Administrator Artix Opublikowano 5 Października 2010 Administrator Opublikowano 5 Października 2010 Rozpoczynamy pażdziernikowy konkurs na skuterowe "ciacho" Najpikniejsze zdjęciucho zostanie wybrane do kalendarza skuterowego 1. Na kazdy miesiac powstaja 2 tematy: * skuter [miesiac] [rok] - kandydatury * skuter [miesiac] [rok] - glosowanie (ankieta) 2. W nagrode za wygrana, laureat poprzedniego miesiaca zaklada watki: do 5-ego nastepnego miesiaca watek na kadydatury oraz do 15-ego - watek na glsowanie. 3. Termin glosowania do ostatniego danego miesiaca 4. Do konkrusu zglosic mozna swojego skuterka lub zrobic psikusa koledze/kolezance 5. Do konkursu zglaszamy max. 3 fotki 6. Mozna uczestniczyc w konkursie wiele razy, jednakze fotki w danym miesiacu nie moga sie powtarzac w innych miesiacach 7. Wszelkie kasztany beda wycinane bez uprzedzenia Glosowanie rozpoczynamy 15 pażdziernika w innym temacie i bedzie trwać do 31 X, a teraz wrzucamy propozycje. I tak juz bedzie co miesiac !YES
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2010 Październikowe fotki mojego ulubieńca !sciana
Barti Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Dla odmiany z kuferkiem !sciana
Lucjan73 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Witam, chciałbym zgłosić zdjęcie klasyka, fotke zrobiłem dość dawno ale Osa jako legendarny skuter musi być w naszym kalendarzu.
Kordian Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Nasze wspólne dzieło Kordian&Marcvs
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2010 To i moja nostalgia jesienią...: pzdr
Geni Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 A co mi tam. Wprawdzie urodą Elka nie grzeszy, ale wszystkie japońskie maxi mogą jej mówić mamusiu. Przedstawiam Honda Elite 250, pierwsze maxi na świecie mogące latać po międzystanowych bez wyzionięcia ducha .
SimonWarka Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Fotki od SimonWarka: 1. 2. 3. Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2010 a to moje maleństwo w liściach
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2010 A to nasze malenstwa W środku oczywiście Król
Sympatycy Kisiel Opublikowano 12 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2010 Trzej muszkieterowie Nie pamiętam tylko kto ma prawa autorskie i większą kopię Dla porządku : od lewej WORLAN .... KISIEL .... BURGI
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2010 Siemka. Troszkę pobłądziłem ale odnalazłem odpowiedni miesiąc !scooter . Zdjęcie z kolegą Klafem http://img812.imageshack.us/img812/4643/krzysiek.jpg
pisklak Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Zdjęcie z kolegą Klafem Ale ten Mig to chyba doklejony w Fotoszopie ? !scooter Pozdr. Pisklak
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2010 Nie wiem czy się nie spóźniłem ze zdjęciami na październik ale zrobione dopiero wczoraj.
Administrator Artix Opublikowano 20 Października 2010 Autor Administrator Opublikowano 20 Października 2010 Co tu duzo mowic, nawet mam wlasna miejscowosc !happybth
Pieniek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Za płotem ponad setka zwartych i gotowych na następny sezon CBF-ek 1000. Oby ich kierownicy wyłącznie nas pozdrawiali. http://i55.tinypic.com/25zh6zd.jpg
Rekomendowane odpowiedzi