krzys-68 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Czy to ważne jakie bedzie jedzenie ???Jest jedno fajne stwierdzenie: NIE WAŻNE GDZIE ALE WAŻNE Z KIM i tego trzeba się trzymać !happybth mi osobiście 4 grudnia bardzo pasuje wbrew pozorom to dosyć istotne w przypadku dojezdnych !tut.Będą bez obiadu a burczenie ich pustych brzuszków na 100% przeszkadzać będzie w rozmowach
Mareczek Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Piszcie co z terminem 04.12 może ten bardziej odpowiada? Mnie wsio rawno co do miejsca to Ja chciałbym się spotkać z Wami i nie muszę siedzieć na sofach ze skóry !happybth Jeżeli 4 grudnia na autostradzie nie będzie takiego widoku i czas przejazdu nie zwiększy się do 3godzin w jedną stronę to przyjadę.[ no chyba że będzie nocleg].i jakiś
Klubowicze robson Opublikowano 22 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2010 Siemka ludziska . Niestety nie mogę się z Wami spotkać 4 grudnia - robota !happybth , a 27 listopada mam Andrzejki w Toruniu w klubie Orion - impreza integracyjna z roboty właśnie .
Baśka13 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Ha żeby nie to iż mężuś by mnie z domu z torbami puścił, to na Barbary bym was zaprosiła !happybth więc odpadam również 4 grudnia będę w domu balować !happybth
krzys-68 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Ha żeby nie to iż mężuś by mnie z domu z torbami puścił, to na Barbary bym was zaprosiła więc odpadam również 4 grudnia będę w domu balować !happybth ale nieproszonych gości nie wyrzucisz? !happybth
KUCHARZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Panowie zapraszam na mikołaje do GDYNI SOPOT GDANSK 05 12 2010 !OKK www.mikolaje.gd.pl
michu Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 No to widzę ,że sobota 27 - klapa !OKK no trudno
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Listopada 2010 Siemka. Ani pierwszy ani drugi termin nie pasuje !OKK
krzys-68 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 że Twoja firma pracuje w Andrzejki i Barbórkę to norma zawsze możesz ruszyć w pościg i dojechac do Świecia
LWfilip Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Chciałem tylko poinformować, że mój parowiec powrócił do domu o własnych siłach choć cały był wczoraj od śniegu. Powodem problemów jest termostat i niska temperatura silnika. Paliwo przedostało się do oleju i ta mieszanka wydostała się na zewnątrz. Niestety, mimo tego powrotu sprzętu do garażu, nie pojawię się na żadnym spotkaniu w proponowanych terminach. Coś nie mam szczęścia w tym sezonie.
Tomekgdz Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Koledzy My tu gadu gadu a tu zapasem wigilijne spotkanie !YES tym razem Gdzie? Rok temu było bardzo fajnie, bo drogi nie pamiętam tak, że jakieś propozycje !YES Pamiętajmy o kolegach z pomorskiego !YES
michu Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Koledzy My tu gadu gadu a tu zapasem wigilijne spotkanie !YES tym razem Gdzie?Rok temu było bardzo fajnie, bo drogi nie pamiętam tak, że jakieś propozycje !YES Pamiętajmy o kolegach z pomorskiego !YES Tomciu wychodzi na to ,że optymalne miejsce to okolice Świecia
Mareczek Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Koledzy My tu gadu gadu a tu zapasem wigilijne spotkanie !YES tym razem Gdzie?Pamiętajmy o kolegach z pomorskiego !YES Lanie wosku nie „wyszło” to może spotkanie Wigilijne dojdzie do skutku. Może zrobić tam gdzie pisała, proponowała Baśka13 Zajazd "Arkadia" http://arkadia.wikidot.com/
michu Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Koledzy My tu gadu gadu a tu zapasem wigilijne spotkanie !YES tym razem Gdzie?Pamiętajmy o kolegach z pomorskiego !YES Lanie wosku nie „wyszło” to może spotkanie Wigilijne dojdzie do skutku. Może zrobić tam gdzie pisała, proponowała Baśka13 Zajazd "Arkadia" http://arkadia.wikidot.com/ Jak najbardziej jestem za !YES
Baśka13 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No popatrzcie nawet nie wiedziałam, że tam tak ładnie byłam tam jakieś trzy lata temu Pozdrawiam
michu Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Siemanko Uważam ,że ,,Arkadia" http://arkadia.wikidot.com/ jest optymalnym miejscem na Nasze spoty i nie tylko na opłatek .......... Pozdro EDYT: Spotykamy sie 19 .12. 2010 niedziela w samo południe na opłatku obecnośc obowiązkowa ,,Arkadia''
Mareczek Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Spotykamy sie 19 .12. 2010 niedziela w samo południe na opłatku obecnośc obowiązkowa ,,Arkadia'' Tak –tak niech nikt nie pisze że pracuje ma służbę teściowa przyjechała i nie pozwala lub coś podobnego. Termon i godzina spotkania jest ustalony.
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2010 Mi pasuje.Mam urlop no chyba że wyskoczy coś nadzwyczajnego .
Tomekgdz Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Odpowiada prawie wolałbym ze spotkaniem w sobotę i niedzielę
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie wierze w to co czytam już cztery rodzinki biesiadników wigilijnych to ja będę piąty
upiór Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 A ja , to może i ja się załapie . Pozdro .
Mareczek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Spotkanie Wigilijne Nowy Temat http://www.burgmania.net/forum/index.php?a...t=0#entry185186
Rekomendowane odpowiedzi