Jamajczyk Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Po spotkaniu w Grodzisku Maz. 85 km dalej zalew sulejowski borki
Jamajczyk Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Fragment skuterów z dzisiejszego spota .
Jamajczyk Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Zachód słońca nad zalewem sulejowskim (dla nielicznych na żywo)
open69 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Dzięki za spota - żałuje, że nie mogłem z Wami pojechać. Może następnym razem... Zdroofko, Jacek
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 31 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2010 Ja również pragnę podziękować wszystkim za wspólne spotkanie i dokręcenie kilku kilosów . (przybyło 220) ps: Oto moja wersja zachodu słońca tutaj Całość
Gość Przemass Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dzieki za spotkanie do nastepnego razu Pozdrowienia dla wszystkich. ps.Super fotki
Biolog Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Fotki śliczne - ta z burgmanem koniecznie do kalendarza, jeszcze raz wielkie dzięki !happybth
KRISTO Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Gumiś poproszę o fotke burka na tle tego słońca w większej rozdzielczości na poczte "kristo53@gmail.com" z góry dziekuje
Jamajczyk Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 no i się rozpadało, dooo nastepnej przejazdzki, wycieczki MOTOCYKLICZNEJ chyba trzeba bedzie troszeczke poczekac................ wiec do nastepnego razu. szerokosci .....pozdrawiam
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 9 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2010 Gumiś poproszę o fotke burka na tle tego słońca w większej rozdzielczościna poczte "kristo53@gmail.com" z góry dziekuje Ponieważ nie dałem rady wysłać na maila wrzuciłem na picasę !happybth
Biolog Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Odgrzeję troszkę.... Uczciłam dzisiaj Święto Niepodległości za pomocą wycieczki po okolicy (w Grodzisku też byłam). Byłam na tyle przekonująca, że mój mąż, który już deklarował koniec sezonu, wytoczył z garażu swojego drag stara i dołączył do mnie. Po powrocie miał trochę nieszczęśliwą minę (chyba zmarzł - jak się rozłoży, będę go miała na sumieniu). Pewnie już kolejny raz nie da się zbałamucić... !piwko . A swoją drogą, to dopiero teraz motocykle na drodze budzą pewną sensację (zwłaszcza więcej niż jeden na raz)- bezcenny wyraz twarzy niektórych mijanych pieszych i kierowców 4oo. Pomijając względy oczywiste (własna frajda), także dlatego warto się jeszcze turlać... P.S. Oprócz nas, motocyklistów widziałam łącznie 3, z czego jednego na .
Gość Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 bezcenny wyraz twarzy niektórych mijanych pieszych i kierowców 4oo To nic w porównaniu z obrazkiem zaobserwowanym dziś w centrum stolicy. Dwóch gości w 4oo cabrio, okulary przeciwsłoneczne, rozwiany jeżyk na głowie, DJ Bobo z głośników. Ech, w końcu Święto.
Jamajczyk Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 tez, myslalem ze dzis posiedze za kierownikiem , jednak zaczelo kropic , moze w wekend???
Jamajczyk Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 to chyba juz ostatnia niedziela , aby zakonczyc sezon na moto ......
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2010 to chyba juz ostatnia niedziela , aby zakonczyc sezon na moto ...... Zakończenie sezonu to Motomikołaje Z Grodziska niedaleko, a poza tym jeszcze cotygodniowe spotkania czwartkowe w C66.
Biolog Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Odgórną decyzją komitetu rodzinnego moje skrzydełko poszło już spać na zimę...
Jamajczyk Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 a moze, sobotnie lub niedzielne zakonczenie sezonu w grodzisku ....oszywiscie jak jak bedzie sucho ???????? prawdopodobnie to juz ostatni dzwonek ,w sezonie 2010
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2010 Odgórną decyzją komitetu rodzinnego moje skrzydełko poszło już spać na zimę... Wybudzenie, to żaden problem.
Jamajczyk Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 no i nastała zima (w mazowieckim) i co dalej ..........? niema co wybudzać ze snu zimowego, jak KTOŚ uspał skrzydełko, do rychłego wybudzenia ,w takim razie też usypiam swoją MAJKE....................................................................................................
Klubowicze morwa37 Opublikowano 29 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2010 Mój burek poszedł spać, teraz rusza w teren mój nowy nabytek gryzzli u mnie sezon trwa cały rok.
Biolog Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 teraz rusza w teren mój nowy nabytek gryzzli u mnie sezon trwa cały rok. To musi być chyba pług śnieżny (biorąc pod uwagę co się wyprawia za oknem)
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 29 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2010 no i nastała zima (w mazowieckim) i co dalej ..........? niema co wybudzać ze snu zimowego, jak KTOŚ uspał skrzydełko, do rychłego wybudzenia ,w takim razie też usypiam swoją MAJKE.................................................................................................... Żeby mój skuterek nie narzekał został zatankowany i wysłany na drzemkę .
Jamajczyk Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 skuterowa niedziela w grodzisku maz, od rana sloneczko temperatura na plusie, wiec czemu nie ???? zakladam , aku i jazda....
Biolog Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Żeby mnie nie kusiło - byłam w pracy !YES
Rekomendowane odpowiedzi