wyglądał koniec tej instytucji, tak jak u nas upadek komuny, czy tak jak w Rumunii.
Biolog Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 A co ze starszymi motocyklami, do których nie da się zamontować fikuśnej elektronicznej kontrolki - po staremu czy na złom? !scooter
dr.big Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Pewnie tyczyc sie to ma jedynie moto nowych, oferowanych przez producenta !scooter
SimonWarka Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Może ktoś wyjaśnić mi sytuację we Francji, o której piszą, że motocykl do 100KM dopuszczają. To już jest wprowadzone, są plany, czy czy czy ... ??? !scooter
Biolog Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Pewnie tyczyc sie to ma jedynie moto nowych, oferowanych przez producenta Czyli jednak złom
dr.big Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Pewnie tyczyc sie to ma jedynie moto nowych, oferowanych przez producenta Czyli jednak złom Nie . Jesli wogole, to obowiazywac bedzie nowe, oferowane do sprzedazy moto... Czyli nowe 2oo oferowane od roku 2017 ... Jesli wogole do tego dojdzie, co uwazam za malo prawdopodobne...
LWfilip Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Nie chcę mi się jakoś wierzyć, że bogaci motocykliści z bogatej Europy Zachodniej, tak łatwo zaaprobują propozycje wielkiej komisji. Tym bardziej, że rynek akcesoriów i części do tuningu wszystkiego co jeździ po Ziemi, jest ogromny. Warsztaty, nawet te specjalistyczne, i producenci narzędzi, zarabiają na wszelakiej maści majsterklepkach i mechaniorkach . Być może, nowe regulacje dotyczyć będą motocykli nowych ale raczej nie prędko. Wszystko jest oczywiście możliwe. Było by smutno gdyby ktoś zakazał mi wymiany filtra czy innej żarówki w zaciszu obskurnego garażu, kiedy właśnie kombinuję jak go tu ucywilizować Raczej tego nie dożyję.
Bierut Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 E tam. Jak ze wszystkim da się emulator i będzie OK. Przecież DPF-y w dieslach już też są rozpykane.
GrzechoCnik Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Coś mi się zdaje, że moto sprzed 2017 będą w nieskończoność reaktywowane, dopóki tylko numer ramy będzie widoczny. Bo silniki będzie w nich można wymieniać i odnawiać dopóki części wystarczy Zatrzymajmy swoje obecne skutery na wszelki wypadek, bo później tylko "PnP czyli płacz i płać"
Rekomendowane odpowiedzi