gumis Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Marcin się najbardziej "poświęcił" dla reszty uczestników i pilnował maszyn !V !V Na następny wyjazd jak Marcin nie pojedzie to poważnie się zastanowie czy też jechać bo jak nie on to kto ??
marcin62 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Marcin się najbardziej "poświęcił" dla reszty uczestników i pilnował maszyn !V !V Na następny wyjazd jak Marcin nie pojedzie to poważnie się zastanowie czy też jechać bo jak nie on to kto ?? myślę że temat już można zakończyć !piwko
krzys-68 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 myślę że temat już można zakończyć !piwko Oj tam oj tam !piwko .Kalendarz chcesz?
marcin62 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Oj tam oj tam !piwko .Kalendarz chcesz? ja mam Gumiś chciał... ja chce mapy
krzys-68 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 to może choć "globus miasta Warszawy" !winkiss ? on-line się nie da
Gość radiolog Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ja zapłaciłam w poniedziałek !placz1 ... po 25 PLN za każdy punkt to przyznajcie się w końcu za co Was capnęli, za prędkość czy za wyprzedzanea władzy?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2011 na mandacie mam napisane, że przekroczyłam prędkość: 116 km/h w miejscu gdzie dozwolone było 90 km/h ... i tej wersji będę się trzymała
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Maja 2011 A gdzie relacja ?????? Kurde, już dłużej nie dam rady przebierać nogami (palcami)
Corleone Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 na mandacie mam napisane, że przekroczyłam prędkość: 116 km/h w miejscu gdzie dozwolone było 90 km/h ... i tej wersji będę się trzymała Ja mam identycznie, bo również byłem w teamie na zewnątrz radiowozu Chyba trzeba w końcu rozliczyć tę pokutę...
Alupin Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 A mi zły policjant ( do dobrego Joasia się ładnie uśmiechała na zewnątrz ) chciał wlepić mandat za: Prędkość ( 125 / 90 ) , jazda przy krawędzi jezdni, oraz wyprzedzanie na podwójnej linii ciągłej .. ;p Na mandacie mam prędkośc 125/90
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Maja 2011 Administrator Opublikowano 23 Maja 2011 Na stronie głównej pojawiła się relacja z wyjazdu. Za - pra - sza - my !OKK
Corleone Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 W końcu Już się zabieram za lekturę !w00t
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 24 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2011 Orzeszku aleś to ładnie opisał !winkiss
marcin62 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 heja, znojomi z "biegowców" czytali i dziekują za przepaśną i prawdziwą delegację (czyt. opis).Chcą mieć wyjazd i mają podobne "prognozy". Ale to już w Malborku Orzech podpowie (może). Ruszają z Gdańska i mają prom w pomyśle.. w jaką stronę kto wie. Ja w każdym razie jeszcze raz dziękuję organizatorom i grupie*2 dziękuję !piwko było późno wiec tak: Mają zamiar jechać tam gdzie my nie dopłyneliśmy promem. Zdziwili się, że takie drogi kijowe są. Kumpel jeden ma blisko do Malborka więc podjedzie i chce podpytać co i jak... ja tam w Talinie byłem !YES
Rekomendowane odpowiedzi