dr.big Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Aktualnie Louis wprowadzil przeceny posezonowe, przy zakupach niektorych artykulow zaoszczedzic mozna nawet do 60% ceny. Wiecej: KLIK Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 21 Października 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Porównując np. oferty PL vs DE różnice są faktycznie znaczące. Odnośnik do komentarza
tomektt Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Bigu dzięki za info. Jest jakiś termin końca tej obniżki, czy do wyczerpania zapasów? Od pewnego czasu osobiście twierdzę, że w RP jesteśmy poprostu często "krojeni" przez sprzedawców i nie można tego tłumaczyć wyłącznie różnicą w VAT. Problem w tym, że wycieczki na zakupy muszą rekompensować koszty dojazdu. Odnośnik do komentarza
yorick Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 krojeni, nie krojeni.. to akurat w Polsce wybitnie sezonowy biznes to IMHO rola Burgmanii że by się wymieniać najlepszymi kąskami !happybth ja póki co zbieram doświadczenia włoskie - duuuuzo cierpliwości potrzeba... pzdr lb Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Mala podpowiedz: jesli nie chcecie sami sprowadzac z Niemiec, to jest szansa na negocjacje cenowe w moto-akcesoriach. W ten sposob kupilam nowa kurtke. Wybralam na stronie Louisa, pojechalam do Raszyna, pogadalam z kierownikiem (Marcinem), ktory sprawdzil ceny w Louisie i zamowil kurtke w promocji. Oczywiscie byl jakis narzut, ale po moich przygodach z poprzednia kurtka wolalam doplacic i miec mozliwosc reklamacji w Polsce. Teraz czekam na spodenki. Polecam !happybth Odnośnik do komentarza
Gość swienty Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witam! Wielokrotnie kupowałem bezpośrednio ze strony internetowej Louisa, a teraz wysyłka do Polski staniała do 10E. Więc czasem się opłaca. A jeśli idzie o reklamacje i zwroty to załatwiam przez znajomego mieszkającego w Niemczech - właściwie to tylko raz za wąskie buty zwróciłem. Jedyne co mi się nie podoba to przesyłka po stronie polskiej (są to doświadczenia z początku roku, może od tego czasu się zmieniło). O ile z magazynów Louisa wychodzi DHL'em to u nas niestety Poczta Polska. Pierwsza paczka przyszła ok, ale w kolejne były już porozklejane, albo kartony pogięte i opatrzone taśmą poczty. Wprawdzie nic nie zginęło i ale mój kask miał(ma do dziś) połamany regulator nawiewu na szczękę - jakoś to przeżyłem !happybth Ale niesmak pozostał. Zdarza się, że towary wyprzedażowe (restposten) są w nieoryginalnych opakowaniach, ale wszystkie nie nosiły żadnych śladów użycia. Generalnie dla liczących złotówki i nie bojących się drobnych !piwko utrudnień polecam zakupy na przecenach w Louisie -- Pozdrawiam 0 ; ) Swienty Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dla szukajacych kasku ciekawa przecena moze byc np. kask Uvex RS 745... W chwili obecnej przeceniony jest z 400 na 100 euro i dostepny m.in. w rozmiarach L i XL... http://www.louis.de/_40a8211827ab881a5e55d...&PAGE=5〈=en Odnośnik do komentarza
Gość bogdi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 fakt - cena rewelacyjna, osobiście (choć aż żal) nie zamawiam kasków w wysyłkowej sprzedaży - powód to rozmiarówka, w tej chwili mam dwa AGV L, XL a miałem nolana XXl i wszystkie trzy były bardzo dobrze dopasowane , zresztą tak samo jak z kurtkami, jedna rozmiary są nieujednolicone, teraz mam 3 kurtki i włoską kurtę ma L - utike XXL (oj ciasnawa, tylko na samą koszulkę) buse XXL (to ta na bardzo zimno, bo można pod nią dwa polary i żółwia bez problemu wcisnąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi