Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wspólne zdjęcie burgmaniaków z mazowieckiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie pomyslałem że póki jeszcze pogoda za oknem i nie wszystkie skutery są schowane w garażach można coś wspólnie wykombinować !OK

Pomysł jest taki żeby zrobić wspólne zdjęcie burgmaniaków z mazowieckiego. Zdjęcie wyglądałoby tak żeby było widać każdego kierownika i jego skuter, później nanieslibysmy jeszcze nicki. Zdjęcie mogłoby posłuzyc też do zrobienia np. kalendarza (ale to już ewentualnie później) lub plakatu.

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

ciekawy pomysł, ja chce być miss czerwca !OK

Opublikowano

Najtrudniejsze będzie zebranie (zmotywowanie) dużej ilości chętnych do sfotografowania w jednym czasie i miejscu. Nawet spotkania czwartkowe nie mają dużej frekwencji. Zawsze komuś nie bedzie pasowało, komus nie będzie się chciało, ,komuś coś wypadnie, ktos będzie miał to gdzieś.

Ale dla dobra sprawy, obiecuję, że naprawdę się postaram żeby wystąpić na fotografii.

Łatwiejszą, ale i tak nie łatwą pozostanie kwestia techniczna:

- dzień z dobrą pogodą

- miejsce z miłym tłem, jednorodną podłogą i miejscem z którego da się sfotografowac tę czeredę (chyba z góry)

- aparat, obiektyw, statyw i zdalne wyzwalanie mam np ja.

Mimo wszystko nie wierzę, żeby się udało nas zebrac w sensownej ilości.

Opublikowano
Najtrudniejsze będzie zebranie (zmotywowanie) dużej ilości chętnych do sfotografowania w jednym czasie i miejscu. Nawet spotkania czwartkowe nie mają dużej frekwencji. Zawsze komuś nie bedzie pasowało, komus nie będzie się chciało, ,komuś coś wypadnie, ktos będzie miał to gdzieś.

Ale dla dobra sprawy, obiecuję, że naprawdę się postaram żeby wystąpić na fotografii.

Łatwiejszą, ale i tak nie łatwą pozostanie kwestia techniczna:

- dzień z dobrą pogodą

- miejsce z miłym tłem, jednorodną podłogą i miejscem z którego da się sfotografowac tę czeredę (chyba z góry)

- aparat, obiektyw, statyw i zdalne wyzwalanie mam np ja.

Mimo wszystko nie wierzę, żeby się udało nas zebrac w sensownej ilości.

Nie wiem jak będzie z zebraniem wszystkich ale z tego co widać po ilości wpisów to będzie cięzko.

Jesli chodzi o miejscy, pierwsze co wpadło mi do głowy to kawałek terenu pod Mostem Grota-Roweckiego przy elektrowni. Wysokośc? hmm powinna wystarczyć wysokość samego mostu w tym miejscu.

• Klubowicze
Opublikowano

Przed chwilą oglądałem pogodę i może być mały problem z deszczem , chyba że będzie jak w zeszłą niedzielę to można by coś takiego zorganizować . !scooter

Opublikowano

tak jak pisal kmodzoele pomysl OK ale realizacja b.trudna. Mysle ze najwieksza liczba burgmaniakow bedzie uchwytna na burgmani 2011 !scooter a juz napewno nie w tym sezonie, robi sie zimno i ciemno w godzinach "po pracowych"

Opublikowano
Też myślę, że pomysł przedni, ale... na wiosnę.

W sumie to chyba faktycznie pomysł trzeba schować do szuflady i wyciągnąć dopiero wiosną !scooter Poza tym chyba niewielu forumowiczom/klubowiczom spodobał się ten pomysł !YES

Opublikowano

Nie wiem jak będzie z zebraniem wszystkich ale z tego co widać po ilości wpisów to będzie cięzko.

Jesli chodzi o miejscy, pierwsze co wpadło mi do głowy to kawałek terenu pod Mostem Grota-Roweckiego przy elektrowni. Wysokośc? hmm powinna wystarczyć wysokość samego mostu w tym miejscu.

Tam sa teraz chyba wykopki, nie wiem, czy da rade wjechac !V

A pomysl super! I nie przesadzajcie, wciaz da sie jezdzic :(;)

Opublikowano

Pomysł bardzo zacny ale realizacja to już chyba tylko jak będzie ciepło w sobotę lub niedzielę bo w tygodniu słoneczko za szybko sie chowa.

Po Praskiej stronie mostu Grota na pewno znajdziemy odpowiednie miejsce ale wszystko zależy od pogody i odzewu braci mazowieckiej. Ja jestem ZA.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podoba mi sie pomysl. Jestem za i obiecuje sie stawic.

Opublikowano

Uważam, że pomysł bardzo dobry. Ale jak zwykle bywa zweryfikuje go życie w tym przypadku frekwencja burgmaniaków ;)

Jestem za! A jakby to połączyć z grillem i browarkami to mogę pozować tylko w kasku !YES

Opublikowano
A jakby to połączyć z grillem i browarkami to mogę pozować tylko w kasku

Mama nie wie, że pijesz piwo?

Opublikowano
A jakby to połączyć z grillem i browarkami to mogę pozować tylko w kasku   !piwko

Wiesz, nie wiem czy chcemy Cię oglądać "tylko w kasku" !OK :) !winkiss Najwyżej ocenzurujemy twoje zdjęcie później... :)

P.S. ty to zawsze musisz jakoś innaczej, jak na wicieczke to z plecaczkiem (Mańkiem) a teraz do zdjecia to tylko w kasku :lol: ale ze względu na wielką sympatkie do ciebie masz moje wsparcie !scooter !YES

Opublikowano
A jakby to połączyć z grillem i browarkami to mogę pozować tylko w kasku   ;)

P.S. ty to zawsze musisz jakoś innaczej, jak na wicieczke to z plecaczkiem (Mańkiem) a teraz do zdjecia to tylko w kasku !YES ale ze względu na wielką sympatkie do ciebie masz moje wsparcie :):)

Barti. A komu się spodobał tak Maniek, że zostawił swojego plecaczka na Cepeenie? ;)

Opublikowano

Normalnie czuję się rozchwytywany :);)

Opublikowano

ja rowniez chetnie sie pojawie i poznam maximaniakow

Opublikowano
A jakby to połączyć z grillem i browarkami to mogę pozować tylko w kasku   !piwko

P.S. ty to zawsze musisz jakoś innaczej, jak na wicieczke to z plecaczkiem (Mańkiem) a teraz do zdjecia to tylko w kasku :) ale ze względu na wielką sympatkie do ciebie masz moje wsparcie !V :)

Barti. A komu się spodobał tak Maniek, że zostawił swojego plecaczka na Cepeenie? :D

Twój plecaczek się przesiadł to myślałem że mój też ;)

Szkoda że tam mało chętnych jest na wspólną fotkę :)