Arkadiusz Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Witam!!! W Łodzi będę 23 i 24 października, co prawda 4oo ale spotkać się mogę i pogadać, kto chętny i jak coś podawać miejsce spotkania i namiary. Godziny dla mnie dogodne od 10:00 w sobotę do 17:00 w niedzielę. Odnośnik do komentarza
tarzan Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam !guns Też tu czasem zaglądam na regionalny i nic się nie dzieje. Czasem fajnie było by się spotkać z kimś z okolic Łodzi pogadać i polatać wspólnie po okolicach Pozdrawiam !YES Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Czasem fajnie było by się spotkać z kimś z okolic Łodzi pogadać i polatać wspólnie po okolicach. No ja w ten weekend znów będę w Łodzi, więc jak coś możemy pomyśleć, co prawda polatać nie polatamy ale pogadać zawsze można. Odnośnik do komentarza
tarzan Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=11476 I jeszcze nie wiemy czy sobota czy niedziela ale tak naprawdę wszytko zależne jest od pogody natomiast zamienić parę słów zawsze można czemu nie Pozdro Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi