Sympatycy orzech Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam Poszukuję chętnych na wyjazd jak w temacie. Trasa jeszcze w powijakach. Sporo czasu do wyjazdu ale chcę mieć świadomość ile osób jest zainteresowanych. Spanie w namiotach - "tam gdzie dojedziemy tam śpimy" Prędkości przelotowe 120-130 tak więc 125-250 ccm odpada. Mój wyjazd, moje zasady. !OKK Wstępna lista: 1. Orzech potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 2. Fistaszek potwierdzone + nocleg Kukle, Talin, Ryga, Daugavpils 3. Grzegorz76 potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 4. Joasia potwierdzone + nocleg Kukle,Tallin, Ryga, Daugavpils 5. Przemo ST potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 6. Krzytro potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 7. Krzys-68 potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 8. Marcin62 potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 9. Gumis potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 10. Alupin potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 11. Zdun13m potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 12. Pazdzioch potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 13. Corleone7 potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils 14. Mirek potwierdzone + nocleg Kukle, Tallin, Ryga, Daugavpils Generalny plan jest taki Czwartek - spotkanie przy granicy i jazda do Rygi (nocleg) Piątek - jazda do Talina i !OKK Sobota - kto co chce, generalnie czas wolny itd. Niedziela - trasa w stronę Wilna - Daugavpils Poniedziałek - Wilno i ewakuacja do Polski Wtorek - czas na dojazdy do domów 1. Warszawa - Kukle (283km) 2. Kukle - Ryga via Góra Krzyży (440km) 3. Ryga - Tallin via Parnu (310km) 4. Tallin - Daugavpils via Tartu (541km) 5. Daugavpils - Warszawa via Wilno (642km) Rezerwacje noclegów: KUKLE 27IV-28IV Kukle (17 miejsc) RYGA - 28IV-29IV HOTEL SKANSTE (17 miejsc) TALIN - 29IV-1V HOTEL DZINGIEL (15 miejsc) DAUGAVPILS - 1V-2V HOTEL DUET'S (16 miejsc) Droga powrotna 2V-3V Ciekawa relacja - Via Baltica Ograniczenia prędkości: Litwa 50, 90, 110 Łotwa 50, 90, 110 Estonia 50, 90, 110 Waluty: 1 LIT = 1,205 PLN Litwa 1 ŁAT = 5,968 PLN Łotwa Euro - Estonia Grupy do pierwszego noclegu: Grupa "Krzytra" 12:00 C66 1.Krzytro 2.Gumis 3.Marcin62 Grupa "moja" 16:00 C66 1.Orzech + Fistaszek 2.Grzegorz 3.Corleone - łapie grupę na trasie wylotowej 4.Joasia 5.Przemo ST 6.Alupin Krzys-68 - solo Mirek - solo Pazdzioch - łódzki duet Zdun - łódzki duet Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Chętnie pojade tylko nie wiem czy Orzech tym strupem da rade Najwyżej zostawi Ją gdzieś w rowie No dobra,żartuje Jeszcze dużo czasu,ale pomysł super !OKK Jade !OKK Odnośnik do komentarza
Gość Lech Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Termin. Czy zdążę przed !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Lechu, dasz radę !OKK Odnośnik do komentarza
Filemon Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam !OKK Rok temu odbyłem z Barbarrą i parą znajomych taką właśnie podróż, z tym że 4OO. Na prawdę warto Gdybyście Panowie potrzebowali jakichś cennych rad, wskazówek czy spostrzeżeń to serdecznie się polecam !OKK Odkryliśmy kilka ciekawych miejsc wartych odwiedzenia, a nie ujmowanych w przewodnikach Pozdrawiam! PS. Nie jedźcie na półwysep Kolka, no chyba że podobają Wam się 50km odcinki szutrowych dróg (w fatalnym stanie) Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Prędkości przelotowe 120-130 tak więc 125-250 ccm odpada. Mój wyjazd, moje zasady. A wiek uczestnika ma znaczenie ? Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Orzech jak już będziesz miał opanowaną trasę, daj znać być może się z Wami wybiorę , nie mówię NIE !!! ale na razie nie mogę obiecać. !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Października 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A wiek uczestnika ma znaczenie ? Geriatria może jechać, dopisany do listy. Arek- wstępnie jesteś na liście. Nie chce mi się teraz myśleć o trasie, będziemy to ustalać w kwietniu. Wyjazd SPONATAN!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Października 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Panowie, koniec OT. Kto ma ochotę jechać niech się wpisuje. Niesnaski, uprzedzenia, na bok. Tylko zainteresowani sie wpisują. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzisiaj wstępnie jestem na tak. Sam miałem taki plan jechać L-Ł-E w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Prędkości przelotowe 120-130 tak więc 125-250 ccm odpada. Mój wyjazd, moje zasady. a płeć uczestnika ma znaczenie ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Października 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Płeć nie ma znaczenia, z miłą chęcią powitam Cię w grupie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Płeć nie ma znaczenia, z miłą chęcią powitam Cię w grupie no to fru !OKK Odnośnik do komentarza
Przemo_ST Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Co prawda nie jest to zapowiadana przez Ciebie Afryka, ale jak mogę to się zapisuję. Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Chętnie bym sie doczepił, ale niestety termin zbyt odległy .... wiele u może się zmienić. Czyli wstępnie bym sie pisał, ale do listy na razie proszę nie dopisywać odezwę się w temacie po nowym roku. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Prędkości przelotowe 120-130 tak więc 125-250 ccm odpada. Mój wyjazd, moje zasady. !w00t Prędkość przelotowa realna na Litwie 70-89km/h. Pomysł fajny Litwa, Łotwa, Estonia, byłem i zawsze mile wspominam.I jeszcze tam będę ale nie w tym terminie, jadę w inną stronie Europy. Przepisy drogowe na Litwie Oni tam byli. !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Siemika i Sylwie proszę dopisac.Proszę tylko o wyznaczenie terminy nie kolidującego z innymi wyjazdami. W tym roku zaniedbałem skuterka ale w przyszłym roku sprubuję to nadrobic jeśli tylko zdrówko pozwoli. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Października 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Siemik, termin jest już wyznaczony w tytule tematu. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Sorki.Jakoś mało rozgarnięty jestem. Siemik się pisze, Sylwia odpada w przedbiegach. Dam radę .Chyba Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tutaj inna relacja nie maxi ale jednak skuterowa. Można poczytać ocenić..trudy wyprawy na zwykłym Wyprawa Litwa Łotwa Estonia Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 WitamPoszukuję chętnych na wyjazd jak w temacie. Trasa jeszcze w powijakach. 3. Lechu hi hi a Lechu to podwójny "geriatryk" ????? takie małe OT. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 3 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Proszę o wpisanie mnie na listę Odnośnik do komentarza
Gość Lech Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zastanawiam się czy jechać z podpadniętym, chyba, że wykupi się skrzyneczką pełną. !OKK !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Października 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 WitamPoszukuję chętnych na wyjazd jak w temacie. Trasa jeszcze w powijakach. 3. Lechu !piwko !OKK hi hi a Lechu to podwójny "geriatryk" ????? takie małe OT. Spinka, mogę wpisać również Ciebie z 3 !YES !YES !YES , Kto z kim przystaje........ Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Spinkę na GERIAKTYKA to troszkę jeszcze za wcześnie ale Leszek patrząc na jego aktywnośc w spotkaniach i aktywnośc na forum od pewnego czasu, uważam że to tej kategorii jeszcze nie można go zaliczyc. Pozdrawiam nie podlizujący się Siemik. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi