Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GARAŻ na zimę dla Burka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

W Białymstoku spadł dziś śnieg. Zimno, pada, zaraz się zacznie to straszliwe COŚ !

Poszukuję miejsca na zimę dla mojego Burka. Chętnie dorzucę się do kosztów (jeżeli będą) Najlepiej na Mokotowie, ale i innym nie pogardzę. No i jeszcze żeby można go było odwiedzać, bo muszę nad nim trochę popracować. No i poodpalać czasem.

Jakby ktoś-coś, dawajcie znać !

PZDR

Opublikowano

Co prawda z Mokotowa do Jablonny troche daleko, ale jak nic nie znajdziesz to ja mam mete na 2oo. Obok mnie facet przerobil 3 szklarnie na parkingi, w zeszlym roku zimowalem tam Majke. Koles bierze 25zl za miesiac. Co prawda ogrzewania nie ma wiec aku trzeba wziac do domu ale pieniazki sa smieszne a skuterek jest suchy i nic na niego nie pada. W razie czego wal na PM to dam Ci namiary.

Opublikowano

Kabaty to nie Mokotów, ale na wysokości Tesco mam dwa miejsca w garażu na poziomie 0 (z oknami, więc za dnia normalnie jasno), z czego jedno zamierzałem i tak wynająć, jak ktoś zainteresowany, to mogę nawet 3-4 skuty wstawić bez większych problemów.

Opublikowano

Zima 2009/2010 garaże przy ul. Łowickiej ( Stary Mokotów ) administracja oś. Dąbrowskiego wywieszało informacje o takiej opcji odpłatnej dla motocyklistów, zadzwoń popytaj czy może coś mają w tym roku , blisko ciebie.

Opublikowano
Kabaty to nie Mokotów, ale na wysokości Tesco mam dwa miejsca w garażu na poziomie 0 (z oknami, więc za dnia normalnie jasno), z czego jedno zamierzałem i tak wynająć, jak ktoś zainteresowany, to mogę nawet 3-4 skuty wstawić bez większych problemów.

Chłopie no to dawaj , bo o ile Hanie schowałem to Burek pod chmurą stoi .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, pare PM wysłałem, ale może ktoś ma jeszcze miejsce w garażu aby przytulic mojego małęgo Burgmanka? Oczywiście odwdzięczę się !happybth Mnie kolega, u którego zawsze trzymałem skuter zostawił na lodzie - dosłownie !happybth

Opublikowano

Jak nic ciekawego nie znajdziesz, a Piastów Ci pasuje, to zapraszam, jeszcze troszkę miejsca mam. Phone. 501 033 837, Grzesiek.

Opublikowano

w zeszłym tygodniu zgłosił się gość na samochód, dziś ma oglądać, więc:

- jeśli się nie dogadamy, to jedno duże miejsce samochodowe jest wolne (+/- 4 skuty na luzie)

- jeśli się dogadamy, to jednego skuta od biedy po znajomości mogę przezimować za free, ale wtedy będzie na tyłach auta, a więc wyjazd nim po uzgodnieniu ze mną, żebym usunął auto (Malina, jak coś, to zadzwonię, ale po południu)

Opublikowano

Dziękuję chłopaki za odpowiedź, a Flymanowi za miłą pogawędkę oraz za zaopiekowanie sie moim Burasem :P Dziękuję :lol::)