Skocz do zawartości
Forum Burgmania

gokarty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio z Piro, shadow, vego2604 wybralismy się na gokarty w sulejówku tutaj i dzięki kuponom z my deal nadus mozna po scigac w promocyjnej cenie. My juz kupilismy kupony ale zapraszamy innych aby moc razem sie umówić i poscigac. Sezon się kończy i mozna sie przesiasc i pobawić. Juz po pierwszym wyscigu gwarantujemy duuuze emocje. Jak kupicie kupony to umawiamy sie w parę osob i jedziemy do sulejówka ok godz 20 nie ma korków i dojazd jest bezproblemowy w 20 minut z Warszawy. Co wy na to? kupony na My deal dostepne sa jeszcze przez parę godzin. Ktoś chętny pojezdzić z nami?

Opublikowano

Ja! :)

Juz kupilam :)

Opublikowano

swietnie zapraszam kolejnych bo patrząc na cene to jest to okazja, a do tego emocje siegają zenitu, kiedy próbujesz uciec, a na ogonie jakis forumowicz Burgmanii próbuje Cie wyprzedzić. Teraz rozumiem dlaczego Kubica traci tyle kg podczas wyscigu. My tez kończylismy nie raz mokrzy :)

Opublikowano

Malina666 dzięki za cynk.

Mój syn ma akurat urodziny więc kupiłem mu kilka karnetów w prezencie.

:)

Opublikowano

super :) to widze ze szykuje sie dobry wyścig bo jest nas coraz wiecej, umówimy sie na termin tutaj na forum.

Opublikowano
super :) to widze ze szykuje sie dobry wyścig bo jest nas coraz wiecej, umówimy sie na termin tutaj na forum.

A to pewnie bedzie problem !happybth

Opublikowano

Proponuje np któryś ze czwartków ok godziny 20 tak jak spot wiec mam nadzieje ze nie bedzie tekiego problemu z czasem. Proponuje wziac swoj kask aby nie jezdzic w uzywanym przez innych. Po mimo czepka chirurgicznego uzywany przez 100 osób to juz inny komfort.

Opublikowano

Czwartki jak najbardziej :) moze najblizszy?

Opublikowano

dziś spot i wbn w kilku miejscach na raz być nie można ale karty w czwartek hmmm czemu nie

Opublikowano

no to ustalamy termin 4 listopada godzina 20 pod c66 jedziemy? mam 2 wolne miejsca w samochodzie bo jedzie ze mną Piro i Shadow.

Opublikowano

Jestem za. Musze tylko transport obgadac z sasiadem z Tarchomina :)

Opublikowano
swietnie zapraszam kolejnych bo patrząc na cene to jest to okazja, a do tego emocje siegają zenitu

Ooooooooo Wielkie dzięki za zaproszenie. Widzę że przy okazji gokartów szykuje się jakąś imprezę. No niby po co temat założony został w dziale Imprezy, podróże.? Tylko się nie wykręcajcie że nie będziecie organizowali Imprezy, tylko takie ble-........e

Termin 11listopada byłby lepszy dla przyjezdnych z poza stolicy? :) !happybth !tut +PKS :P:) !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

No właśnie, to raczej do regionalnych się nadaje :)

Opublikowano

Ok mozliwe ze zle załozyłem temat więc proszę o przeniesienie do działu regionalne. Nadal jednak wszystkich chętnych zapraszam nawet jesli jestescie spoza mazowieckiego, kupony sa dostepne dla wszystkich.

• Sympatycy
Opublikowano

Pomysł jest super :) tylko jakoś z podróżowaniem nie ma nic wspólnego !happybth

Opublikowano
Pomysł jest super :) tylko jakoś z podróżowaniem nie ma nic wspólnego !happybth

Rany, to niech ktos przeniesie i tyle! Przeciez autor sie pokajal, po co 2 razy upominac? A poza tym dla mnie to akurat nielada podroz. Pewnie ze 4 dychy bedzie !tut

Opublikowano

Super pomysł !OKK !V Kupony kupione !V Razem z Anią stawiamy się w czwartkowy wieczór na gokardach :):P

kierowca.gifkierowca.gifkierowca.gifkierowca.gif

Chyba będzie trzeba wcześniej jakąś rezerwacje zrobić :)

Opublikowano

Cieszę się, że jedziemy w tyle osób, a teraz potwierdzajcie termin 4 listopada i ustalmy jak jedziemy czy spod c66 o 20 czy każdy sobie?. Nadal mam dwa wolne miejsca w samochodzie. Co ro rezerwacji to robi się ją tego samego dnia więc nie ma stresu.

W kategorii podróże i imprezy w podtytule wymienione są też spotkania więc jak ktoś ma potrzebę czepiania się to widać można !OKK ja potraktowałem to jako spotkanie ale przyznaję ze lepiej było umieścić temat w regionalnym co zostało uczynione, dziekuję

Opublikowano

Spóźniłem się !OKK

Opublikowano
Spóźniłem się !OKK

Nie placz, jedz z nami, a pewnie znajdzie sie ktos kto podzieli sie swoimi jazdami !V Sama nie wiem, czy dam rade tyle przejechac. Podobno to meczace !V

Opublikowano
Spóźniłem się !OKK

Zawsze na miejscu możesz jazde sobie wykupic (niby po innych cenach ale też niedrogo 30 zł chyba) lub tak jak Ucięta napisała, moze ktoś się podzieli !V

Wpadaj mimo wszystko, coś się wymyśli !V

Opublikowano
Spóźniłem się  !OKK

Zawsze na miejscu możesz jazde sobie wykupic (niby po innych cenach ale też niedrogo 30 zł chyba) lub tak jak Ucięta napisała, moze ktoś się podzieli B)

Wpadaj mimo wszystko, coś się wymyśli !V

Popieram !V

Opublikowano

Dalej aktualna jest 20 pod C66 we czwartek czy moze coś się zmieniło?

Opublikowano

Narazie takie jest ustalenie i czekamy na zgłoszenia osób, którym nie pasuje ten termin. Godzina 20 C66 weźcie ze sobą swoje kaski.

Opublikowano

Bardzo dziękuję za zaproszenie. Może następnym razem zgarnę kupon i pościgamy się whist

Tym razem odpuszczam. To jest bardzo wciągająca impreza, więc nie będę nikomu odbierał zniżek :)