Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Przeceny w Louisie

dr.big

Rekomendowane odpowiedzi

Bigu dzięki za info.

Jest jakiś termin końca tej obniżki, czy do wyczerpania zapasów?

Od pewnego czasu osobiście twierdzę, że w RP jesteśmy poprostu często "krojeni" przez sprzedawców i nie można tego tłumaczyć wyłącznie różnicą w VAT.

Problem w tym, że wycieczki na zakupy muszą rekompensować koszty dojazdu.

krojeni, nie krojeni..

to akurat w Polsce wybitnie sezonowy biznes

to IMHO rola Burgmanii że by się wymieniać najlepszymi kąskami !happybth

ja póki co zbieram doświadczenia włoskie - duuuuzo cierpliwości potrzeba...

pzdr

lb

Mala podpowiedz: jesli nie chcecie sami sprowadzac z Niemiec, to jest szansa na negocjacje cenowe w moto-akcesoriach. W ten sposob kupilam nowa kurtke. Wybralam na stronie Louisa, pojechalam do Raszyna, pogadalam z kierownikiem (Marcinem), ktory sprawdzil ceny w Louisie i zamowil kurtke w promocji. Oczywiscie byl jakis narzut, ale po moich przygodach z poprzednia kurtka wolalam doplacic i miec mozliwosc reklamacji w Polsce. Teraz czekam na spodenki.

Polecam !happybth

Witam!

Wielokrotnie kupowałem bezpośrednio ze strony internetowej Louisa, a teraz wysyłka do Polski staniała do 10E. Więc czasem się opłaca.

A jeśli idzie o reklamacje i zwroty to załatwiam przez znajomego mieszkającego w Niemczech - właściwie to tylko raz za wąskie buty zwróciłem.

Jedyne co mi się nie podoba to przesyłka po stronie polskiej (są to doświadczenia z początku roku, może od tego czasu się zmieniło). O ile z magazynów Louisa wychodzi DHL'em to u nas niestety Poczta Polska. Pierwsza paczka przyszła ok, ale w kolejne były już porozklejane, albo kartony pogięte i opatrzone taśmą poczty.

Wprawdzie nic nie zginęło i ale mój kask miał(ma do dziś) połamany regulator nawiewu na szczękę - jakoś to przeżyłem !happybth

Ale niesmak pozostał.

Zdarza się, że towary wyprzedażowe (restposten) są w nieoryginalnych opakowaniach, ale wszystkie nie nosiły żadnych śladów użycia.

Generalnie dla liczących złotówki i nie bojących się drobnych !piwko utrudnień polecam zakupy na przecenach w Louisie

--

Pozdrawiam 0 ; ) Swienty

• 1 miesiąc temu...

fakt - cena rewelacyjna, osobiście (choć aż żal) nie zamawiam kasków w wysyłkowej sprzedaży - powód to rozmiarówka, w tej chwili mam dwa AGV L, XL a miałem nolana XXl i wszystkie trzy były bardzo dobrze dopasowane :D, zresztą tak samo jak z kurtkami, jedna rozmiary są nieujednolicone, teraz mam 3 kurtki i włoską kurtę ma L - utike XXL (oj ciasnawa, tylko na samą koszulkę) buse XXL (to ta na bardzo zimno, bo można pod nią dwa polary i żółwia bez problemu wcisnąć