Magda B. Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ok. sorry. Niedawno siedział na moim x-sie koleś 195 cm wzrostu. Ma strasznie długie nogi i twierdził, że sie miesci. Ale na moje oko nie wyglądał dobrze, trochę jak na kibelku
Geni Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Hmmm zastanawia mnie dlaczego na miasto polecacie motocykl o gabarytach dużego turystyka? Wytłumaczcie mi proszę, bo nie stoję sobie żartów, ale zwyczajnie polecanie AN650, jako motorzyka do śmigania pomiędzy autkami w korkach wydaje mi się lekkim naciąganiem rzeczywistości. Oczywiście brak sprzęgła jest wielką zaletą, którą ma każdy współczesny skuter, a mam przecież porównanie automatu z motocyklem o łatwości obługi układu napędowego z drugiego końca skali (twarde, suche sprzęgło i silnik z grubym momentem). Natomiast gabaryty i masa to tak naprawdę najważniejsze w mieście czynniki. Tysiące włochów nie mogą się mylić . Gdybym miał długie nogi i nie mieściłbym się na miejskim, wąskim skuterze, to bez wahania wybrałbym wąskie supermoto, albo enduro z kufrem i scootoilerem o wadze max 150-170kilogramów.
Rekomendowane odpowiedzi