Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grodzisk Maz. i okolice SKUTEROWCY..

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Czy kto ma jakiegoś pomysła na weckend ?:)

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jamajczyk

44

• Gumisiek

28

• Biolog

21

• open69

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy kto ma jakiegoś pomysła na weckend ?:)

Ja mam, śmiganie do fabryki i z powrotem !winkiss

Oj, oj !sciana !sciana !sciana

Opublikowano

Jak wyglądam przez okno to nie mam żadnego pomysłu, a przynajmniej związanego z !scooter !placz1

• Klubowicze
Opublikowano

Jak wyglądam przez okno to nie mam żadnego pomysłu, a przynajmniej związanego z scooter.gifcrybaby.gif

Mam nadzieje że prognozy się nie sprawdzą , bo już od rana mnie korci gdzieś śmignąć .:)

Opublikowano

Słonko wylazło - idę wyturlać sprzęt. Chłopy obiad zrobią same :)

• Klubowicze
Opublikowano

Marynarz Gumiś melduje się w porcie macierzystym , po powrocie z rejsu do Gąbina .

ps:widok mojej ulicy po powrocie

Zdj%2525C4%252599cie0141.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Korzystając z optymistycznej prognozy pogody wybraliśmy się z małżonkiem na wycieczkę w dolinę Biebrzy.

Bilans:

480 km w 2 dni

zmoknięci - 2 razy

okolice - cudne, drogi główne niezłe, drogi lokalne - przeważnie katastrofa,zwłaszcza dla !scooter

generalnie mało jednośladów, !scooter prawie wcale

Grupa grodziska zaginęła w akcji... !placz1

Opublikowano

Korzystając z optymistycznej prognozy pogody wybraliśmy się z małżonkiem na wycieczkę w dolinę Biebrzy.

Bilans:

480 km w 2 dni

zmoknięci - 2 razy

okolice - cudne, drogi główne niezłe, drogi lokalne - przeważnie katastrofa,zwłaszcza dla !scooter

generalnie mało jednośladów, !scooter prawie wcale

Grupa grodziska zaginęła w akcji... !placz1

tylko pogratulowac , takiego dystansu i wycieczki ,to moze jakies ognisko ,kielbaska zakonczenie sezonu sa, chetni?

Opublikowano

"Zakończenie sezonu" - to zrobiło się poważnie :unsure: . A mi dopiero przestaje być gorąco w moto-ciuchach...

Za gratulacje wielkie dzięki. :) Przy moim poziomie umiejętności to był hardcore

Jakby co, ognisko dobra rzecz..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zamykamy sezon czy już !scooter zimują?

Opublikowano

Mój nie zimuje, tylko leniuchuje w serwisie - filtry, oleje i jak się okazało - kupa drobiazgów niegroźnych ale uciążliwych (trzeba poczekać aż dostarczą). Ale jeszcze mam nadzieję pojeździć w tym sezonie, jak śnieg nie spadnie... :)

• 4 miesiące temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Mój skuter wczoraj z premedytacją został obudzony z zimowego snu i przegoniony ponad 200 kilosów . Gdy wybierałem się w podróż było extra , niestety powrót ok godz 20.00 do domu zaowocował tym że miałem na kolację mrożone paluszki i zimne nóżki :lol:

Czy ktoś dzisiaj wyrusza na szlak ? scooter.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Adaś. Jak cie zobaczyłem wczoraj, to było mi zimno. Ty to jednak masz fantazję.

Ale Migu cię przebił przyjaechałna kongres z Bielska Białej skuterem.

Opublikowano

Tak, szacun dla Adasia, że dał radę !OKK

A Migu hmmm toć to chłoooop no i Zacną :)

• Sympatycy
Opublikowano

Mój skuter wczoraj z premedytacją został obudzony z zimowego snu i przegoniony ponad 200 kilosów . Gdy wybierałem się w podróż było extra , niestety powrót ok godz 20.00 do domu zaowocował tym że miałem na kolację mrożone paluszki i zimne nóżki whist

Czy ktoś dzisiaj wyrusza na szlak ? scooter.gif

Za późno napisałeś bo np; Sonor z Pruszkowa (więc blisko) wczoraj i dziś mnie odwiedził, mógł byś dołaczyć !scooter . Ja niestety nie mogłem z nim poszaleć bo moja 2oo w serwisie na przeglądzie jest. FIltry, płyny i taki ogólny przegląd po zakupie. Ale jak tylko odbiorę to razem gdzieś wyskoczymy !OKK oby tylko pogoda nie zwariowała.

Opublikowano

A ja poczekam, aż słupek troszkę podskoczy (minusowe temperatury rankiem to nie na moje stare kości...)

Opublikowano

Niedziela super pogoda ,moze Ktos dzis sie przewietrzy jestem za?

• Klubowicze
Opublikowano

Dzisiaj niestety nie dam rady pojeździć bo mam dzień imprezowy wallbash.gif, więc na pociechę cheers.gif

Opublikowano

kto chetny jutro ?

okolo 11.00? pozwiedzac ?

• Klubowicze
Opublikowano

To gdzie się spotykamy i o której ? w00t.gif

Opublikowano

Adam moze podjedz do mnie ok 12 , lub sam cos zaproponuj?

• Klubowicze
Opublikowano

O. K . już się szykuję taz.gif

Opublikowano

Zaledwie wyciągnęłam !scooter a tu .... kontrola drogowa. Ja to mam szczęście - ale tym razem byłam niewinna jak stokrotka...

Opublikowano

jakies propozycje na sobote lub niedziele mile widziane ,i oczywiscie chetni ?

• 1 rok później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Odnalazłem temat który warto odkurzyć :band: Pogoda na dworze w miarę więc można by się spotkać i razem pośmigać po obiadku .

Jakby ktoś się namyślił to będę się kręcił po Grodzisku do jakiejś 13.30 , a potem się zobaczy .