Barti Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Czy ktoś będzie jechał skuterem na gokardy? Malina przedzwonisz do nich że będziemy większą grupa z kuponami?
malina666 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Spoko jutro zadzwonię tak jak oni proszą na stronie. Mozna jechac na skuterze. Punkt 20 ruszamy spod C66 i na miejscu planujemy byc na 20:30 aby do 22 pojezdzic sobie troszkę
Barti Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Widzę że będę tez przynajmniej dwie dziewczyny Zapowiada się dobra zabawa
malina666 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Rezerwację zrobic mozna było tylko od 21 więc proponuje przyjechać na 20 pod c66 do 20:15 poczekac na maruderów !YES i tak aby być tuż przed 21 i byc juz gotowym do szkolenia krótkiego prezentowanego przez obsługe i jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. !sciana !bicz !YES
M_Pajak Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Qrde też bym poszalał . !sciana Tylko termin nie pasuje .
malina666 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 ja podzielę się swoimi jazdami jak by co bo nie sadze abym wyjezdził 40 minut za jednym razem wiec jesli ktos chetny, a nie ma kuponów zapraszam.
Barti Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Ma ktoś może dwa wolne miejsca w samochodzie żeby zabrac na gokardy? Mieliśmy jechac z Piro ale niestety odpadł, ktoś mu motocykl rozjechał.
ucienta Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzieki za super zabawe. Postaram sie nie byc taka zawalidroga nastepnym razem !yawn Malina, Monk wymiatacie
Anusia Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zabawa była super Fajnie się było pościgac z wami Musze przyznac że pół godziny jazdy spowodowało że bolą mnie strasznie ręce i mięśnie , troche to jednak męczące. Dziękujemy Agnieszce i Bartkowi za ostatni przejazd jakoś się z Bartim odwdzięczymy !yawn
malina666 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Barti napisał(a): Ma ktoś może dwa wolne miejsca w samochodzie żeby zabrac na gokardy? Mieliśmy jechac z Piro ale niestety odpadł, ktoś mu motocykl rozjechał. szkoda ze nie miałem dostepu do netu wieczorem i nie mogłem was zabrac... Dziekuje za swietną zabawę! Piro mam nadzieje ze już wszystko ogarnałes i dorwiesz człowieka który Ci to zrobił! Ucienta - było dobrze następnym razeme bedzie lepiej!
Piro Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Widzę że wypadzik się udał Ja niestety ten wieczór spędziłem w oczekiwaniu na policję która jak zazwyczaj niestety okazała się bezużyteczna.... ale chętnie bym się z Wami pościgał proponuje powtórkę imprezy powiedzmy w przyszłym tygodniu na przykład kto chętny??
Corleone Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja co prawda nie byłem poprzednim razem ale chętnie się wybiorę teraz. W Sulejówku byłem dwa razy i w porównaniu z innymi torami w W-wie, to wypada bardzo blado... Ale liczy się nie tylko jazda ale i miłe towarzystwo... Zaproponuję http://www.rcw.waw.pl/
Rekomendowane odpowiedzi