Sympatycy Kisiel Opublikowano 4 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2010 Poczytajcie a zdębiejecie NADUŚ (ORYGINALNE)
dr.big Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Kolejny oszolom prze "w polityke" . Dlaczego mnie to nie dziwi? PS. Radną tez jakos wybrana zostala...
Więcek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Jak nie ma porządnego programu wyborczego to musi się czegoś czepić
Wojtecki Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Wyglada na to ze program ma ale"Bazarowy"Ciekawe,czy wie jak nazywaja sie glowne ulice w Wawie?
monk Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ja pierdziu, kto jej taki program nasmarował?? !happybth ..a nie powinna wyposażyć SM w stadomierze jeszcze przed decybelomierzami? !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2010 Skąd się tacy debile biorą !happybth !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2010 "Stada motocyklistów" pewnie jeszcze jeżdżących na szarańcze !happybth !happybth Ciekawe jaki jest jej "elektorat" ? Albo nie ciekawe... pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2010 Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam, Straż Miejska ma niesprawne pojazdy, zanim mi coś udowodnią wytknę im tyle nieprawidłowości w samochodach, że będą uziemieni na kilka miesięcy.
Geni Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Elektorat tej pani skrada się wieczorami ze scyzorykami i kroi opony. !happybth
Marcino1 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Motocykliści utrudniający ruch pieszym? Decybelomierze dla straży miejskiej? Wiecie co, zróbmy zrzutkę i kupmy szanownej pani Munio DEBILOMIERZ. PS Munio... to brzmi jak ksywka kabareciarza albo nazwa kabaretu. Może to tylko taki żart jednak jest? Jakiś hepening albo co? Wiecie; taki quasi artystyczny event? Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie wymyśliłby takiego programu politycznego...
MARCVS Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Jak już was wygonią z Warszawki, to zapraszam do mnie !tut Tu jest zawsze sympatycznie UDUŚ i nikt nie będzie narzekał a większe ilości motocykli, ludzie witają jak pielgrzymkę do Częstochowy !happybth Tylko przy większej liczbie odwiedzających, bieżcie własną kiełbę !happybth Pozdrawiam !happybth MARCVS
Gość Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Nie no, słuchajcie, może ja już stary jestem, ale nie bardzo rozumiem skąd ta krytyka? Ja jestem za tym, by jednak ograniczyć dziury w tłumkach. Przecież czasem to mi się szyby trzęsą jak przejedzie jeden taki co musi być koniecznie widoczny i używa do tego dźwięku. Bywa tak, że dzięki dwóm kółkom; budzi się moje dziecko, wzbudzają się alarmy samochodowe a i ja niedosłyszałem ostatniego dialogu w „M jak miłość”. Decybele są również szkodliwe dla zdrowia, cały świat z tym walczy, nawet kolebka ciężkich motocykli – USA. We wszystkim potrzebny jest umiar – 120 dB po prostu doprowadza mnie do szału, ale może ja już stary jestem.
MARCVS Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Nie no, słuchajcie, może ja już stary jestem, ale nie bardzo rozumiem skąd ta krytyka?Ja jestem za tym, by jednak ograniczyć dziury w tłumkach. Przecież czasem to mi się szyby trzęsą jak przejedzie jeden taki co musi być koniecznie widoczny i używa do tego dźwięku. Bywa tak, że dzięki dwóm kółkom; budzi się moje dziecko, wzbudzają się alarmy samochodowe a i ja niedosłyszałem ostatniego dialogu w „M jak miłość”. Decybele są również szkodliwe dla zdrowia, cały świat z tym walczy, nawet kolebka ciężkich motocykli – USA. We wszystkim potrzebny jest umiar – 120 dB po prostu doprowadza mnie do szału, ale może ja już stary jestem. To tacy starzy ludzie jeszcze żyją?? !happybth O !happybth i mają dzieci które śpią w samochodzie Nie bądź już taki staruszek, bo ja też się z tym głupio czuję Bierz przykład z Worlana i nie narzekaj On jest jeszcze młody i nie narzeka Pozdrawiam MARCVS
Administrator Artix Opublikowano 4 Października 2010 Administrator Opublikowano 4 Października 2010 No straszni ci motocyklisci, a jakie korki robia na drogach, autem juz sie jezdzic nie da Wspanialy program, do tego okazuje sie ze gwalciciele sa mniej powazna sprawa niz te hordy na ryczacych maszynach ktore nawet w korku postac nie potrafia.
