Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Litwa, Łotwa, Estonia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcin się najbardziej "poświęcił" dla reszty uczestników i pilnował maszyn :rolleyes: !V !V

Na następny wyjazd jak Marcin nie pojedzie to poważnie się zastanowie czy też jechać bo jak nie on to kto ;) ??

Opublikowano

Marcin się najbardziej "poświęcił" dla reszty uczestników i pilnował maszyn :rolleyes: !V !V

Na następny wyjazd jak Marcin nie pojedzie to poważnie się zastanowie czy też jechać bo jak nie on to kto ;) ??

myślę że temat już można zakończyć :) !piwko

Opublikowano

myślę że temat już można zakończyć :D !piwko

Oj tam oj tam !piwko .Kalendarz chcesz? whist

Opublikowano

Oj tam oj tam !piwko .Kalendarz chcesz? whist

ja mam Gumiś chciał...

ja chce mapy :D

Opublikowano

to może choć "globus miasta Warszawy" !winkiss ?

on-line się nie da :rolleyes:

Gość radiolog
Opublikowano

ja zapłaciłam w poniedziałek !placz1 ... po 25 PLN za każdy punkt :rolleyes:

to przyznajcie się w końcu za co Was capnęli, za prędkość czy za wyprzedzanea władzy?

• Klubowicze
Opublikowano

na mandacie mam napisane, że przekroczyłam prędkość: 116 km/h w miejscu gdzie dozwolone było 90 km/h ... i tej wersji będę się trzymała :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

A gdzie relacja ?????? Kurde, już dłużej nie dam rady przebierać nogami (palcami) :rolleyes:

Opublikowano

na mandacie mam napisane, że przekroczyłam prędkość: 116 km/h w miejscu gdzie dozwolone było 90 km/h ... i tej wersji będę się trzymała :)

Ja mam identycznie, bo również byłem w teamie na zewnątrz radiowozu :)

Chyba trzeba w końcu rozliczyć tę pokutę...

Opublikowano

A mi zły policjant ( do dobrego Joasia się ładnie uśmiechała na zewnątrz ) chciał wlepić mandat za:

Prędkość ( 125 / 90 ) , jazda przy krawędzi jezdni, oraz wyprzedzanie na podwójnej linii ciągłej .. ;p

Na mandacie mam prędkośc 125/90

Opublikowano

"piraty drogowe" jesteście :helpsmilie:

• Administrator
Opublikowano

Na stronie głównej pojawiła się relacja z wyjazdu.

Za - pra - sza - my !OKK

Opublikowano

W końcu :lol:

Już się zabieram za lekturę !w00t

• Klubowicze
Opublikowano

Orzeszku aleś to ładnie opisał !winkiss

Opublikowano

heja, znojomi z "biegowców" czytali i dziekują za przepaśną i prawdziwą delegację (czyt. opis).Chcą mieć wyjazd i mają podobne "prognozy". Ale to już w Malborku Orzech podpowie (może). Ruszają z Gdańska i mają prom w pomyśle.. w jaką

stronę kto wie. Ja w każdym razie jeszcze raz dziękuję organizatorom i grupie*2 dziękuję !piwko

było późno wiec tak: Mają zamiar jechać tam gdzie my nie dopłyneliśmy promem. Zdziwili się, że takie drogi kijowe są. Kumpel jeden ma blisko do Malborka więc podjedzie i chce podpytać co i jak... ja tam w Talinie byłem !YES