Gość bogdi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 rekord - KLIKAJ OJ potrafią, zobaczcie w danych pojemność i moc - jeśli pokażą gdzie go kupić to już ustawiam się w kolejce
Piro Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Hmmmmmmm podtlenek seryjnie... no bo sam nie wiem jak inaczej ze 125 zrobić 39KM cóż mocny sprzęt
MARCVS Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Błąd piśmienniczy a wy się czepiacie Uwadze Burgmaniaków nic nie umknie Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Jeden blad w tabelce, zwlaszcza, ze w tekscie wczesniej napisano poprawnie - 15 KM ... Kazdy czytajacy wie o co chodzi.
czaro69 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Ktoś się pomylił, 15 KM i to wszystko
tomek1980 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nie chce zakładać kolejnego tematu bo to chyba też piagio MP4 zastanawiam się czy to jest jeszcze skuter ?
Gość Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Jak miałem 3 latka, to też miałem czterokołowca. (Nie obrażając posiadaczy MP3 i w przyszłości MP4). Jednak nadal mówiło się wtedy, że to rowerek jest.
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2010 Phiii, a model z 2005 pięćsetki, wg. ścigacza waży 76 kg !happybth X9 500 Evo'2005 I te dane wiszą u nich już dłuuugo... pzdr
MARCVS Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ja jestem jednak zwolennikiem klasycznych rozwiązań Jednak nie będę przeczył, że jest to fajne, futurystyczne rozwiązanie, poprawiające przyczepność pojazdu na zakrętach, co znacznie pomniejszy ilość szlifów spowodowanych zanieczyszczoną nawierzchnią . !happybth Poza tym cztery koła na niezależnym zawieszeniu, będą lepiej tłumić nierówności, a to przy małych kołach, bardzo ważna rzecz, biorąc pod uwagę stan naszych dróg Dla mnie rewelka !happybth Ale i tak będę jeździł jedośladem Bo jednoślad, to jednoślad Pozdrawiam I niech nie gniewają się na mnie właściciele MP3
Rekomendowane odpowiedzi