Jamajczyk Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 jazda w kolo komina , skuter przewietrzony stygnie w garazu ,sezon 2011 rozpoczety (goraca herbatka w fuferku sie przydala) a w domu goracy browar . pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
Jamajczyk Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 temperatura. +9 stopni w Grodzisku.. zamontowalem aku i skuter zaskoczył natychmiast jutro obowiazkowo ,przejazdzka tylko ten wiatr ...........................
Biolog Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 A u mnie 600 metrów bajora do asfaltówki ... nie ma cudów, nie wytoczę
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 8 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2011 Dzisiaj stwierdziłem że moja wioska budzi się po zimie do życia , bo oprócz 50-tek pojawił się kolejny maxi , więc trzeba chyba będzie cosik pokobinować w niedzielę . !OKK
Jamajczyk Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 budzimy sie wiosna w natarciu, jutro w garazu przewietrzenie od 49cm3.....po maxi (urlop,......... jazda obowiazkowa)
Jamajczyk Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 witam, jezdzilem 125cm3 zwiedzilem budowy nowo powstajacych obwodnic w mojej okolicy ...buduje sie duzo tylko ?????
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 11 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2011 Miałem dzisiaj złośliwy dzień i obudziłem swój skuterek z zimowej drzemki . Chociaż pogoda była raczej gastronomiczna , to na rozpoczęcie sezonu nakręciłem 30 kilosów i humor mi wrócił . Przy okazji mało nie zapoznałem się z fotografem na drodze do Radziejowic , na moje szczęście droga była zbyt dziurawa na szybszą jazdę , bo miałbym ładne zdjęcie na skuterku . !happybth
Jamajczyk Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 witam , pewnie ze dzisiaj krecilem i jutro tez......................................
Jamajczyk Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 witam przybylo skuterow w okolicy ?? , moze jakies ognisko z kielbaską SOBOTA...........26 marzec........razem z kulankiem ?????????????
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 23 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2011 Pomysł nie zły tylko trzeba zaklepać dobra pogodę
Jamajczyk Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 mam ,ustawiona przyczepke CAMPINGOWA na dzialce , nad wislą 100 km od grodziska maz (prad woda i 50 metrow do wisly) bardzo spokojna okolica jakby co..........
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2011 Sorry za OT, ale nie mogę JAMAJCZYK, CZY TY OGLĄDASZ SWÓJ AVATAR ? Litości
Jamajczyk Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 AVATAR , JEST DZIEŁEM MOJEGO SYNA , I PROSZE NIC NIE KRYTYKOWAĆ....
open69 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Nie, no avatar jest super... Jamajczyk - zaklepałeś tę sobotę ? Bo patrzę na pogodę i już zaczynam szukać cieplejszego wdzianka...miało być +12, a zamierza być +3... A chciałoby się na poważnie rozpocząć sezon... J.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2011 AVATAR , JEST DZIEŁEM MOJEGO SYNA , I PROSZE NIC NIE KRYTYKOWAĆ.... Może trochę się zastanów nad tym co piszesz. Dzieło Twojego syna wrzuć sobie na tapetę i oglądaj to nawet całą dobę, a nie zmuszaj nas do oglądania tej dyskoteki podczas przeglądania postów. Dobrze, że tylko w tym temacie jesteś aktywny. Dzięki
Jamajczyk Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 pogoda w marcu to wrozenie z fusow , na dzialce sa ewentualnie trzy miejsca do kimania (jakby zaistniala taka koniecznosc)
Jamajczyk Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 VALDI dzieki za wsparcie dla mojego dzieciaka, w nawiazaniu do tematu jedziemy i wracamy po ognichu, jest w okolicy duzo naprawde ciekawych miejsc gwarantuje!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli pogoda zawiedzie zorganizuje cos w innym terminie (sa to tereny bitwy pod maciejowicami (tadeusz kościuszko) miejsce w ktorym zostal ranny KOSCIUSZKO ruiny, stawy , lasy obszar to 5 tysiecy hektarow( w odbudowe i zagospodarowanie tego terenu (kase dała UE ) gdzie jest zakaz wstepu pojazdami silnikowymi a nawet mechanicznymi tylko piechotą i takie tam pierdoły................reszta na miejscu
romulus Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Witam. Co prawda ja od Grodziska mieszkam jakiś kawałek,ale pomysł wyjazdu jak najbardziej mi się podoba i może bym się podłączył -jak pozwolicie, tylko ta pogoda. Straszą nawrotem zimy-szczególnie włąśnie w łyk end.
Jamajczyk Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 jakos sie oziebilo , to moze jakies male ognisko w okolicy lub spotkanie przy jakims roznie przy jakies trasie sobota godzina 12.00 ??????????
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 25 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2011 Nie wiem jak inni ale ja zamierzam jutro pośmigać jednośladem , co prawda jeszcze nie wiem jakim !scooter , ale pod warunkiem że będzie cieplej niż +9 , bo ostatnio zrobiłem się ciepłolubny Szczególnie jak po ostatniej wieczornej przejażdżce prawie przymarzłem do kierownicy rouvera
Klubowicze valdi Opublikowano 25 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2011 Gumiś jak już się ruszysz to wal w stronę piaseczna
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 25 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2011 Gumiś jak już się ruszysz to wal w stronę piaseczna Możliwe że się kulnę w tym kierunku , ale pewnie dopiero po obiadku
M_Pajak Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Jamajczyk Wolran chyba miał rację , i chyba to raczej w nawiasie . Valdi byłem w Twoich rejonach , ale za żadne skarby nie pamiętam asresu , a miałem ochotę Was odwiedzić .
M_Pajak Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 jakos sie oziebilo , to moze jakies male ognisko w okolicy lub spotkanie przy jakims roznie przy jakies trasie sobota godzina 12.00 ?????????? Wiesz chłopie z całą wyrozumiałością , lecz żadna siła mnie na moto nie wsadzi w taką pogodę . !placz1
Rekomendowane odpowiedzi