Geni Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Flyman we wszystkim potrzebny jest umiar, a pani kandydatka umiaru brak. Pomijam kwestię lepu na wyborców, gdyż rodzaj wybranego "wroga społecznego" skomentowali koledzy. Od kontrolowania sprawności pojazdów mamy już policję, inspekcję transportu drogowego i uprawnionych diagnostów, według mnie to i tak o co najmniej jedną służbę za dużo. Brakuje jeszcze, żeby "strażnicy teksasu" badali nam na ulicy wzrok, słuch i oceny na świadectwie szkolnym z podstawówki. Niektórym to się śni sen o całkowitej kontroli nad społeczeństwem i równo wyprasowanych brunatnych koszulach. Czasem w skali lokalnej, czasem w większej.
GrzechoCnik Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ona woli stosować profilaktykę niż karać. Można z tego wywnioskować, że po pierwsze będzie uzupełniać puste tłumiki złapanym porykiwaczom, a po drugie to pewnie nam zwierzętom stadnym zrobi specjalnie wymalowany międzypas !happybth żebyśmy mogli spokojnie jeździć gęsiego, bez ataków ze strony 4oo !happybth PS Ja też chyba jestem stary, bo ryczących 2oo nie lubię
Biolog Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 No straszni ci motocyklisci, a jakie korki robia na drogach, autem juz sie jezdzic nie da !YES Wspanialy program, do tego okazuje sie ze gwalciciele sa mniej powazna sprawa niz te hordy na ryczacych maszynach ktore nawet w korku postac nie potrafia. A oczywiście najgorsi są gwałciciele na motocyklach
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2010 Ale macie problemy w tej Warszawie Gdzie Wyznaleźliście taką radną? Bydzia też chce taką biędzie o czym pogadać zimą
Sympatycy Kisiel Opublikowano 4 Października 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Października 2010 Nie no, słuchajcie, może ja już stary jestem, ale nie bardzo rozumiem skąd ta krytyka?Ja jestem za tym, by jednak ograniczyć dziury w tłumkach. Przecież czasem to mi się szyby trzęsą jak przejedzie jeden taki co musi być koniecznie widoczny i używa do tego dźwięku. Bywa tak, że dzięki dwóm kółkom; budzi się moje dziecko, wzbudzają się alarmy samochodowe a i ja niedosłyszałem ostatniego dialogu w „M jak miłość”. Decybele są również szkodliwe dla zdrowia, cały świat z tym walczy, nawet kolebka ciężkich motocykli – USA. We wszystkim potrzebny jest umiar – 120 dB po prostu doprowadza mnie do szału, ale może ja już stary jestem. Flyman .... błagam Cię - powiedz że żartowałeś
MARCVS Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Może nie przeszkadza mu huk silników samolotu Ale pierdzący wydęch, tak osobiście lubię gang fajnego tłumika, ale nie rozumiem debili którzy wkręcając silnik na wysokie obroty z ten sposób się popisują
Gość Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Flyman .... błagam Cię - powiedz że żartowałeś Otóż nie, nie żartowałem. Nie pisałem o przyjemnych gangach, tylko o dźwiękach prosto z kolektora. Jak to jest, że w Chicago czy NY widzę jadącą grupę parunastu klientów na dużych motorach i nie czuję bólu w uszach. U nas jeden potrafi zrobić więcej hałasu niż cała tamta grupa. Wiem, że tam za hałas się karze. Nie wiem jak to działa u nas. Nikt nigdy nie robił pomiaru hałasu w żadnym moim pojeździe mechanicznym. Nie słyszałem również, aby misie kogoś za to łapały. Swoją drogą, gdyby mi się zachciało, to ze swojej pierdziawki też mógłbym zrobić działo walące 6000 - 8000 razy na minutę. Aha, z „M jak miłość” to żartowałem.
Marcino1 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Nikt nie lubi ryczących ścigaczy i motocykli bez tłumików. Dlatego nasza rozmowa skupiła się na tłumikach, tymczasem według pani Munio są dużo większe problemy związne z motocyklistami: "Drugi najważniejszy punkt to walka z poruszającymi się po mieście stadami motocyklistów, którzy są nie tylko niebezpieczni dla ruchu drogowego, ale stanowią ogromne utrudnienia dla mieszkańców Warszawy" - podkreśliła. Mowię Wam, zróbmy dla niej zrzutkę na debilomierz.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Października 2010 Administrator Opublikowano 5 Października 2010 Media momentalnie zareagowały na akcje "moto-decybel" !YES Wczoraj spotkałem na trasie ekipę kręcącą materiał do programu, który pewnie lada moment pojawi się w TV...
Biolog Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 "Drugi najważniejszy punkt to walka z poruszającymi się po mieście stadami motocyklistów, którzy są nie tylko niebezpieczni dla ruchu drogowego, ale stanowią ogromne utrudnienia dla mieszkańców Warszawy" - podkreśliła. Mowię Wam, zróbmy dla niej zrzutkę na debilomierz. Z tytułu profesji mam skojarzenia - przez to "stado" poczułam się jak jakaś nierogacizna czy cóś debilomierz popieram
Rekomendowane odpowiedzi